25-07-2007, 09:43 PM
|
#38 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Alıntı: hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
boğdun kızım sen beni..boğazım düğüm düğüm okudum...hele birde ne yapacağımızı nasıl anne olacağımızı değilde ne yapmayacağımızı nasıl bir anne olmamamız gerektiğine örnek annelerimizi hatırlayınca...40 yıl nefret aşkıyla sevdiğim annemi düşününce senin yinede şanslı olduğunu düşünüyorum..neyse allah benimkine tez zamanda şifa ve hayırlı ömür versin...onunla birbirimizi asla anlayamamaış olsakta..yinede gölgesi yetiyor...ona bir şey olacak diye içim titriyor...ve artık seni nerede bulacağımı biliyorum..yüreğine gönlüne sağlık...sen bize aitsin...yerin bizim yüreğimiz.. | bazı şeyleri ,sevdiğimiz insanları helede ailemizden allah göstermesin anne ve babamızı kaybetmeden değerlerini anlamak lazım ,kötü ,hırçın anlaşısız ,bize karşı katı olasalar bile hayal dediğin gibi nefesleri yetior ,eğer yok ise aile büyüklerimiz yada görüşmğyor isek bence bir ara darulaziceye bir yolumuz düşsün derim ben orda da belkide tıpkı bizim gibi ailesince umursanmayan umut ile gelecek bir insana hasret ANNE VE BABALAR var çoçuk esirgeme yurtlarında ANNE BABA özlemi ile yanan yürekler var bence alın sevginizi şöyle yüznüzdeki en güzel gülümseyişe paket edin sevginizi bir ziyaret edin kim bilir belki onların yerinde bizler olacagız ileride
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |