![]() |
Cevap: Bana Askın Tanımını Yapın.... Alıntı:
|
Cevap: Ynt: Bana Askın Tanımını Yapın.... çok güzel çok ağladım:( |
Cevap: Bana Askın Tanımını Yapın.... superaşkı tanımayan tatmayan bence eksik yaşıyordur yalnız bu benim fikrimdirki aşk tanınır.tadılır yaşanır ama TANIMLANAMAZ neden niçin ve nasılların cevabını bulamıyorsak aşk kapıdadır genişletir insanı büyütür ferahlatır uçurur saçmalatır neyi niye yaptığını bilmezsin ama yaparsın sınırsızdır evren gibi |
Cevap: Bana Askın Tanımını Yapın.... aşkın tanımı aşk hem saçma hemde çok güzel bi duygu ben boşandım eşimle ama onu hala çok sewiorum oda beni çok sewior ama birleşemioruz ben çok şeyler yaşadım ewliliğimde ona öfke duymam gerekirken onla konuşmayıncada yapamıoyum ne yapmam gerek bilmiorum bana yol gösterin lütfennnnnn |
Cevap: Bana Askın Tanımını Yapın.... tamam işte naşife onun da seni çok sevdiğini söylemişsin barışın gitsin arada sevgi ve bağlılık varsa kimin özür dileyip barışmayı teklif ettiği önemli değildir. telefonla ara veya msnde sor: bana karşı neler hissediyorsun de o da hemen anlatır. erkeklerin biraz ağzını ararsan bülbül gibi şakırlar :D duygularını açınca gerisi sana kalmış canım hadi hayırlısı :D |
Cevap: Bana Askın Tanımını Yapın.... Alıntı:
|
Cevap: Bana Askın Tanımını Yapın.... Aşk,mekanda mekansızlığın,zamanda zamansızlığın en doğru şahididir.O gökler ötesinden insanın kalbine salınmış ateşten bir zincir,bu zincirle bend olmuş kimseler de,aşkın azad kabul etmez benleridir.Yansalar da ,o zincirle bend olmuş olarak yanarlar ve öleceklerine de yine aşk oltasında ölmeyi düşlerler.Onlar ,aşksız yaşamayı ömürden saymaz;aşksız geçen günleri de;heva ve heves rüzgarlarıyla savrulan hazan yaprakları gibi görürler.Aslında aşık öyle bir canla içli dışlı olmuştur ki;gün gelir,baharlar hazana teslim olur...Gerçek aşk sadakat enginliğiyle derinliğini bulan aşktır... |
Cevap: Bana Askın Tanımını Yapın.... aşk.....tarifini yapamıycam öyle bi duygu yaşamadığım için,, aşık olan insann gözü kördür bence en azndan etrafmdan görüyorum...bence çok da sağlıklı bi duygu değil.. mantık olmayan yerde ben yokum :) aşkta da mantık aranmaz herhalde. |
Cevap: Bana Askın Tanımını Yapın.... AŞK ayrı olduğunu sanmaktır :) |
Cevap: Bana Askın Tanımını Yapın.... TAM sa AŞK yokmudur? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:37 PM. |