19-06-2008, 10:33 AM
|
#2 (permalink)
|
Moderator Abdullah Canıtez
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: İnanacak kadar zekiyim ! Alıntı: bigci Nickli Üyeden Alıntı
İnanacak Kadar Zekiyim!
25 yaşında iken dünyanın en genç profesörü olan ve Moskova Beyin Araştırmaları Enstitüsü tarafından dünyanın en zeki insanı ilan edilen Prof. Dr. Nadia Camukova, “Zevk alarak tekrar tekrar okuduğum tek kitap Kur'ân'dır” dedi.
Zaman gazetesi 8 Ocak nüshasında Prof. Dr. Nadia Camukova’nın çeşitli konularda yaptığı açıklamalara yer verildi. Konuşmasında özellikle Türkiye’de eğitim konusu üzerinde duran Camukova, konuşmasının sonunda sorulan “Dindar mısınız?” sorusuna, “İnanacak kadar zekiyim. Yaratılışa inanıyorum. İnanmıyorum diyen insanlar kısa vadeli inançlarla yaşarlar aslında” şeklinde cevap verdi. Prof. Camukova şunları söyledi:
“Her gün bir kitap okumaya çalışıyorum. Karl Marks'ın Das Kapital'ini 4 yaşında okudum. Kur'ân'ı da aynı yaşta okuyup ezberledim. Okuduğum bir kitabı ikinci kez okumam ama zevk alarak tekrar tekrar okuduğum tek kitap Kur'ân'dır. Her 20 günde bir okurum." | bu kadının sahtekar olduğuda söyleniyor...
camukova'nın "dünyanın en zeki insanı” unvanını moskova'da düzenlenen uluslararası bir toplantıda tespit edildiği öne sürülmüştü. 23 ülkeden bilim adamının katılımıyla düzenlenen toplantıda yapılan ölçümde, camukova'nın iq'sunun 140-200 aralığında 199.37 olarak çıktığı aktarılmıştı. ancak bu zeka testi sonuçlarının hiçbir uluslar arası kuruluş tarafından bilinmediği ve tescillenmediği de ortaya çıktı. camukova, verdiği bir röportajda en zeki insan olduğunu rusya'da gizlediğini, bunun sadece türkiye'de bilindiğini söylemişti."
dağistan: tanimiyoruz
bahçeşehir dağıstan devlet üniversitesi'nde öğretim görevlisi olduğunu söyleyen camukova'ya dağıstan devlet üniversitesi'nden de yalanlama geldi. üniversite, naida camukova isimli bir personellerinin hiçbir zaman olmadığını ve kendisini tanımadıklarını bildirdi..
bundan birkaç yıl önce "süper zekasıyla" türkiye'de tanınmaya başlayan ve birçok gazetede sayfa sayfa röportajları yayınlanan rus uyruklu nadia camukova'nın türk insanını aldattığı ortaya çıktı. 1 yaşındayken okumayı öğrendiği, 23 yaşındayken çok okumaktan beyin kanaması geçirdiği, fotografik hafızası sayesinde 300 sayfalık bir kitabı 1 saatte ezberleyebildiği, hafızasında 300 bin kitap bulunduğu ve "dünyanın en genç profesörü" olduğu söylenen genç kadının foyası ortaya çıktı.
v.b tarzında haberler var |
| |