12-08-2007, 11:18 PM
|
#5 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Doğum Günü Partisi Nurhanza canlarım benim malesef çok sık yazamıyorum, ama inanın herkese tavsiye ediyorum bu siteyi, özellikle bana polyannacılık oynama görmüyormusun hayat ne kadar acımasız diyen bir çok arkadaşıma bu siteyi tavsiye edip girin bakın, ben burda yazılanları yıllardır farkında olmadan uyguluyordum, yanlız değilim, benim gibi düşünen nice güzel insan var işte diye gözlerine sokuyorum, sevgili atakan hediyen için sonsuz teşekkür tuluyhan uğurludan yolladığın parça en güzel hediye oldu, aylardır küresel ısınmaya bağlı olarak susuzluk, ve kuraklık olmasın diye yağmur yağmasını diledim durdum, inanın bugün çerkezköyde nasıl bir yağmur yağdı ve ben bana sürpriz pasta yaptırıp gelmiş ve hayatın en büyük acılarını bağrında taşıyan benim gibi yaralarıyla hayata büyük bir aşkla gülümseyerek bakabilen arkadaşlarımla yağmurda pazar yerinde mahsur kaldık, nasıl eğlendiğimi mutlu olduğumu anlatamam, ve bugece perseid yıldız yağmuru varmış yani gökyüzündede parti var benim için milyonlarca dilek tuttum, her kayan yıldızla beraber, tüm dostlarım bana hayatın verdiği en güzel armağan, ailemi kendim seçmedim, ve ailemdeki herfert bana hiç kimsenin veremeyeceği kadar büyük acılar verdi, ama sevgili dostlarım hepsini kendim seçtim hepsi acılarımı sardı, iyiki varsınız iyiki buradayım sizleri çok seviyorum
__________________ Neoglance Derneği -nurhanza |
| |