samur bey,samur oğlan,samurum en son fotorafını 23 haziranda çektim bu o onunla son birlikte olduğumuz günmüş nerden bilirdim ki ,mayıs ayında hastalandı yemek yiyemedi birtek su içti sonra ölecek diye çok üzüldüm ama kendine gelmişti toparlanmıştı iyi olmuştu ta kiiii
dün dün gittim samuruma diğer kedicikleri doyurdum deniz keanrına dığru indim sıcaktan kaçtığı ağacın altına bakmaya samur dedim SAMUR sarman tüylerini gördüm AMA sesimi duyduğu halde gelmemezlik hiç yapmazdı koşardı hemen,yaklaştım ağacın altına doğru yatıyordu uyur gibi ama sonsuz bir uykuya yelken açmıştı sarı tüyleri aslan yeleli aslan kedim gitmişti ölmüştü sinekler ağzına doluşmuştu
öylece kaldım orda yaşlar gözümden döküldü usulca ağladım ağladım gömmek isterdi ama mikrop kaparım diye elleyemedim malesef mylece bıraktım bir arkadaşa söledim aldılar ordan .
hani ben kanseri yendim sende yenmiştin vaden dolmuş be pisim .
onca kedi var ama onun gibisi yoktu o ayrıydı benim için dert ortağımdı benle oturur kalkardı deniz kenarına gider güneşi seyrederdik kıskançtı ben gibi istemezdi başkası gelsin yanımıza döverdi kovalardı diğer kedileri yatardı yanıma bacağımda kar yaparken az uyumadı sokuldu ısındı ısısttı beni dinledi konuşamadı benle ama hep anladı beni üzlüdüğümü sevincimi anlardı kimilerine göre sadece kedi işte
insanlar ölüyor bebeler gidiyor biliyorum ama samur bey samur oğlanda gitti işte .
içim acıyor yarın gideceğim samura yine ama artık o olmayacak
sarı tüylü aslan yeleli oğlum huzr içinde uyu kşmbilir kedi cenneti varsa eğer bilirimki sen orda olursun .