Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dogum-gunu-ve-diger-kutlamalarimiz/)
-   -   iyi ki doğdun birAsiAksAçlıkız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dogum-gunu-ve-diger-kutlamalarimiz/617176-iyi-ki-dogdun-birasiaksaclikiz.html)

pimpinella anisum 06-01-2011 01:26 PM

Cevap: iyi ki doğdun birAsiAksAçlıkız

Nice mutlu yıllara,,aşk, sağlık,mutluluk ve bollukla...

http://img166.imageshack.us/img166/4...gunu001ox1.gif

KusadasiComputer 06-01-2011 01:35 PM

Nice Mutlu yıllara : )))

vittoria è nostra 06-01-2011 04:54 PM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785661)
Kutlu olsun doğum günün, kötülükler uzak olsunMutlu ol ömrünce, üzülmeler sana yasak olsunKalbin kırılmasında, üzerinde kir pasak olsunSen üzülme sakın, üzülmelerim sana feda olsunİyiki doğdun, iyiki vermiş yaradan seni bizlereYıldırım gibi çaktın, güneş gibi açtın üstümüzeSöz oldun, mani oldun, saz oldun bestemizeKutlu olsun doğum günün,nice mutlu senelere

Alıntı:

pimpinella anisum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785665)
Nice mutlu yıllara,,aşk, sağlık,mutluluk ve bollukla...

http://img166.imageshack.us/img166/4...gunu001ox1.gif

Alıntı:

Bale Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785641)
Yeni yaşınız size ve sevdiklerinize en güzelinden en keyiflisinden en mutlusundan gelsin..yeniye dair ne varsa en güzelinden yaşatsın size :)Doğum günün kutlu olsun:)

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785645)
İyi ki doğdunnn iyi ki varsınnnn. Sevgi dolu, mutlu,huzurlu, kıpır kıpır bir ömürr diliyorummm ;)))

Alıntı:

smyrna1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785648)
Asikız iyiki doğdun, çok mutlu uzunca bir ömür diliyorumsana....

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785653)
İyi ki doğdun Asi Saçlı Kız,

Şöyle bırak o asi saçlarını rüzgara,

Özgürce salısın,

Rüzgarın getirdiği özgürlük ruhuna dolup taşsın...

Mutluluğuna mutluluk katsın....

Kucak dolusu sevgilerimleeee:))

Alıntı:

KusadasiComputer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785670)
Nice Mutlu yıllara : )))

hepinize güzel dileklerinizden mesajlarınızdan ötürü çok çok teşekkür ediyorum.. nice güzel yaşlara senelere hep birlikte Hayatımdeğişti Ailesinde.. her daim huzur, sevgi ve ışıkla kalın..

hayatimdegisti 06-01-2011 07:07 PM

Doğum gününüz kutlu olsun.
Hep birlikte nice doğumgünlerinizi kutlamak dileği ile..
İyi ki varsınız...

bluegirlx 06-01-2011 07:07 PM

aaaa bugün kim doğmuşşş......bu sene sana neye ihtiyacın varsa onu getirsinn..en çok seni sana getirsinn..gönlünü her geçen gün temizliyor büyütüyorsun bu yaşın sana neler neler ne güzel gelişmeler getirdi çok şükürr..bu senin için başlangıç olsunn..her ne gerekiyorsa sevgi ve güven içinde yaşaa..mutlu yıllar..

vittoria è nostra 06-01-2011 07:56 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785717)
Doğum gününüz kutlu olsun.
Hep birlikte nice doğumgünlerinizi kutlamak dileği ile..
İyi ki varsınız...

teşekkür ederim Atakan bey. kesinlikle hep birlikte nice güzel yaşlara senelere inşAllah. sizlerde iyiki varsınız, iyiki böyle bir Aile oluşturdunuz bu forumu kurdunuz. birçok insanın hayatı değişiyor sayenizde. onlardan biri de benim.herşeyin hayrınıza ve gönlünüzce gerçekleşmesini diliyorum. sevgi huzur ve ışıkla kalın. sevgilerimle.

vittoria è nostra 06-01-2011 08:00 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785718)
aaaa bugün kim doğmuşşş......bu sene sana neye ihtiyacın varsa onu getirsinn..en çok seni sana getirsinn..gönlünü her geçen gün temizliyor büyütüyorsun bu yaşın sana neler neler ne güzel gelişmeler getirdi çok şükürr..bu senin için başlangıç olsunn..her ne gerekiyorsa sevgi ve güven içinde yaşaa..mutlu yıllar..

Amiinn diyorum canı gönülden güzel dileklerin için bluegirlx, hele bugün benim beni bulmaya çok ihtiyacım var.. evet yaradanıma şükürler olsun çoğunlukla güzel gelişmeler yaşadım kötü olanlarında bile bir hayır vardı herdaim onunda farkına varabıldım zaman zaman çok şükür. Amiiinn cümlemize gelsin bu güzel dileklerin. herdaim sevgi güven olmadan olmuyor, sevgi ve güven varsa huzurda yanında oluyor mutlaka.. herdaim hepimize bolca nasıp etsin yaradan bu üçübiarada'yı.. nice senelere hepbirlikte..

bartun06 06-01-2011 08:26 PM

Doğum Gününüz Kutlu Olsun. Sağlık ve mutluluk her zaman yanınızda bulunsun.

vittoria è nostra 06-01-2011 08:44 PM

teşekkür ederim bartun06 sağlık mutluluk ve huzur hepimizde daim olsun..

vittoria è nostra 06-01-2011 08:49 PM

"Uyarılar
Merhaba birAsiAksAçlıkız Doğum günün kutlu olsun.Yeni yaşında hayatın sağlık huzur bolluk ile dolsun. Atakan Sönmez"

forum uyarımızıda yeni gördüm Atakan bey, dogum günü olan forum üyelerine çok güzel bir jest.. çok naziksiniz. tekrar teşekkürler bu jest için, bu güzel aile için.. sağlık huzur ve bolluk hayatımdeğişti Ailesinin tüm fertlerinde her daim baki olsun. sevgilerimle.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:22 AM.