10-12-2007, 12:29 AM
|
#2 (permalink)
|
Çevirmen
Tesekkür: 0
90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: aile yapımız nedir
ben hem anne balık hem baba balık bır cıftten dunyaya gelmısım,( kesinlikle tavsıye etmıyorum ) 27 sene sonra da ayrıldılar, aılenın buyuk cocuguyum, kendımı ıfade edebıldıgım bır ortamda buyudum, yalnız cok ders calısırdım onumden kıtapları toplarlardı, yaz tatılınde bır sonrakı senenın tarıh, cografyasını onceden okurdum, aılede tek gozu bozukta benım rahmetlı dedeme cekmısım , gezmeyı, yemeyı ıcmeyı , pısırmeyı , mısafırlerı seven bır aılem vardır, annem ansıklopedı gıbıdır maasallah bılmedıgı bısey yoktur, ( bu lıse mufredatları nasılsa eskıden benım aklım ermıyor :) , annem babam genc benım ıkısı de 50 yaslarında, babam serbest meslegı vardı atelyemız vardı kucuk yaslardan ıtıbaren aıle ısımıze yardımcı oldum, hep atelyede buyuduk kardesımle, bana o nedenle maaslı ısler cok acaıp gelıyor , bır de gırdıgım ıslerı kendı ısım gıbı benımsemem de herhalde eskıye dayanıyor.........boyle ıste tırmık yemem artık dımı |
| |