Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Eft

Uyarılar

Eft eft tapping, eft, eft emotional, eft gary craig, eft emotional freedom, eft practitioners, eft manual, eft videos, eft transfer, eft ıban

EFT HAKKINDA

Alternatif Kişisel Gelişim ve Eft EFT HAKKINDA Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bende eğitiiminialmaya karar verdimde 300 -400 milyon sadece eğitim ücreti diyo bide bunun ulaşımı falan epey para valla..memura bi güzellik yapmazlarmı acaba ..neyse karar verdim bende eğitimine gidecem zaten bir gün sürüyo araştırmaya devam edeyim ......

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eft telkin cd indir izle İstanbul Eft nerededir kimdir Eft çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eft hipnoz Eft olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eft hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eft kuantum düşünce kitap haberi

EFT HAKKINDA

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-08-2007, 01:21 PM   #61 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
21 Mesajinıza toplam 63 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alalev61 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: EFT HAKKINDA

bende eğitiiminialmaya karar verdimde 300 -400 milyon sadece eğitim ücreti diyo bide bunun ulaşımı falan epey para valla..memura bi güzellik yapmazlarmı acaba ..neyse karar verdim bende eğitimine gidecem zaten bir gün sürüyo araştırmaya devam edeyim ...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

alalev61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-08-2007, 06:14 PM   #62 (permalink)
Binbaşı

25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point

Alıntı:
keops Nickli Üyeden Alıntı
istanbulda bir tam günde 100-150 milyon civarı bir ücrete eğitimleri var
kitap okumaktansa uzmanıyla her türlü soruyu sorarak ve detayları öğrenerek bu eğitimi almayı tercih ederim ve
ben yarın eft eğitimi almaya istanbuldayım
daha doğrusu eftnin gelişmiş modeli deep peat eğitimi alacağım
gelişmeleri ve değişmeleri buradan bildireceğim
vallaha merakla bekliyor olacagım
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2007, 10:20 AM   #63 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez

keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light

Sevgili 25 emel deep peat eğitimimi tamamladım..
ayrıca hedeflere ulaşmayı sağlayan precision eğitimi aldım
bunların hepsi bir tam günde oldu
2.gün istanbulda gezdim,keyfini çıkardım meşhur eminönü balıkçısında balık ekmek yedim
şimdi memleketime geri döndüm..
öğrendiklerimi hergün 1 saat uygulamam gerekiyor
ve sizlerle gelişmeleri paylaşacağım
sağlıcakla

keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2007, 06:24 PM   #64 (permalink)
Binbaşı

25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point

çoksevindim 1 günde ha e iyimiş yahu bu arada istanbulu nasıl özlediğimi farkettim tütüyor buram buram lotide çay içmek akşam vakti,eminönünde...sarıyer... beşiktaş.... dolaşmak offff offff
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2007, 07:13 PM   #65 (permalink)
Üsteğmen

109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
turgay0101 is an unknown quantity at this point

Alıntı:
keops Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili 25 emel deep peat eğitimimi tamamladım..
ayrıca hedeflere ulaşmayı sağlayan precision eğitimi aldım
bunların hepsi bir tam günde oldu
2.gün istanbulda gezdim,keyfini çıkardım meşhur eminönü balıkçısında balık ekmek yedim
şimdi memleketime geri döndüm..
öğrendiklerimi hergün 1 saat uygulamam gerekiyor
ve sizlerle gelişmeleri paylaşacağım
sağlıcakla

Eğitimlerini tamamladığına sevimdim yukarıda bi mesajda eğitimlerin 300 400 olduğuyazıyordu sanırım ya usta herkesin o kadar parası olmayabilir yav sen bizle öğrendiklerinide paylaşsan ben de parası olan birine öğrendiklerimi anlatırım 300 400 e benim de o kadar paraya ihtiyacım varda home stüdyo kurmak için evde kayıt yapamıyom yav 44
Alt 03-09-2007, 07:38 PM   #66 (permalink)
Üsteğmen

109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

şakası bi yana paylaşımlarını bekliyoruz
Alt 03-09-2007, 07:52 PM   #67 (permalink)
hayalayaz
Guest

bende dünden beri turgay oğlumun ne muradı vardır acep diyordum..home stüdyo ha iyi..biz evrene bir dilek enerjisi gönderelim bakalım kabulmü ..
keops tebrikler ve başarılar..paylaşımlarını bekliyoruz..
Alt 03-09-2007, 08:11 PM   #68 (permalink)
Üsteğmen

İnşallah inşallah çok mesut olacam gerçekleşirse benim için büyük bir adım olacak gerçekten hayallerimin birinci basamağı sonrasından bahsetmem dudaklarınız uçuklar şaşkın
Alt 03-09-2007, 10:46 PM   #69 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez

keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light

hayalleri gereçkleştirme sisteminde öğrendiğim ilk şey hedefini belirledikten sonra bir tarih koymak oldu ve precision eğtiminde hedefle ilgili sürekli yazıyorsun,yazarken negatif düşünce ve duygular ortaya çıkarsa onlarıda temizleme işleminden geçiriyorsun taaki tam inanana kadar en son yüzde 25 inandığım hedefe çalışma bittiğinde 100de 100 inanıyordum ama bunun kalıcı olması için hergün çalışmaya da devam ediyorsun ve hedefin büyüklüğüne bağlı olarak yaklaşık 3 ayla 2 sene arasında belirlediğin hedefe kesin olarak ulaşıyorsun...kesin eylem adımlarınıda
çıkarmak şart...
bakalım çalışmalarıma daha başlamadım sizleri haber edeceğim
turgaycığım senide büyük bi hedef koyduğun için tebrik ederim
hayal abla paylaşıma devam edelim elbet.sende bir reiki enerjisi gönderiver baride istekerimize çabuk ulaşalım
muhabbetle
keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2007, 11:06 PM   #70 (permalink)
Üsteğmen

o zaman hedefin büyüklüğüne göre oranlarsak benim arzum takriben 2 sene sonra falan gerçekleşir herhalde iyi ya o zaman mezun da oluyom öğretmenliğe başladıktan sonra gerçekleşmesi da zor olacaktı gerçi aile engeli var ama onuda aşacam inşallah normalde ben 5 sene vermiştim hedefimin gerçekleşmesine gerçi teknik meknik olmasada ben inanıyorum hedefimin gerçekleşeceğine kaderim gibi görüyorum çünkü er ya da geç ulaşacam ama bunu kısaltacak teknik varsa da fena olmazzzz yaniiii

Bookmarks