![]() |
Cevap: Bana Askın Tanımını Yapın.... ahhh ahh aşk herkese göre değişen kavram...karşılıklı olduğunda herşeyi toz pembe gösteren,hiç bir acı beni yıkamaz dedirten..tam herşey çok güzel derken sessiz sedasız çekip giden ve gittiğinde de dünyaları başına yıkan; en sevdiğin şarkıyı en sevdiğin renkleri,en sevdiğin elbiseni ve en kötüsü de aynada ki seni anlamsızlaştıran şey...yaşadıklarım ölçüsünde tanımını yaptım işte...son olarakta bu duyguyu verdiğiniz kişiye dikkat edin derim aşk her zaman hakedene ;)bu siteyle tanışmamı sağlayan şeydir işte :D |
Cevap: Bana Askın Tanımını Yapın.... en çok ıcımdekı ıcıme sıgmayan sesi ozledım.....sanırım bı daha da tadamıycam o duyguyu...eğer aşıksanız değerını bılın sakın bırakmayın..... |
Cevap: Ynt: Bana Askın Tanımını Yapın.... benim gerçek aşkım 9 yıldır uzaktan sevip hergün onun yokluguna alışamayıp ağlamamdır ve 9 yıldır ona aşık oldugumu soylemeden ona hala ve daha fazla aşık olmamdır |
Cevap: Bana Askın Tanımını Yapın.... şarkısını yaptım dinlerseniz benim tanımımı bulabılırsınız :) McOrco - ReverbNation yoksun isimli track |
Cevap: Bana Askın Tanımını Yapın.... tatmadım bilemem kidusun2 |
Cevap: Bana Askın Tanımını Yapın.... birini sevdiğinizin göstergesi olarak illa ki onun yanında heyecanlanmanız ve kalbinizin küt küt atması gerekir mi... |
Cevap: Bana Askın Tanımını Yapın.... Şıpsevdi sakızlarda bir sürü aşkın tanımı var. Ama bana göre aşk yaşanan duyguların (aşk, sevgi, saygısızlık, öfke, nefret vs.) bencilce yaşanması ve bu duyguların bencilce tatmin edilmesi arzusu. Ben aşka inanmıyorum. |
Cevap: Bana Askın Tanımını Yapın.... ey aşk sen ne güçlüsün:) aşk umuttur,sabırla beklediğin ve bir gün doya doya yaşayacağını bildiğin..blissy |
Cevap: Bana Askın Tanımını Yapın.... aşk diye birşey yoktur ya bence. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:27 PM. |