Ana setup:Şimdi uygulayacağım şifa atalarım ailem konuyla ilgili herkes, benim tüm parçalarım ve şimdiye kadar sahip olduğum tüm bakış açıları ve bundan fayda sağlamayı dileyen herkes adınadır.sevgili
bilinçaltım şimdi; bu ve bundan sonraki her şifa çalışmasında mümkün olan en iyi sonuç ve faydalara ulaşmak için seni çok güçlü bir niyetle programlıyorum.Belirli insanlar, durumlar,, olaylar ve hatıraları düşündüğümde bunların bana hissettirdiği duyguyu ben "nefes alıp verirken" sen nazik bir şekilde ve kolayca tümüyle temizleyecek ce sileceksin.Çalıştığım konuyla bağlantılı olarak hissettiğim tüm duyguları ve bundan kaynaklı olarak ortaya çıkan bütün
olumsuz duygusal kalıpları, inançları ve bunların bendeki tüm uzantılarıyla birlikte temizleyecek ve yok edeceksin.Bu temizliği çok kolay ve nazik bir şekilde yapacaksın.Ayrıca temizlenen bu kalıpların bir daha asla geri gelmemesini de garanti edeceksin.
Konunun Orjinal Adresi (
www.hayatimdegisti.com): hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri
/forum/eft/619104-topluluk-karsisinda-konusma-eft-si.html Setup cümlesi:
1.kendime güvenmiyorum
2.kendim olamıyorum
3.Ben başarısızım
4.ben yatersiz ve çaresizim
5.kendime güvenmek istemiyorum
6...............
7............... yine de kendim tamamen ve derinden kabul ediyorum, onaylıyorum seviyorum.zihnimde vücudumda yaşamımda yerleştiği tüm yerler şimdi iyileşiyor.iyileştirdiğin için şükürler olsun Allahım.bununla ilgili incittiğm herkesten özür diyor ve onlara sevgi
mutluluk ve barış diliyorum bununla ilgili beni inciten üzen herkesi affediyor ve onlara sevgi
mutluluk ve barış diliyorum.Bunun için kendimi ve herkesi affediyorum.teşekkür ediyorum