![]() |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Bayıldımm,bayıldım bu habere, okadar çok ilgimi çeken konu var ki bu çalışmalarda pek çoğuna katılmak için sabırsızlanıyorum.Tabii bu arada umarım eğitim ve seminer çalışmalarının fiyatları uygun olur ve bizlerde olabildiğince çok faydalanabiliriz.Şimdiden teşekkürler:) |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Alıntı:
Bu seminerleri kendi yerimizde yapacağımız için fiyatlar herkesin faydalanabileceği düzeyde olacak. actionsmile |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Atakan bey merhaba, Bu haberede çok sevindim,teşekkürler:) |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Özel bir internet sitesi olacak mı? yoksa burdan mı takip edeceğiz nezaman ve nekadar olacağını? |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Alıntı:
|
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Atakan bey üzüntüm hep avrupa yakası.anadolu yakasında böyle bir çalışma yokmu acaba |
|
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor ahhh ahhh... sen avrupa yakası filan diyorsun..başka şehirde olanlar ne yapsın..siz istanbullulular yok muuu?ilk istanbula gelişimde mutlaka ziyaretinize geleceğim.. |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor merhaba, merter'dek merkez şuan aktif mi? |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Henüz değil. Açılış yapıldığı zaman duyurusu yapılacaktır. Sevgilerimle. sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:32 PM. |