22-01-2011, 09:21 PM
|
#15 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 4,972
212 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Megavolt Doğum Günü Partisi Alıntı: Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı
Omaaaaaarrrrrr,
Yaaa tatlım doğum günün kutlu olsuuuunnnn...
30 yaşına bastın. İnanamıyorummmmm...
Resmen yaşlı bir şey olduuuuunnnn... (Tamam kızma şaka yaptım. :D)
Dilerim gönlünden geçen her şey bu yepyeni enerjiyle yaşamına en hayırlı şekilde girsin. Hayatın güzel yıllar, harika dostluklar, hayal ettiğin başarılar ve aklıma gelmeyen muhteşem mucizelerle etrafını kuşatsın.
Dileğini mumları yakmadan önce tut. Mum etrafımızı aydınlatır. Dileğin her neyse mumlarınla birlikte yaşamını aydınlatsın.
İyi ki varsııııınnnnn.
İyi ki bizlerlesiiiinnnn.
Nice yaşlaraaaaa.
Son olarak bir ricada bulunayım. Aslında buna serzeniş de diyebiliriz. Lütfen artık tavla oynamayı öğren. Lütfeeeennn... :) | Alıntı: cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı
Mutlu Yaşlarr :)) | Alıntı: Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı
Selam Megavolt, doğum günün kutlu olsun, Yeni yaşın sana sağlık, mutluluk ve başarı taşısın:))) İyi ki doğmuşsuuunnnn :)) | Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Mutluuuuu yılllaaarrrrrrrrrrr..... | Alıntı: blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı
nice yaslara insallah:)) | Alıntı: Perpetuals Nickli Üyeden Alıntı
Doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum.Nice mutlu yıllara :)) | Alıntı: vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı
İyi ki doğdun Ömerrrrr. İyi ki varsın. İyi ki bizlerlesin. İyi ki tanımışım seni. | Alıntı: bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı
doğum günün kutlu olsunn..yeni yaşın sana beklentilerinin hepsini getirsin..sevgiler.. | Alıntı: bartun06 Nickli Üyeden Alıntı
Doğum Gününüz Kutlu Olsun. | Alıntı: KusadasiComputer Nickli Üyeden Alıntı
Nice mutlu yıllara her üflediğin mum için bir dileğinin gerçekleşmesini dilerim :) | hepinize çoooook teşekür ederim :):) 2 haftadır şehir dışında kursta olduğum için siteye bakamadım , yeni yaşımda hepimize daha büyük mutluluklar diliyorum ...sevgiler ...sevgiler....:D:D
__________________ |
| |