Canım arkadaşlarım hayatımın tek ortakları hayatimdegisticiler,
Şu uçsuz bucaksız koskoca dünyada bir tanecik kutup yıdızım Atakan abiciğim,sizinle internet ortamında nasıl tanıştığımı hatırlamıyorum büyük ihtimalle google sayesinde.Allah googleden razı olsun
Kendimi bir yıl öncesiyiyle kıyasladığımda ne kadar çok yol kat ettiğimi görebiliyorum.Bu hayatta sizinle tanışmış olmak benim için çok önemli çok güzel bana gurur ve şeref verici bir olay.Çok teşekkür ederim bütün güzellikleri beraber yaşayalım...
Bugle çok teşekkür ederim sizde iyiki varsınız ve iyiki buradasınız
Burcu yazılarını keyifle okuyorum forumda bana güç veriyorsun çok teşekkürler.Yanlış bir şey yazsamda biliyorumki sevgili sayın burcu moderatörümüz var görünce hemencecik düzeltir.Radyoyu şu anda dinleyemiyorum ben duymadım ama olsun inandım
Hayalayazım ablam çok teşekkürler.Sen bakma şimdi böyle kükrediğimize.Lig başlamadı ya daha ondan böyle.Lig başlayınca aslanlar susacak kanaryalar konuşacak.
Turgay hakketen banamı yazdın ya o mükemmel şiiri ağla bak ağlarım ben böyle şeylere dayanamam.Bu benim için çok güzel bir şey.Yazıyorum onu şimdi bir deftere.Yarın bir şiir defteri alıp bu şiiri ilk başa yazacağım Turgayın bana yazdığı şiir diye.
muratta der ki: sen bizim sadece psimbatımız değil herşeyimizsin.Bu yüzden hep bizimle ol kendine iyi bak.
25emel çok teşekkür ederim.Çok hareketli,çok keyiflisin sayende bende gülmeyi daha iyi öğreniyorum daha çok gülüyorum.
Ayşe sende kutlu mutlu ol her zaman.Merak etme yaş 19 diil 20 olduk
Forum bir yaş küçük gösteriyormuş gördükçe keyfimiz yerine gelsin diye.Bende bu gün öğrendim bende ağla ağladım.Ne yapalım olsun.Hala inanamıyorum bu dünyada 20. senem olduğuna.Bir bu kadar daha geçince yaşlancaz.Demekki artık sorunlarla boğuşmayı bırakıp artık hayatı yaşamak lazım.
Ben beceremem doğum günümü kutlayanlara cevap vermeyi ama idare edin işte
benimde kapasite bu kadar.Forumdaki bütün arkadaşlarım kesinlikle inanın istisnasız hepinizi çooook seviyorum
Her şey her görüş her tarz bana bir şey katıyor wave