Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız

Uyarılar

Shamanic Moderator Oldu

Serbest Kürsü ve Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız Shamanic Moderator Oldu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yardimseverliği ile sitemize canlılık kazandıran Shamanic moderator olmustur.Partisi bu bolumde yapilmaktadir kutlamak isteyenleri bekleriz....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız telkin cd indir izle İstanbul Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız nerededir kimdir Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız hipnoz Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız kuantum düşünce kitap haberi

Shamanic Moderator Oldu

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-10-2007, 12:19 PM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Shamanic Moderator Oldu

Yardimseverliği ile sitemize canlılık kazandıran Shamanic moderator olmustur.Partisi bu bolumde yapilmaktadir kutlamak isteyenleri bekleriz.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-10-2007, 12:35 PM   #2 (permalink)
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Shamanic Moderator Oldu

ahhhhhh sen Moderatör ol ben site resmi kedisi hayırlı olsun efm
ilk mesajda pisicikten olsun değilmi ama Shamanic kardeşim hayırlı olsun canı gönülden kutluyorum ama sitedeki tek tırmalama yetkisi bende ona göre korkmayın tırmalamam çok zorda kalmzsam
Alt 24-10-2007, 12:54 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı

yakamoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to behold

Shamanic moderatörlüğün hayırlı olsun

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir
yakamoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-10-2007, 01:02 PM   #4 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

ben böyle kutlamalardan çok utanırım.. yanaklarım al al oldu şu anda...
ne güzel sessiz sakin devam ediyordum.. o kadar çenesi düşük olan ben ne yazacağımı bilemez durumdayım şimdi...
öncelikle atakan beye teşekkür ederim.. bana sorumluluk vererk onurlandırdığı için ve tüm site arkadaşlarıma elbette.. sesli yada sessiz daima yanımda olduğunuz için... yardımlarımızı ve iyi niyetlerimizi karşılıklı olarak birbirimize gösterip esirgemediğimiz için... bu titri atakan bey vasıtasıyla tüm hayatimdeğişti ailesi tarafından bana verilmiş erken bir doğum günü hediyesi olarak sevgiyle kabul ediyorum...

gösterdiğiniz güzellik ve incelik için hepinize en içten şükranlarımı sunuyorum...

bu çiçeklerde benden size
Alt 24-10-2007, 01:07 PM   #5 (permalink)
su_oguz@hotmail.com
Guest

güzel yürekli arkadaşım....
sen moderatörlüğü çoktan hakkettin...
bilgi paylaşımların ve o güzel resimli inceliklerinle,
moderatörlük sana helal olsuuuuuuuunnn.......
Alt 24-10-2007, 01:29 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
97 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PSİKO is an unknown quantity at this point

tebrikleee hemde kocaman tebrikler siitemizin bi değerli ismi dahaa tebrikler

Alt 24-10-2007, 01:40 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point

tebrik ediyorum.hayırlı uğurlu olsun.
üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-10-2007, 09:22 PM   #8 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart teşekkür ederim

atakan bey beni ve pisimbatı bu gün neşelendirdiğiniz ve partimize ev sahipliği yaptığınız için size gönüller dolusu sevgiler..

pisimbat mırr demen bile yeterdi güzel duygularını anlayabilmem için...
gerçekten sen bu sitede resmi olarak bi tane oldun.. kıskansammı napsam acaba

yakamoz um çok güzel bir kart.. özenerek seçmişsin belli ki ..beni çok duygulandırdın ellerine sağlık...

suzzy sendeki yürek bendekinden güzel olamasa böyle güzel satırları yazar duygulandırrmıydın beni

PSİKO sana 3 kere teşekkür ederim.. 1, si burada olduğun için.. 2, si iyileşip aramıza döndüğün için 3, süde kusanadam simileyini kaldırdığın için 44

üç_gömlek yeni aramıza katılmış olmana rağmen beni yalnız bırakmadığın için sanada çok teşekkürler..

katılım göstermeseler bile gönüllerinin benimle ve pisimbatla olduğuna inandığım tüm arkadaşlarada şükranlarımı sunuyorum .. varlığınız yeter efendim..
hepinize kucaak dolusu sevgiler saygılar ...
Alt 24-10-2007, 10:45 PM   #9 (permalink)
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute

ayyy ne kibar çoçuk yahuu ama biraz fesat beni çekemiyor hala ama kedi dilinden ve yüreğinden anladığı kesin herşey senin ince düşüncelerin gibi olsun hayatında kardeşim vur patlasın çal oynasın kedi tırmalasın
Alt 25-10-2007, 05:54 AM   #10 (permalink)
Binbaşı

25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point

vayy bir gün kaybolduk ortalıkdan bak hele neler de yapmışlar e ne iyide yapmışlar tebrikler shamanic bu arada beni kaç kez kutlayacaksın kusan adam smileyi hala burada aha bak
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks