![]() |
Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Uzun süredir üzerinde çalıştığımız Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Merkezimiz Ekim Ayı İçerisinde Açiliyor. Ön Kayıt İçin Tıklayınız http://www.hayatimdegisti.com/basvuru/index.php Merkezimizde büyük çaplı koçluk ve eğitmenlik eğitimlerinin yanısıra temel workshoplar yapilacaktir. *Subliminal Ritmotrans Semineri Dünyada ki en pratik kişisel gelişim yöntemi.Telkinler nasıl dinlenilir en etkili şekilde nasıl faydalanılır. Eğitimci:Atakan Sönmez Eğitim Ücreti:100 tl Kısa Süreli İndirimli Ücret: 40 tl Eğitim 15 kişi ile sınırlıdır.Ön kayıt yaptırınız. *Hedef 101 *İleri Düzey Hipnoz Teknikleri *Sihirli Konuşma Semineri *Kolay Kilo Verme Teknikleri 5-6-7 Kasım http://www.hayatimdegisti.com/forum/...minerleri.html *Sigara Bırakma Semineri *Nefes Teknikleri *Eft,Deep Peat,Serbest Bırakma *Çekirdek İnanç Bulma *Aile Bağlarından Özgürleşme *Olumlama Sanatının İncelikleri *Yaratıcı İmgeleme Teknikleri *Çekim Yasası *Sinema Terapi Seminerleri *Nlp Seminerleri *Satış Teknikleri Eğitimi *Reiki Eğitimleri *Kuantum İsim Analizi *Koçluk Temel ve İleri Düzey Eğitimler *Öğrenci Koçluğu Eğitimleri *Bolluk Bereket Seminerleri *Öfke Kontrolü *Sosyal fobi uygulamalı cesaret eğitimi *Birebir Seanslar Eğitimlerimizin ileri aşamaları (eğitmenlik eğitimleri ustalık aşaması) merkezimizde yapilacaktır. Detaylı Bilgi ve Önkayıt İçin: 0539 559 64 22 0212 507 65 06 Önceki Senelerde Yaptiğimiz Seminerlerden Görüntüler Eft semineri Eft Eğitimi hayatimdegisti.com 21 Aralık Seminer on Yahoo! Video Ön Kayıt İçin Tıklayınız http://www.hayatimdegisti.com/basvuru/index.php |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Yeni merkezimiz herkes için hayırlı olsun..Belli bir adresimizin olması tüm eğitmen ve katılımcılar için daha güzel olacak..superxy |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor sihirli konusma semineri ne oluyor? |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Alıntı:
Sihirli Konuşma Eğitimi ünlü hipnoterapist Milton Erickson'un günlük hayatta da kullanabilen dil kalıplarını içerir.Bu dil kalıplarını kullanarak karşınızda ki kişiyi ikna edebilme yeteneği kazanirsiniz. |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Alıntı:
böyle seylere ihtiyac varmi? kisa bir örnek verebilirmisin nasil oluyo anlamam icin atakan.. |
Örneğin çocuğa dersini çalış demek yerine daha etkili olan "Şimdi mi ders çalışırsın yoksa yemekden sonra mı?" dediğinizde daha etkili ve saygılı bir iletişim modeli kullanmış olursunuz. Buna benzer yüzlerce kalıbı uygulamalı olarak seminerimizde öğreteceğiz. |
|
|
Çalışanlara uygun hafta içi ve hafta sonu programlarımıza katılabilirsiniz. Detaylı bilgiyi iletişim numaralarımızdan alabilirsiniz. |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor güzel keşke istanbulda olsaydım... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:37 PM. |