evet evet geldim eserekli saatler pisimbatın mırıltıları hayyatta bırktığı pati izleri
evet dün gece sabah ezanından sonra kapanna gözlerim mahalledeki çal çene komşular yüzünden 07:30 yüzünden hışım ile açıldı yataktan fırt diye kalkmam ve balkona bir adımda çıkmma ve komşu teyzelere yahu neden balkondan balkona konuşuyorsunuz bağıra çağıra demem ve onların ayy kızım seninde kulağın bizde uyuyyorsun pişkinliği ile gelen cevaba karşı sinir bastı ama lütfen bağrışmayın dedimkıkırdadılar her zaman ki gibi iyi günler dedim yatağa süzüldüm yine yaa sabır çektim uykuya döndüm zorda olsa
öğlene doğru gerinerek uyanmaya başladım saate baktım açılan tek gözümle hımm 11:15 ti eh kalkmam lazım dedim
yüzüme vurduğum soğuksu iyice beni uyandırdı aygazın üstünde tıngırdayan çaydanlıktan bir bardak çay aldım ufak tefek peynir ekmek ikilisi ile kahvaltımı yaptım bilğisayarımdan gazeteleri okudum,.Hava kapalıydı telefonum çaldı sesi kadar yüreğide çok güzel olan bir dostum aradı uzun sohbet ettik,samur ve diğer kedilerim geldi aklıma üstümü değiştirdim kapalı olmasına rağmen şortumu giydim birde t-shirt yallah sokak kendimi sokaklarda özgür hissediyorum ,çarşıya dek bir sürü esnafla selamlaşarak yürüdüm ufak yerde yaşamnın güzellikleri alış veriş faslından sonra pisilerime ve mahalledeki pisilere yiyecek bir şeyler aldım ,yağmur başladı hiç istifimi bozmadan ağır aır yürüdüm eve doğru aldıklarımı bıraktım.Bu kez istikamet öncelikle mahalledeki kedicikleri doyurdum sonra piknik alanındaki samur bey ve diğer arkaşlarını doyurdum zaten beni bir görseniz beni gören tüm kediler peşimde vallaaa seçimlere girsem catland teki ve türkiyedki tüm kediler bana oy veriri eminim
devam eden yağmur eşliğinde çayımı yudumladım mis gibi toptrak kokuyor denizin yosun kokusuna karışıyordu birde kargalar peydah oldu onlarada verdim bişiler artıklarıda çimenlerde yerleşmiş olan karınca kolonisi süpürdü.yağmur dindi güneş saklandığı bulutların arkasından önce deniz'e vurdu martılar sevinçle havalandı ,samur kucağımda keyif yapıyordu ben dilimde tarkanın dudu şarkısını mırıldanıyordum,açan güneşle birlikte samurla birlikte deniz kenarındaki taşların üstüne serildik ellerime deniz suyu aldım yüzümü kollarımı serinlettimabartıp ayakkabilarımı çıkarıp ayaklarımıda soktum samur şaşakın şaşkın beni izliyordu
havanın açması ile balık tutmaya gelenler çoğaldı ellerinde oltaalrı çoçuk çoçuk doluştular hımm dedim burası kalabalıklaştı saate baktım 7 e geliyordu hadi samur ben gidiyorum dedim maawww dedi bir süre peşimden geldi baktı ki gidiyorum en hüzünlü başışını takınarak gözlerimin içine baktı yarın gelicem oğlum dedim mırrr dedi eve döndüm kahvemi aldım ve yazıyorum işte .