02-12-2007, 06:22 PM
|
#88 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Alıntı: hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
ciğim özledim seni..bir bölümde boğazımı düğüm düğüm edip, diğer bölümde gülümseten içime umutlar dolduran yazılarını..yüreğim, seninle ..dualar ediyorum..sana ve sevdiklerine..şifalar gönderiyorum...ama hep bir şeyleri eksik yapıyormuşum duygusunu yaşıyorum..emel seninle iletişim halinde, haberlerini veriyor sağolsun...bir ara ondan telefonunu isteyecektim.sonra vermek isteseydin..verirdin diye düşündüm..( daha önce msn de görüştüğün bir arkadaş senin kendindeni deşifre etmekten hoşlanmadığını söylemişti belki bunun etkisi) şimdi aklıma geldi emele söyliycem önce senden izin alsın tel numaranı verip vermeyeceğine dair..sesini duyarsam daha bir rahat olacak içim..çabuk iyileş olurmu..seni seviyorum .. | geldim yhauuuuuuuuuuuuuuuuuuu Alıntı: hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
nerelerde kaldın pisicik..özledik seni...hadi gel artık..buraya birileri gelince seviniyorum..kısa da olsa gidişleri sevmiyorum..dualarımdasın.. 96
o güzel tırmalamalarını özledim..iyi olduğunu düşünüyorum..olacağını biliyorum..senin için,o çok güçlü bir kedidir dediler..öyle olduğunu biliyorum..dönüşünde aslan gibi gel emi..tılsımlı sözleri,söylemesini beceremem ama yazmasını ve düşünmesini iyi beceririm..tılsımlı sözler seni sapasağlıklı yapsınlar..
işte sözler...seni seviyorum.. | yazılarım için az bekleyeceksiniz ama harika şeyler gelicek inanın bana 44
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |