Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Filmlerin Konuları

Uyarılar

Filmlerin Konuları Filmlerin konuları hakkında bilgiler,filmin konusu

1.Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali Bursalı Sinemaseverlerden Büyük İlgi Gördü!

Serbest Kürsü ve Filmlerin Konuları 1.Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali Bursalı Sinemaseverlerden Büyük İlgi Gördü! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * 13-17 Aralık 2006 tarihleri arasında Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından birincisi gerçekleştirilen Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali, 17 Aralık 2006 Pazar günü Tayyare Kültür Merkezinde yapılan Kapanış Töreninin ve Marat Sarulunun ‘Kardeşim İpek Yolu – My Brother Silk Road ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Filmlerin Konuları telkin cd indir izle İstanbul Filmlerin Konuları nerededir kimdir Filmlerin Konuları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Filmlerin Konuları hipnoz Filmlerin Konuları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Filmlerin Konuları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Filmlerin Konuları kuantum düşünce kitap haberi

1.Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali Bursalı Sinemaseverlerden Büyük İlgi Gördü!

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-04-2010, 03:26 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart 1.Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali Bursalı Sinemaseverlerden Büyük İlgi Gördü!

*



13-17 Aralık 2006 tarihleri arasında Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından birincisi gerçekleştirilen Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali, 17 Aralık 2006 Pazar günü Tayyare Kültür Merkezinde yapılan Kapanış Töreninin ve Marat Sarulunun ‘Kardeşim İpek Yolu – My Brother Silk Road filminin gösteriminin ardından sona erdi.



Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali, film programını oluştururken İpek Yolu rotasındaki ülkelerin ulusal sinemalarından son dönem örnekleri derlemeye özen göstererek gerçek anlamda bir Avrasya Filmleri Seçkisi oluşturuldu.



İlki olmasına rağmen Bursalıların yoğun ilgi gösterdiği ve neredeyse tüm seansların dolduğu film gösterimleri Tayyare Kültür Merkezi, Bursa Kent Müzesi ve Mudanya Uğur Mumcu Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.



Festivalin en ilgi gören bölümünü ise ‘Galalar bölümü oluşturdu. Derviş Zaimin ‘Cenneti Beklerken filminin galası, yönetmeni Derviş Zaimin katılımı ile gerçekleştirildi. Ömer Uğurun çektiği ‘Eve Dönüş filmi, oyuncusu Mehmet Ali Alabora ve yönetmeni Ömer Uğurun katılımı ile, ‘Unutulmayanlar filminin galası ise yönetmeni Ayhan Sonyürekin katılımı ile gerçekleştirildi.



Türk Sinemasının geleceğine verdiği değer ve önemin bir ifadesi olma özelliğini taşıyan Muhsin Ertuğrul Umut Ödülü, ismini, ilk sesli film, ilk renkli film ve ilk ortak yapım gibi sinemamızda birçok ilke imza atan büyük sinema ve tiyatro adamı Muhsin Ertuğruldan aldı.



Festival komitesi ‘Gerçekleştirdiği yapımlar sayesinde yoğun seyirci kitlesini salonlara çekmeyi başardığı, sinemanın yeniden halkın sevdiği bir sanat dalı haline gelmesine katkı sağladığı ve genç kuşaklara sinema sevgisinin aşılanmasında önemli rol oynadığı gerekçesiyle, yönetmen Çağan Irmakı ilk Muhsin Ertuğrul Umut Ödülüne layık gördü.



Çağan Irmak ödülünü 13 Aralık 2006 tarihinde Tayyare Kültür Merkezinde yapılan Açılış Töreninde aldı.

Babam ve Oğlum filmiyle Türk Sinemasında kendine önemli bir yer edinen genç yönetmen Çağan Irmakın, 16 korku hikayesinden oluşan ve kalabalık bir oyuncu kadrosuna sahip olan Kabuslar Evi serisinin "Hayal-i Cihan" isimli filmi Uluslararası İpek Yolu Film Festivalinin Kabuslar Evi Bölümüne konuk oldu. Bursa Montana Otelinde yapılan özel gecede ‘Hayal-i Cihan filminin gösteriminin öncesinde 1984 doğumlu yönetmen Yüce Sayılganın ‘Pierrot isimli korku kısa filmi gösterildi.



Çekimleri Bursanın ilçe ve köylerinde gerçekleştirilen Kabuslar Evi için bir başka özel gösterim de, filme yardımcı oyuncu olarak destek sağlayan Bursanın tarihi Cumalıkızık Köyü sakinleri için düzenledi. Köy kahvesinde yapılan ‘Takip filminin gösterimine Cumalıkızık köylüleri büyük ilgi gösterdi.



Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivalinin özellikle kadınlar tarafından büyük ilgi gören bir diğer bölümü ise "Belgeselcilerin Gözüyle 10 Kadın 10 Bakış" başlıklı, kadın sorunlarını ele alan ve kadın yönetmenlerin çektiği filmlerden oluşan bölüm oldu.



Gülümser Şavk Belkayanın "40 Yıl Sonra Harem Kadınları", Eylem Kaftanın "İsmi Güzide", Sezgin Türkün "Kaf Dağı Düşü", Zeynep Özkayanın "Hilalin Saçları", Yeşim Ustaoğlunun "Sırtlarındaki Hayat", Melek Ulagay Taylanın "Karanlıkta Diyaloglar", Feza Sınarın "Kameranın Ardındaki Kadın: Bilge Olgaç", Emel Çelebinin "Gündelikçi", Berrin Balay Tuncer ve Önder Özdemin, "Kadına Ağıt" Petra Holzer Özgüvenin "Alethea" ve Mithat Alam Film Merkezinin "Görsel Hafıza Projesi: Sezer Sezin" isimli belgeselleri gösterildi.



Filmler "Belgeselcilerin Gözüyle 10 Kadın 10 Bakış" bölümü kapsamında Mudanya Uğur Mumcu Kültür Merkezinde ve Bursa Kent Müzesinde ücretsiz olarak seyircilerle buluştu.



16 Aralık 2006 tarihinde Sabah gazetesi yazarı Seda Kaya Gülerin yönettiği ‘Kadınlar ve Sinema konulu panele kadın yönetmenler Eylem Kaftan, Emel Çelebi, A. Gülümser Şavk Belkaya, Zeynep Özkaya ve Feza Sınar katıldılar. Emel Çelebinin ‘Gündelikçi isimli filminin oyuncularının da katıldığı panelde duygulu anlar yaşandı.



Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali, sinemamız açısından büyük tarihsel önemi olan Balkanların ilk sinemacıları Manaki Kardeşlerin 1905-1920 yılları arasında çektikleri filmlerin orijinallerini, sinemaseverler ve araştırmacıların karşısına çıkardı.



Aralarında "Osmanlı Sultanı V. Mehmet Reşatın Manastır ve Selanik Ziyaretleri", "Türk Süvari Alayının Manastıra Girişi", "Zirat Fakültesindeki Türk Profesör", "Türk Topçu Birliğinin Manastıra Girişi" ve "Jön Türklerin Meşrutiyet Üzerine Konuşmaları" adlı filmlerin de yer aldığı Manaki Kardeşlerin yapıtları, Osmanlı İmparatorluğunun son dönemine ışık tutan filmler olarak Bursalılarla buluştu.



Manaki Kardeşlerin filmleri Tayyare Kültür Merkezinde, caz piyanisti Alper Maralın piyanosu eşliğinde 14 Aralık 2006 Perşembe günü gösterildi.



Makedonya Kültür Bakanlığı, Makedonya Sinemateki, Makedonya Kültürel Mirası Koruma Ofisinin ve Sinematürk dergisinin katkılarıyla "Manaki Kardeşler Arşiv Sergisi", usta yönetmen Atıf Yılmazın filmografisinde önemli yer tutan film afişlerinden oluşan, koleksiyoncu Vadullah Taşın "Atıf Yılmaza Saygı" başlıklı sergisi ve Film-San Vakfının katkılarıyla düzenlenen Bedia Muvahhit, Türkan Şoray, Cahide Sonku, Filiz Akın, Sevda Ferdağ, Nebahat Çehre, Sezer Sezin, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Müjde Ar, Hülya Avşar gibi pek çok kadın sinema oyuncusunun fotoğraflarından oluşan "Kadın Sinema Sanatçılarımız" sergileri Tayyare Kültür Merkezinde Bursalılardan yoğun ilgi gördü.



Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivalinin, Bursalı sinemaseverlerin profesyonellerden sinema alanında temel eğitim almalarını sağlamak amacıyla düzenlediği Ücretsiz Sinema Kursları 1200ün üzerinde rekor başvuruyla Bursalıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.



4 gün boyunca, toplam 22 ders saatinden oluşan yoğun bir programa sahip olan Ücretsiz Sinema Kurslarında verilen dersler 11 başlık altında toplandı.



DERSLER VE EĞİTMENLER



-Türk Sinema Tarihi (Burçak Evren, Sinema Yazarı ve Tarihçisi)

-Film Analizi (Mehmet Açar, Sinema Yazarı ve SİYAD Başkanı)

-Film Yönetimi (Çağan Irmak)

-Senaryo (Özgür Şeyben, Sinema Yazarı ve M.Ü.G.S.F. Sinema TV Bölümü Öğretim Görevlisi)

-Oyunculuk (Pelin Batu ve Aykut Oray)

-Film Müziği ve Ses Tasarımı (Alper Maral, Besteci ve Caz Piyanisti)

-Bilgisayar Destekli Görsel Efekt (Mincho Alekov Marinov, Görsel Efekt Uzmanı)

-Sinemada Makyaj Teknikleri (Sevtap Aytuğ, Makyaj Sanatçısı)

-Sinemada Kurgu (Ulaş Cihan Şimşek, Yazı Tura, Eve Dönüş filmlerinin kurgucusu)

-Görüntü Yönetimi ve Işık (Prof. Bülent Vardar, M.Ü.G.S.F. Sinema TV Bölümü Bölüm Başkanı)

"Katsantonis Geçidi ve Lampros Amca" filminin yönetmeni Giorgos Kolozis "Kardeşim İpek Yolu" filminin yönetmeni Marat Sarulu (Kırgızistan) , Kırgızistan Sinema Kurumu Başkanı Zamir Eraliyev "Seni Seviyorum" filminin oyuncusu Ivana Roscic (Hırvatistan) : "Yedi Buçuk" filminin yönetmeni Miroslav Momcilovic (Sırbistan) : "Büyük Nehir" filminin Japon yönetmeni Atsushi Funahaski "Ertelenen İnfaz" filminin yönetmeni Peter Timar (Macaristan) : "Gerçek Noel Baba" filminin yönetmeni Peter Gardos ve oyuncusu Györg Cserhalmi (Macaristan) : "Televizyon Geliyor" filminin oyuncusu Fatma Ben Saidane (Tunus) : Makedonya Sinematek Müdürü Igor Stardelov Makedonya Kültür Bakanlığı Temsilcisi Snezana Ivanova Kitanova Makedonya Kültürel Mirası Koruma Vakfından Mimi Giorgoska Makedonya Manaki Film Festivalinden Snezana Stojanoska Gürcistan Film Okulunun yöneticisi Levan Ketaguri gibi isimler, "Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali" nin konuğu olarak Türkiyeye geldiler.



Festivale katılan filmlerin gösterimlerinin sonunda filmin oyuncuları ve yönetmenleri ile yapılan söyleşiler büyük ilgi görürken bunlardan en anlamlısı Giorgos Kolozis oldu. ‘Katsantonis Geçidi ve Lampros Amca ile Hacivat ve Karagöz gölge oyununu kurmaca ve belgesel tarzda anlatan filminin sonunda filmin yönetmeni Giorgos Kolozis: ‘Filminin on festivalde gösterildiğini ve Bursada yapılan festivalin son festival olduğunu, filmin festival yolculuğunun Hacivat ve Karagözün vatanı Bursada son bulmasından dolayı da büyük mutluluk duyduğunu belirtti.





Kaynak: intersinema.com

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


1.Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali Bursalı Sinemaseverlerden Büyük İlgi Gördü!

Serbest Kürsü ve Filmlerin Konuları 1.Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali Bursalı Sinemaseverlerden Büyük İlgi Gördü! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * 13-17 Aralık 2006 tarihleri arasında Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından birincisi gerçekleştirilen Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali, 17 Aralık 2006 Pazar günü Tayyare Kültür Merkezinde yapılan Kapanış Töreninin ve Marat Sarulunun ‘Kardeşim İpek Yolu – My Brother Silk Road ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Filmlerin Konuları telkin cd indir izle İstanbul Filmlerin Konuları nerededir kimdir Filmlerin Konuları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Filmlerin Konuları hipnoz Filmlerin Konuları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Filmlerin Konuları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Filmlerin Konuları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.