![]() |
Cevap: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) teşekkür ederim |
Cevap: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) herkese merhaba bende yeni üyeyim bana birisi açıklayabilrmi şimdi ben ego güçlendirici ve suçluluk mp3 indirdim bi ondan bi ondan 2 tane sadece bunları dinlicem dimi başka bişey yok yani? telkin içeriği denen şey ne işe yarıyo? |
Cevap: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) tessekkürler |
Cevap: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) Merhaba 1-Ego Güçlendirici - ( doğa sesi ) 2-Suçluluk Duygular-( doğa sesi ) 3-Kendine Güven - ( doğa sesi ) Yukarıdaki listeyi bilgisayarıma kaydettim ve 14 gündür dinliyorum. Bir 16 gün daha dinleyip toplam bir ay dinlemeyi planlıyorum. Son 3 gündür erken kalkıyorum. Önceki bir hafta boyunca geçmişte kalmış anıların sabah uyanınca birden hatırıma geldiğini farkettim.Sanırım bende yer eden olumsuz anılar kendiliğinden bilinç yüzeyine çıkıp etkisini yitiriyor.Benim düşüncem bu.Ve kendimi daha iyi hissediyorum. |
Cevap: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) Çok güzel.Ben hergün bu müzikle uyumayı düşünüyorum.Huzur uykusu... |
Cevap: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) merheba bu telkinler ingilizcemi yoksa turkcemi soyleniyor Yani ingilizce soyleniyorsa bilincaltimiz bunu nasil algilayabilir |
Cevap: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) ego güçlendirici gözleri çok güzel parlatıyor ve göz rengini güzelleştiriyor...ve hafızaya da çok önemli katkıda bulunuyor..çok seviyorum bu telkini k8908k8908 dinlemeyi çoğalttım gözlerimde yine aynı ışıldamayı gördüm...anladımki bunu ego güçlendirici yapıyor...ego azalınca gözlerin rengi geri koyulaşıyor... |
Cevap: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) Alıntı:
|
Cevap: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım, metin telkini çok güzel ama biri tarafından ve hafif müzik eşliğinde söylense idi çok daha etkili olurdu gibime geliyor o yüzden ben bilgisayarımda metni okuyup mp3 şeklinde kaydetmeyi düşünüyorum size de tavsiye ederim:)) |
Cevap: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) Alıntı:
Bu metin zaten çeşitli müziklerin içine gizlenmiş şekilde, telkin amacıyla dinlenilmesi için mp3 formatında bu bölümde var. İstediğiniz müzikle kaydedilmiş olanı indirip dinleyebilirsiniz. Telkin,mp3 lerin içinde duyulmadığı sadece müzik duyulduğu için, bu metin bilgilendirme amacıyla telkin içeriğini merak edenler okuması için konulmuş bir metin. 956k |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:59 AM. |