![]() |
Ynt: pisimbat's war Güçlü bir kişilik güçlü bir insan neye yenilebilirki.Kutluyorum tekrar aslanlar gibi zafer senindir. alk78 |
Ynt: pisimbat's war sevgili pisimbat hep inanmışımdır sevginin gücünün yenemeyeceği hiçbirşey olmadığına. hastalık dahi olsa.. inanmak + direnmek = başarı bende üzülmüştüm öğrendiğimde. ama acımak hissi hiç oluşmadı çünkü başaracağının aksini düşünmedim.. ve başardın.. bizlere de mücadelenin sonucunda kazanmaktan başka bir yol olmadığını hatırlatmış oldun.. henüz kısa bir süredir burdayım ama böylesine güçlü ve sevgisiyle kenetlenmiş bir aileye dahil olmaktan dolayı çok mutluyum.. sevgiler.. |
Ynt: pisimbat's war sanırım reçetenizin özü bu sözleriniz: ben kanserle olan bu savaşı kaybetmeyi hiç düşünmedim savaşı benim kazanacağı ilk başından beri biliyordum zaten dedim ...tekrar çok geçmiş olsun... |
Ynt: pisimbat's war Alıntı:
ve bu sebeplerden dolayı genelde mantığımı kullanmadığım için çok hata yaparım ama düşsemde ayağa çok daha kuvvetli kalkmasını biliyorum anlıyacağın pek örnek bşrisi sayılmam sadece savaşıyorum yaşamak için tüm kötülüklere ve olumsuzluklara inat sonuna dek asıl benim ve bizlerin sizden alacak öğrenecek çok şeyimiz var hayalcim sevgilerimle sevincli |
mersi desteğiniz için Alıntı:
kuyruğu dik tutan bir cat56 blook iyi dlekleriniz için mersi gssmile |
Ynt: pisimbat's war cat56 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3..iyiki varsın ve iyiki yolarımız sanaldanda olsa kesişti... |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:18 PM. |