![]() |
Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği Yabancı kelime anlamak mümkün mü?yani ingilizce yazılarda var bunlar okunuyor mu?Ve biz anlayabiliyormuyuz(Daha doğrusu bilinç altınımız anlıyormu)? Yeni üyeyim bu olayları yakından takip ediyorum ama türkçe kaynak bulamamıştım artık var :) Teşekkürler yardım ve bilgilerden dolayı... derty |
Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği Ego güçlendirici telkinin içeriğini okudum. Acaba aşırı uyku sorunu yaratan kişilerde.Telkinde birkaç kez geçen bu derin uyku süresince cümlesinin etkisi olabilirmi? Zira bende de Başımda oluşan ağırlığın yanında bir sersemlik hali oluştu rt67 |
Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği Telkinde geçen uyku ile ilgili bölümler seslendirme sırasında okunmaz.Bunun nedeni cd lerin sadece uyurken değil gündüzde dinlenmesidir. |
Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) Daha önce de sorulmuş ve cevaplanmış olsa da yine de aklıma takıldı, telkin içeriğindeki olumsuz cümlelerden etkilenebilir mi bilinçaltımız, yani olumsuz olarak, örneğin ilerlemeni durduracak sorunlar vb. şeylerden bahsedildiğinde dusun |
Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) ah üstadım ah bilinçaltımız öyle bir bilinmezki bu sorunun cevabının yüzde yüz böyledir diyecek birisine kuşkuyla bakarım ama yinede günümüzde uygulanan birtakım uygulamalarda bu sorunun cevabı var gibi nemi mesala yapılan hipnoz uygulamalarında süjeye verilen telkinler kişinin bilinçaltının kabul edemeyeceği uygulamaları içeriyorsa hipnozdan kendiliğinden çıkıyor. Atakan bey bu konuda daha detaylı bilgiye sahiptir. birde kurbağayı canlı canlı haşlamak için suyunu kademeli olarak ısıtırlarmış, kişiye istemediği birşeyi birden fazla seansda adım adım telkin edilirse sonuç ne olur bilemem. bilemem dedim ama örnekleri de yok değil hani neyse bu kadar gevezelik yeter yoksa dilimin kemiği olduğunu unutacağım sevgiyle kal |
Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) Merhabalar ..Alp ben.Yeni üye oldum..Birşey öğrenmek istiyorum..Telkin müziklerini dinlerken insan sesleri duyuyorum..Bir arkadaşım bu seslerin benim bilinçaltından gelen sesler olduğunu söyledi..Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?? |
Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) Ya arkadaşlar ben yukarıdaki sorumun cevabını alırsam inanın çok sevineceğim... wave |
Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) Telkin müziklerinin ardına metinler sesli olarak kaydedilmiştir.Sesi çok açan kişilerden bazıları bu sesleri duyabiliyorlar. Bazı kişiler ise bu sesleri bir süre geçtikten kulakları alıştıktan sesleri iyice dinledikten sonra duyabiliyorlar. Burada önemli olan sesleri bilinçaltının algılamasıdır.Dolayısı ile sesi biraz daha kısıp öyle dinleyebilirsiniz. Alıntı:
|
Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) Merhabalar, Öncelikle bu sistemin çok başarılı olacağını düşünüyorum ve bunun için size teşekkür ederim.Fakat aklıma takılan bir nokta var.Şimdiye kadar oldukça fazla kişisel gelişim ve pozitif düşünce kitabı okudum.Bunların bir kısmında, bazı cümlelerin bilinçaltında geçerli olabilmesi için, o cümlede olumsuzluk ekinin olmaması ve şimdiki zaman kipi ile kurulmuş bir cümle olması gerektiği söyleniyordu.Metin içeriğine baktığımda, kullanılan zaman kipinin gelecek zaman olduğunu ve bazı cümlelerin olumsuzluk eki ile bittiğini görüyorum.Sizce bunun önemi nedir? |
Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) Onlar için hiç bi önemi yok:) şu zamana kadar kadar cevap gelmediyse. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:16 PM. |