| ||||||||||
|
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları pisimbat's war Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dışarda sonbaharın hüküm sürdüğü eylül ayı sonlarıydı hayatımdaki sorunlu ve zor zamanlar bitmişti,tamam herşey düzene girdi diyordum ki öyle olmadığını kısa bir süre sonra anlayacaktım 40lı yaşların başı yeni bir başlangıçtı her 10’lu yaşlarımda hayatımda benim için bir dönüm noktası ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları telkin cd indir izle İstanbul Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları nerededir kimdir Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hipnoz Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Paşa Site Kedisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Bulunduğu yer: catland
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Dışarda sonbaharın hüküm sürdüğü eylül ayı sonlarıydı hayatımdaki sorunlu ve zor zamanlar bitmişti,tamam herşey düzene girdi diyordum ki öyle olmadığını kısa bir süre sonra anlayacaktım 40lı yaşların başı yeni bir başlangıçtı her 10’lu yaşlarımda hayatımda benim için bir dönüm noktası olmuştu . Biraz asi ve delişmen bir yapım var azda sinirli sayılırım aslında ,heidi misali kırlarda bayırlarda dolaşırken bir çukura bir delhize düştüm ansız . Ne oldu demeye kalmadan kanser mikrobuyla savaşaım başlamıştı ,kocaman ve karanlık bir mağrada tek başıma kalmıştım ,elimde bir kibrit kibritin adı umut kibritin adı inat kibritin adı savaştı artık benim için . Varmıydı öyle yağma kansere yenilmek bir kutu kibritim vardı benim, karanlıkta neymiş yahu !!! Küçüklüğümden bu yaşıma kadar hep kuvvetli olmayı öğrendim kuvvetten kastım hayata ve getirdiği olumsuzluklara karşı gele bilme gücüdür,beni büyütenler emeği geçenler hep bu duruşu sergilemiş muhteşem insanlardır . İnsan kanser öğrendiğinde yada ben öğrendiğimde bir an tüm vucudum sım sıcak oldu sonra ilk sorum şuydu şimdi ne yapıyorum dr bey ,kanserle savaşın evrelerini öğrenmekti amacım neyse ameliyat olamam gerektiğini öğrendim sonrada kemoterepi evresi başlayacaktı ,ha hiç korkmadınmı derseniz gerçekten korkmadım sadece bilinmezliğe karşı karanlığa karşı bir savaş sadece ürkütmüştü yoksa ölümden korkmam korkmadımda zaten öleceğimi bile düşünmedim ,yinede 2 saat kadar karamsarlığa kapıldım oda kedim samuru severken ,aldım kucağıma deniz kenarında güneşin batışını seyrediyorduk onunla belki dedim samur belkide bir daha sevemem senigökyüzüne denize kedime baktım gözümden yaşlar akıyordu o sırada sonra kendimi toparladım yahu salak yakışıyormu yelkenleri suya indirmek dedim sildim yaşları gözümden . Ameliyat için tüm tahliller tetkikler yapıldı sabah 08:50 de ameliyata girdim narkozu vermeden içimden allahım sana sığınıyorum yatıpta kalkmamak var dedim dua ettim sonrası sessizlik uyandığımda ameliyat bitmişti yanağımdan bir damla yaş gelmiş onu sildim ertesi gün yoğun bakımdan odama çıktığımda koltukta oturup televizyon seyrediyordum doktorum beni kontrole geldiğinde yüzündeki şaşkınlığı gördüm ,her gelen hayretle bakıyor ve izliyordu ne bekliyorlardı yatak döşek inleyip sızlanmalara çokmu alışmışlardı acaba dedim.Hastane günlerim toplam 25 gün sürdü ilk kemoterpiyi alcağım gün de daumı ettim heycanlandım çünki okuduklarım ve anlatılanlar biraz beni ürkütmüştü. 2 saatin sonunda bitmişti kemoterapi ,ben vücüdumun vereceği tepkileri merak ediyordum birkaç gün sonra biraz halsilik oluşmaya başladı bedenimde ama ben yinede kedim samuru sevmeye gidiyordum.4. günüde beni tüm gün yataktan çıkartmadı hiç halim yoktu ağzımın içi sanki sıva sürülmüş gibiydi hiçbir yediğimden tat alamıyordum devamlı ağzım kuruyordu bu olayda yaklaşık 10 gün sürdü . İlk kemoterapiden 18 gün sonra duş alırken saçlarım elimde kaldı resmen duşta heryer saç oldu ki ben uzun saçlı değilimdir,kurulandım çıktım öle uyuz köpekler gibi yarısı dökülmüş gezmek istemiyordum 3 numaraya kestirdim saçlarımı 4 gün sonra 1 numaraya 2 gün sonrada kazıttım artık keltoş olmuştum Hele ilk keltoş olduğumun sabahında aynada kendimi gördüğümde çok güldüm allahtan kafa yapım güzelmiş kellik yakıştı valaa herkes öle dedi bende beğendim aralık ayında 2. kemoterapime giderken artık vucudumun nelere tepki vereceğini biliyor ve bir aslan misali adımlarımı atıyordum hastanenin koridorlarında ,birçok polikliniğin önünden geçerken insanların bana baktığını görüyordum kimi yanındakini dürtüyordu usulca kimi yaşlı teyzeler ‘’VAH VAH ‘deyişlerini duyuyordum bu bakışlar ve konuşmalar arasında başım daha dik adımlarım daha sağlam ve sert oluyordu . Kemoterapiden önce kan testi yapıyorlar kan değerleriniz uygun olmalı ki uygulama yapıla bilsin diye benim hep uygun oldu hatta. Kemoterapi uygulama odasına girdiğimde rahat koltuklarda oturmuş damar yolundan kemo alanlar oluyordu genç çoçuklar ,kadınlar yaşlı amcalar oluyordu hepsinin yüzünde bezginlik vardı umutsuzluk akıyordu ,bense kanserle olan savaşımda benim müttefikim olan ilacı almaya gelen bir savaşçıydım onlardan farklıydım . Geçmiş olsun dilekleri içinde koyulaşan sohbetler ediliyordu ,21 günde 1 tekrarlanan bu traji komik durum devam ediyordu artık kim ne kanseri kimin hanımı yada kocası ne iş yapıyor öğrenmiştim sohbetlerimizden .5 ay boyunca karda kışta yağmurlarla vbu hastane günlerim geliş gidişlerim devam etti son kemoterapiyi almaya gittiğimde sıramı beklerken yanımdaki kadın saçlarıma bakarak kafa daha doğrusu uzumaya başlamışlar ne mutlu size size hayranım dedi teşekkür ettim siz buraya gelirken bile adımlarınız kendinizden okadar emin geliyorsunuzki öyle güvenlisinizki dedi sizi kendime örnek aldım 3 kez karşılaşmış sohbet etmiştik biraz Nasıl bu kadar sağlam karşılıyorsunuz bu yıkıcı olayı dedi bu soru karşısında şaşırdım ben kanserle olan bu savaşı kaybetmeyi hiç düşünmedim savaşı benim kazanacağı ilk başından beri biliyordum zaten dedim . Evet gerçekten 6 ay önce kansersiniz dendiği andan itibaren inat ve kararlılıkla adımlarımı attım bu haytımda yaşanması gerekilen bir oay geçilmesi gerken bir köpüydü benim için amacım zaten belliydi kanserli hücrelere sıçrama gelişme olasılığı vermememkti ve allaha şükür bunu başardım . Bu savaşı kazanırken ki daha önce kazandığım birçok savaş oldu hayata karşı en son çarpışmam buydu anlayacağınız,ailem beni sevenler benden çok üzülüyorlardı yaşadıklarıma ben kime, kanserim ben derken bile hadi canım şakamı yapıyorsun diyordu sonra ciddi olduğumu anlıyorlar yüzleri aslıyordu ama benim umursamaz havama şaşırıyorlardı . Teyzem televizyonda duyduğu tüm kanserle ilğili şeyleri ben sabah kalkınca anlatıyor ay kızım şunu al ye bunu iç diyordu kanser birazda şımarıklık yapmamı sağladı anlayacağınız . 40 yaşında koca bir çoçuk misali şımarıyordum kanser çoçukluğuma dönememe sebep olmuştu, Ama herşey anlattığım kadar basit ve kolay değildi,nırmalde bile siniri burnunda gezen birisiyimdir ,tedavi sırasında sinirlerim çok gergindi patlamaya hazır bomba misaliydim olmayacak şeylere bağırıyor etrafımdakileri beni sevenleri üzüyordum iyice hırçınlaşmıştım yani. Çünki kemotrerapi sonrası insanın vucudundaki tüm kemikler öyle ağrıyorduki ,sabah yüzümü yıkarken minik minik çıkamya başlayan saçlarımı görüyordum ,gözaltlarım morumsu oluyordu ,daima yorgundum halsiz olmak sinir ediyordu,sokakta yürürken bana İnsanların tuhaf bakışları hayatta hazmedemediğim şeylerin başında ‘bana acınmasıdır’ işte o acıma hissini yansıtan bakışlar sinirimi bozuyordu ve o bakışlara inat başım daha dik adımlarım daha kararlıydı asıl ben onlara acıyordum ben kanseri yene bilecek güce sahiptim ya onlar kim bilir !! Bazen kendimi çok yalnız korumasız hissediyordum ozamanlarda samurla deniz kenarında oturup allahımla konuşuyor ve dua ediyordum bu duygular kapladığında beni gecesinde annemi rüyamda görüyordum hep gülen yüzlüydü yanındayım kızım diyordu yanımdaydı biliyordum ,demekkii bir anne ölmüş olsa bile yavrusunun acısına yardıma koşuyor annelik budur işte ne yer ne zaman ne mekan engelliyor onları nede ölüm . İşte hem fiziksel hem ruhsal olarak zor bir dönem geçirdim hani derler ya çeken bilir bazen herşey kifayetsiz kalıyor diye işte öyle ,benden çok daha zor durumda olanlar var allah onlara güç kuvvet versin ben bir savaşımı daha kazandım hayata karşı İçimde hep umut ,sevgi, asilik,hırçınlık ,dikbaşlılık,işte savaşı kazanmama yarayan huylarım ben böyleyim böyle huysuz ve çekilmez ama çok iyi bir savaşçı kediyim ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hayatım değişti evet bu gerçek anlamda bir değişiklik ,içinde umut beslersen yenemeceğimiz hiçbir zorluk yoktur . HAYATIM DEĞİŞTİ SİTESİNDE YAZAN OKUYAN TÜM DOSTLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM GERÇEKTEN BANA DESTEK OLDUNUZ UMARIM BENDE BİRGÜN BİR YARANIZA MELHEM OLMAK İÇİN ![]() YÜREĞİNİZE SAĞLIK ARKADAŞLAR . özür dilerim büyük yazdım teşekkür bölümünü gözünüze batsın diye ![]() deli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() hikayeni okudum pisimbat. etkilendim doğrusu ve sevindim de üstelik böylesi bir savaşı kazanmak çok az insana nasip oluyor, bu inanc ve kararlılığını, bu mücadele gücünü hiçbir zaman kaybetme. sen sitemizin biricik asi kedisisin ![]() ![]()
__________________ ![]() Karnımı besliyorum |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Bulunduğu yer: tekirdağ,Çerkezköy
Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() canım benim yazını birsolukta okudum, ve seni tanıdığım içinde çok mutluyum, biliyormusun sayende artık kendime zaman ayırıyorum, sözünü dinledim, mamografi yaptırdım, bişi çıkmadı, ama bugün ultrason vardı, ve sağ memede alt dış kadranda yağ lobülü izlenimi veren, hipo bişi bişi yazıyor tam okuyamadım bir alan varmış, doktorum izinli olduğu için sonuçları haftaya göstereceğim ona, ama çok cesurum sayende diyebilirim, korkmuyorum, tek korkum kendimi işe verip hastalıkla ilgilenememekti, iyiki 23 nisanda toplaştık, iş değil ben öncelikliyim artık, keyfime bakıyorum arkadaşım, hiçte eksiklik duymuyorum açıkçası ohhhh dünya varmış, seni çok seviyorum bacım, süpersin
__________________ Neoglance Derneği -nurhanza |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) | |
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() hayata karşı kazanacak okadar çok savaşım daha varki tahmin bile edemzsiniz ![]()
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() beni dinleyip tetkiklerini yaptırmana sevindim dr. gelince git sonucu göster sanmıyorum bişi olsun öle yağ dokusu oluyor nırmaldir ama yinede dr bilir . ayrıca biraz bencilliği öğrenmene sevindim umarım herkes gidince sende kapıyı kitleyip çıkıyorsundur en yakın çimenliğe git al bir dondurma seyret gökyüzünü yada canın ne isterse onu yap emin ol bu dünya biz olmasakta dönüyor ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sevgili pisimbat, sen sana yakışanı yapmışsın, zaten başka türlü olmasına imkan yoktu. Seni tebrik ediyor, zaferinin tadını doyasıya çıkarmanı diliyorum. Sevgilerimle...
__________________ Benim özgürlüğe açılmış kanatlarım var Sonsuzluğa çıkan zamansız kapılarım var Senin beş para etmez kuralların varsa Benim inandığım ölümsüz masallarım var |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) | |
![]() tadını çıkarıyormuyum bilmiyorum ama üstümden bi yük kalktı fiziksel ve ruhsal olarak hafifledim yahu ![]() yazada geldi ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Guest
| ![]() selam Tebrikler.Çok sevindim.Zaten en güzeli ve sana yakışanı buydu. ![]() |
![]() |
![]() | #9 (permalink) | |
![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Guest
| ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları pisimbat's war Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dışarda sonbaharın hüküm sürdüğü eylül ayı sonlarıydı hayatımdaki sorunlu ve zor zamanlar bitmişti,tamam herşey düzene girdi diyordum ki öyle olmadığını kısa bir süre sonra anlayacaktım 40lı yaşların başı yeni bir başlangıçtı her 10’lu yaşlarımda hayatımda benim için bir dönüm noktası ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları telkin cd indir izle İstanbul Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları nerededir kimdir Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hipnoz Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları kuantum düşünce kitap haberi