17-06-2010, 04:29 PM
|
#13 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 52
31 Mesajinıza toplam 102 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Eft ve yüz kızarması oluyor işte napalım :) ama çok kez söyledim bunu asla kaçma önceden okadar çok takardımki kafama hiç bir ortama girmezdim.okuldaki bir hocamla konuştum bunu o bana bir sürü slayt hazırlattı ve birsürü kişinin karşısında,konferans salonunda sunum yaptırdı çok faydası oldu bunun.İlk sunumda sesim tir tir titredi ,sonrakinde daha azaldı felan derken artık gayet rahat konuşabiliyorum topluluk karşısında çook şükür:) Sizlerde böyle etkinliklerde bulunmayı deneyin ve kızarınca asla uzaklaşmayın bulunduğunuz ortamdan bırakın öyle görsünler sizi domates gibi hemde :) Kızardııııınnn yapanlarada kızardıysam kızardım kolaysa sende kızar deyin ve utanmayın asla arkadaşlar bu konuda çok çektiğim için yardımcı olmak istiyorum sizlere de önerilerimi dikkate alın lütfen..
__________________ Can verme sakın aşka aşk afeti candır.. Aşk afeti can olduğu meşhuru cihandır .. Sakın isteme sevdayı gam aşkta her an. Kim istedi sevdayı gamlı aşk ziyandır.. |
| |