27-02-2013, 11:09 PM
|
#5 (permalink)
|
Super Moderator
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sınıfımızda Benle Çok Uğraşan Bir Çocuk Var ac_milan_ac, öncelikle geçmiş olsun. Ben şimdi senin durumunu anlayamam diye oğluma danıştım bunu. Onun yorumu şöyle oldu " anne, ya gidecek kendine yakın bulduğu bir öğretmenine söyleyecek ya da müdür yardımcısına gidecek. Tabi onunda halden anlayan biri olması lazım. Onun sınıfını değiştirebilirler. Yada bu söyleyip başka bir sınıfa geçebilir. Ancak böyle olabilir" dedi. Bir de ben sana değişik bir yöntem söyleyebilirim. Fakat bu onunla değil de kendi başına evde yapacağın çalışmalar. O kişiye evde bir kağıda içinden geçenleri yaz. İçinden ne geçiriyorsan. Hatta küfredebilirsin. ne varsa içinde ona söylemek istediğin hepsini yaz sonra bu kağıdı artık bu insanın hayatımdan uzaklaşmasını ve bir daha beni rahatsız etmemesini seçiyorum diyerek o kağıdı yak. Küllerini de tuvalete atıp sifonu çek. Bunu dilediğin kadar yap. O insan, sorunlu biri bu belli. Bir de şöyle bir çalışma daha yapabilirsin. Bir plastik şişeye su doldur. Bu kişinin adını bir kaç kez yaz ve o suyun içine bırak. Sonra da o şişeyi buzluğa koyup dondur. İlginç bir şekilde hayatından ve senden uzak duracaktır. Denenmiştir. Bir de günlük olarak 306 defa ya Kahhar ismi şerifini okursan. İnsanlar senden çekinirler. sana bulaşamazlar. |
| |