| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibet'in Gençlik PınarıKilo Verme ve Egzersizler Tibet'in Gençlik Pınarı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar, Tibetin Gençlik Pınarındaki beş ayini, yaklaşık 4 aydan beri her gün uyguluyorum. Ayrıca yıllardır haftada 2-3 kez fıtness yapmama rağmen, kesinlikle, günde 10 dakikamı alan bu egzersizler bir-iki saat yaptığım egzersizler kadar etkili, belki de daha fazla.. … Bu ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Egzersizler telkin cd indir izle İstanbul Egzersizler nerededir kimdir Egzersizler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Egzersizler hipnoz Egzersizler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Egzersizler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Egzersizler kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tesekkür: 359
66 Mesajinıza toplam 415 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Merhabalar, Tibetin Gençlik Pınarındaki beş ayini, yaklaşık 4 aydan beri her gün uyguluyorum. Ayrıca yıllardır haftada 2-3 kez fıtness yapmama rağmen, kesinlikle, günde 10 dakikamı alan bu egzersizler bir-iki saat yaptığım egzersizler kadar etkili, belki de daha fazla.. … Bu ayinler kesinlikle, başlangıçta günde 3 er kez yapılmalı, her hafta 2 sayı artırılarak 21 sayıya çıkarılmalıdır. Hareketler basit gibi görünsede sıradan hareketler değil. İlk haftalarda tıpkı dinlediğimiz telkinler gibi yan etkileri olabiliyor. Pes etmemeli. Bunlar geçici ve olması gereken şeyler. Ben başlangıçta nasıl olsa zorlanmıyorum diye günde 8-10 tekrar yaparak yaptım ve tam bir ay süren faranjit, halsizlik vb. rahatsızlıklar yaşadım. Hareketler sinüslere gerçekten çok etkili. Hem sağlık hem de daha fit bir vücut için tavsiye ederim. Vücut ısındıktan sonra yapıldığında hareketleri yapmak çok kolay. Düzenli spor yapan arkadaşların mutlaka propramlarına bunu da eklemelerini öneririm. SEVGİLER
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: istanbul/ anadolu
Tesekkür: 6
22 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() merhabalar, bu 5 hareketi ben yaklasik 7-8 aydır yapıyordum. 21 e ulastiktan sonra yaklasik 1 ay kadar ara verdim tekrar 21 den baslayabilir miyim bilmiyorum (?) ama bir haftadir11 den itibaren yeniden basladim. cok yararını gordum. bagisiklik sistemim uzerinde gercekten cok etkisi oldu. herkese tavsiye ediyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tesekkür: 11
12 Mesajinıza toplam 82 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() 21 sayısına ulaştıktan sonra ara vermeden 21 den devam ediliyor ara verildiğinde ise tekrardan 3 ten başlamak gerek 21 den fazla yapmak chakraları olumsuz etkilediği için 21 den fazla tekrarlamamak gerek |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) |
Guest
| ![]() Bu konuyu daha evvel de okumuştum hatta hareketleri şekille öğrenmiştim ama yapmaya üşenmiştim.Yarından itibaren yapmaya başlayacağım. Paylaşım için teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() | #15 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tesekkür: 59
10 Mesajinıza toplam 36 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ben bu hareketleri birkaç yıl önce başka bir sitede görmüştüm ama nedense bi türlü yapamamıştım bu kadar etkileri olduğunuda bilmiyordum şimdi yeniden deneyeceğim inşallah sonuna kadar yapabilirim |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() annemle babam da yapıyolardı bu hareketleri. çok komik
__________________ Kendimi seviyor ve onaylıyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) |
Guest
| ![]() arkadaşlar kitabıda okumanızı tavsiye ederim ![]() |
![]() |
![]() | #18 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() kesınlıkle kıtap super!!!!hareketlerde............... |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) |
Guest
| ![]() kesinlikle süper bir kitap.1.ve 2.cildi beraber okuyalı bir kaçsene oldu.yazlığa gidince tekrarlayayım.oğlumda anglizon spondolit-iltihaplı omurga romatizması vardı.burda ki hareketleri iki senedir belirli aralıklarla yapıyor.bir ara kortizonlu ilaçları bile bıraktı.yani bayağı işe yarıyor.ferrarisini satan bilge de sanırım bu kitaptan etkilenilerek yazılmış.baş ucu kitaplarından olmalı.çok güzel bir çalışma olmuş.bende denemeye çalışsam iyi olur. |
![]() |
![]() | #20 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() arkadaşlar...beş ayıen yenı başladım...dun daha...bu sabah da 3 kere olarak yapayım dedım ancak sabah bır kalp carpıntısı başladı bence sormayın...bole devam ettıbı yaırm saat nefes bıle alamadım vee sonra kustum kusunca bıras rahatladım ...ama butun gunum de berbat ve cok mutsuz gectı dokunsanız ağlıycaktım...anlamı ne?bunun acaba hıc yapmasammı?netten araştırıorum ama bole bışey cıkmadı karşıma henuz......... |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Kilo Verme ve Egzersizler Tibet'in Gençlik Pınarı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar, Tibetin Gençlik Pınarındaki beş ayini, yaklaşık 4 aydan beri her gün uyguluyorum. Ayrıca yıllardır haftada 2-3 kez fıtness yapmama rağmen, kesinlikle, günde 10 dakikamı alan bu egzersizler bir-iki saat yaptığım egzersizler kadar etkili, belki de daha fazla.. … Bu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Egzersizler telkin cd indir izle İstanbul Egzersizler nerededir kimdir Egzersizler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Egzersizler hipnoz Egzersizler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Egzersizler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Egzersizler kuantum düşünce kitap haberi