Arkadaşkar 5 gündür dinliyorum bu telkinleri.Üzerimde ki etkilerini paylaşmak istedim.Toplamda şuana kadar 30 saat ego 30 saat suçluluk dinledim.Eşit bir şekilde gitmeye özen gösteriyorum.Ve uzun bir süre devam edeceğim.
Şimdiye kadar bende yarattığı etkiler
1)Olumsuz düşünemiyorum artık.Hep olumlu düşünmeye başladım.Yanlız içimde bazen bir daralma oluyor.Olumsuzluklar son oyununu oynuyor üzerimde heralde
Bu zaten biraz daha aynı telkinlerle devam etmem ggerektiğini gösteriyor.
2)Tv çok izlerim.Özellikle spor kanallarına çok bakarım.5 gündür çok az tv izledim.
3) Sinirlenmiyorum artık kolay kolay.Bir olay yaşadım bu beş gün içinde eskiden olsa çobuk sinirlenirdim.Sinirlenmediğim için daha mantıklı hareket ediyorum.
4) Gerçekten de duruşumda bir değişme var.Daha enerjik oluyorum.
5) İletişimim daha da kuvvetlenmeye başladı.İnsanları daha çok kendime çekiyorum.Zaten bu yönümü geliştirmek için hep uğraşmışımdır.
6)Tepkiler daha sağlam.Daha rahatım...
Kişisel gelişime çok önem veriyorum.Buna yönelik kitaplar okuyorum. Hayatan ve ailemden ve bu kitaplardan gördüğüm şey işe MÜCADELE ETMEK, SABIRLI OLMAK,YAPACAĞIN İŞLERDE İYİ BİR PLAN BELİRLEMEK,İNANÇsonunda kazanan siz oluyorsunuz başkası değil.Telkinleri dinlerken sabırlı olun.Bahaneler bulup bırakmayın.Ben devam edeceğim benimle ilgili telkinlere ve hayatımın bir parçası yapacağım.
Bu sitenin kurulmasında yardım edenlere, FİKİR BABASI Atakan SÖNMEZ'e çok teşekkürler...