Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dogum-gunu-ve-diger-kutlamalarimiz/)
-   -   iyi ki doğdun birAsiAksAçlıkız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dogum-gunu-ve-diger-kutlamalarimiz/617176-iyi-ki-dogdun-birasiaksaclikiz.html)

Sultan 06-01-2011 09:53 AM

iyi ki doğdun birAsiAksAçlıkız

canım benim...
iyi ki doğdun..
bolluk ve bereket dolu nice güzel yıllara...
sevgiyle mutlu kal...y789

Neptün 06-01-2011 10:20 AM

Cevap: iyi ki doğdun birAsiAksAçlıkız

Ay canım benim doğumgünün kutlu olsun.
Nice mutlu huzurlu yıllara. Sevgiyle ve ışıkla...

bigokyanus 06-01-2011 10:22 AM

Mutlu yıllar şeker , ister 2,5 ol ister 25 kadın her yaşta güzeldir . Ayrıca kadınlar yaşlanmazlar büyüdükçe gelişir geliştikçe güzelleşirler :)

yelda_k 06-01-2011 10:24 AM

canım benim dogum gunun mutlu olsunn ..

varlıgınla hergecen gün kendini ve bizleri yücelttiğin için sonsuz teşekkürlerrr.

yeni yaşında ,saglık ,başarı mutluluk seninle olsunnn .

vittoria è nostra 06-01-2011 11:05 AM

Alıntı:

Sultan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785620)
canım benim...
iyi ki doğdun..
bolluk ve bereket dolu nice güzel yıllara...
sevgiyle mutlu kal...y789

ooyyy ne güzel bir süprizdiirr bu yaa utananadam utanndımmm iyimii girlhaha çok teşekkür ederimm hepbirlikte bolluk bereket dolu sevgi ve huzurlu nice güzel yaşlara yıllara canımm beniimm hepbirlikte superxy

yalnızz partinin alasıı burda dışarı çıkcaktım pc başından kalkamıorummmgirlhahagirlhahagirlhaha

Alıntı:

Perpetuals Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785621)
Doğum günün kutlu olsun.Nice mutlu yıllara :)

teşekkür ederim hep birlikte nice güzel yaşlara vede senelere sevgili moderatorum :)

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785629)
Ay canım benim doğumgünün kutlu olsun.
Nice mutlu huzurlu yıllara. Sevgiyle ve ışıkla...

canım benimm teşekkür ederimm o huzur sevgi ve ışık hepimizde baki kalsın:)

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785631)
Mutlu yıllar şeker , ister 2,5 ol ister 25 kadın her yaşta güzeldir . Ayrıca kadınlar yaşlanmazlar büyüdükçe gelişir geliştikçe güzelleşirler :)

çiçeğiizz bizz yaaa hepimiz birer çiçeğizzz :)) gül açmadan tomurcukkende güzeldir açıncada başka güzeldir:) sevgi okyanusum çok teşekkürler hepimize mutlu huzurlu sevgi dolu yaşlar vede yıllar diliyorum bolcaa bugun:)

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785632)
canım benim dogum gunun mutlu olsunn ..

varlıgınla hergecen gün kendini ve bizleri yücelttiğin için sonsuz teşekkürlerrr.

yeni yaşında ,saglık ,başarı mutluluk seninle olsunnn .

teşekkür ederimm canım benimm uğur böceklerine bayılırım bu fotoyuda bugünümün uğuru olarak kabul ediyorum. hepimiz nice güzel yaşları kucaklayalım başarı sevgi huzurla her daim. tüm güzel dileklerin için canı gönülden Amiinn diyorum cümlemize canımm beniimm.

Bale 06-01-2011 11:12 AM

Yeni yaşınız size ve sevdiklerinize en güzelinden en keyiflisinden en mutlusundan gelsin..yeniye dair ne varsa en güzelinden yaşatsın size :)Doğum günün kutlu olsun:)

cadi_bm 06-01-2011 11:53 AM

İyi ki doğdunnn iyi ki varsınnnn. Sevgi dolu, mutlu,huzurlu, kıpır kıpır bir ömürr diliyorummm ;)))

smyrna1 06-01-2011 12:17 PM

Asikız iyiki doğdun, çok mutlu uzunca bir ömür diliyorumsana....

Alexandra 06-01-2011 12:38 PM

İyi ki doğdun Asi Saçlı Kız,

Şöyle bırak o asi saçlarını rüzgara,

Özgürce salısın,

Rüzgarın getirdiği özgürlük ruhuna dolup taşsın...

Mutluluğuna mutluluk katsın....

Kucak dolusu sevgilerimleeee:))

Alice in Wonderland 06-01-2011 01:12 PM

Kutlu olsun doğum günün, kötülükler uzak olsunMutlu ol ömrünce, üzülmeler sana yasak olsunKalbin kırılmasında, üzerinde kir pasak olsunSen üzülme sakın, üzülmelerim sana feda olsunİyiki doğdun, iyiki vermiş yaradan seni bizlereYıldırım gibi çaktın, güneş gibi açtın üstümüzeSöz oldun, mani oldun, saz oldun bestemizeKutlu olsun doğum günün,nice mutlu senelere

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:16 PM.