| ||||||||||
|
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Ego(Güven)Güçlendirici Ego Güven Güçlendirici New Age Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ilginize çok teşekkür ederim.Linklerden nasıl indirilme yapıcağımı biliyorum linkin altında şirketimiz tarafından yasaklandığını yazıyor...Hiçbirini indiremiyorum..Nasıl yapabiliriz teşekkür ederim şimdiden...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ego(Güven)Güçlendirici telkin cd indir izle İstanbul Ego(Güven)Güçlendirici nerededir kimdir Ego(Güven)Güçlendirici çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ego(Güven)Güçlendirici hipnoz Ego(Güven)Güçlendirici olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ego(Güven)Güçlendirici hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ego(Güven)Güçlendirici kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #51 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ilginize çok teşekkür ederim.Linklerden nasıl indirilme yapıcağımı biliyorum ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #52 (permalink) | |
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b> ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Earth
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
olmazsa evden indirmekten başka çare kalmıyor.
__________________ Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir. Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler< Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. | |
![]() | ![]() |
![]() | #53 (permalink) |
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() öncelikle Herkese merhaba uğraştığınız ve emek verdiğiniz için ve ayrıca işi ticarete dökmediğiniz için canı gönülden teşekkür ederim.. çok güzel çalışmalarınız olmuş devamını diliyoru.. fakat birde bu telkinleri Keman eşliğinde yapsanız Örneğin Farid Farjad - robabeh jan vs.. kendi açımdan değilde seçtiğiniz müzikler beğenilmiş olur...umarım yanlış anlamamışsınızdır teşekkür ederim..sadece fikirdi :)
__________________ Beni Hayallerimin Bittiği Yere Asın |
![]() | ![]() |
![]() | #54 (permalink) |
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() merhaba arkadaslar ben telkinli mp3 olayına ilk başlarda sahtekarlık gözüyle bakmıştım ama ücretsiz bölümlerininde olması aklımda acaba düşüncesini bıraktı yani bir soru işareti bunun üzerine uzm.psikolo bi abim var ona sordum abi ben sigarayı bırakmayı düşünüyorum böyle bir site buldum bana pek inandırıcı gelmedi die aldığım yanıt beni şoke etti tayfun abm kulakları çınlasın :) evet var öyle bişiy akif hatta ve hatta sıkı durun büyük textil firmaları reklam müziklerindede bu telkin olaını ele almışlar evet bu doğru (bende diyorum bizim hanıma neden para yetmiyo hahahaha reklamları yasaklamak lazım hehehe) neyse bunun üzerine kendi ihtiyacım olan mp3 leri indirdim ve tabiri caizse kullanım klavuzu inceledim ilk başta ego güçlendirme ve kendine güven sınıfındaki telkinleri dinlememizi daha sonraları dierlerini dinlememizi önermişler bende aynen dedikleri şekilde uyguladım sigarayı bırakma konulu telkini daha dinlemeye başlamadım ama ego ve kendine güven konusunda hakikaten iddaalı konsuyorum büyük etkisi oldu diyebiliyorum hissedebiliyorum yani değişikliği telkinlerinde bir kısmını bazen duyabiliyorum ama bence önemli değil önemli olan etkili olması ki ben bunu gördüm önümüzdeki hafta sigarayı bırakma konulu telkini dinlemeye başlıcam tabiki aynı anda kendine güven telkinini de ki sigara konusunda etkili olacağını düşünüyorum tahmin ediyorum büyük ölçüde başarılı olacağına inanıyorum inşallah sigarayı bıraktığım zamanda yine böyle uzun bir yorum siz değerli formdaş'larıma yazarım;) hepinize iyi telkinler :) |
![]() | ![]() |
![]() | #55 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhabalar inn.dream.. ertelemeyi bırak telkininide listene alırsan hedeflerine daha rahat ulaşırsın.. super sevgiler.. ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #56 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden
Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ilk deneyimim olacak begenicegimi umuyorum
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! |
![]() | ![]() |
![]() | #57 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() Merahabalar bu sitenini içeriğiçok etkileyiici bende yeni katıldım. Sormak isteğim bi soru var yanıtlarsanız sevinirim. bu mp3leri dinlerken sözlü telkinleri nasıl kullanmamız gereikiyo acaba |
![]() | ![]() |
![]() | #58 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 1
13 Mesajinıza toplam 51 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() merhabalar siteyi gerçekten çok beğendim fakat merak ettiğim bir şeyler var, scriptlerin ilk başta bazı etkileri olabildiğini okudum, baş ağrısı mide bulantısı gibi, ben 7 aylık hamileyim acaba bu süreçte herhangi bir olumsuz etki söz konusu olabilirmi? merak ediyorum... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #59 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
ilk sayfadan kullanım bilgilerini okursanız daha geniş bilgiler edinebilirsiniz........ | |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Ego(Güven)Güçlendirici Ego Güven Güçlendirici New Age Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ilginize çok teşekkür ederim.Linklerden nasıl indirilme yapıcağımı biliyorum linkin altında şirketimiz tarafından yasaklandığını yazıyor...Hiçbirini indiremiyorum..Nasıl yapabiliriz teşekkür ederim şimdiden...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ego(Güven)Güçlendirici telkin cd indir izle İstanbul Ego(Güven)Güçlendirici nerededir kimdir Ego(Güven)Güçlendirici çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ego(Güven)Güçlendirici hipnoz Ego(Güven)Güçlendirici olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ego(Güven)Güçlendirici hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ego(Güven)Güçlendirici kuantum düşünce kitap haberi