06-04-2010, 09:25 PM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Altın Küre Ödülü Alan Johnny Depp ve Tim Burton Açıklama Yaptı *
Bu yıl Altın Küre Ödül Töreninin yapılamaması nedeniyle ödüllerini alırken konuşma yapamayan Johnny Depp ile yönetmen Tim Burton, açıklama yaptılar
Johnny Depp ile yönetmen Tim Burtonı altıncı kez bir araya getiren "Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi" ile EN İYİ ERKEK OYUNCU (Müzikal veya Komedi) ödülünü kazanan filmin başrol oyuncusu
Johnny Depp "Tim Burtonın güveni ve desteği olmasaydı bugün geldiğim yerde olamazdım" dedi.
EN İYİ FİLM (Müzikal veya Komedi) ödülünü kazanan yönetmen Tim Burton ise "Ümit ederim ki bu ödül sayesinde böylesine sıradışı bir film daha büyük bir izleyici kitlesine ulaşır" dedi.
En İyi erkek oyuncu dalında ödül alan Johnny Depp yaptığı açıklamada "Yabancı Basın Birliğindeki aziz dostlarıma bana bu onuru bahşettikleri için çok teşekkür etmek isterim. Özellikle bana eşlik eden yetenekli ekibin karşısında bu durum beni utandırıyor. Yıllardır çalışmalarımı destekleyen birliğe her zaman minnetar oldum. Benim için mutluluk dolu olan bu günde film de ödül aldığı için ayrıca çok memnunum. Tim, yeteneği ve vizyonuyla hepimize ilham veren gerçek bir dost. O bir dahi. Onun sarsılmaz güveni ve desteği olmasaydı bugün olduğum yerin yakınında bile olamazdım. Ayrıca Mrs. Lovett rolünde görülmesi gereken sarsıcı performansın sahibi Helenaya da çok teşekkürlerimi ve saygılarımı sunmak isterim. SWEENEY TODDun muhteşem ekibi ve oyuncuları ile Dreamworks/Paramount ve Warner Bros. Picturesın tüm çalışanlarına büyük bir selam göndermeliyim. Ayrıca, en başta sevgili arkadaşım ve menejerim Tracey Jacobs olmak üzere, yapımcı ve sıradışı insan Richard Zanuck, bu işin beyni Stephen Sondheim ve şüphesiz değerli ailem Vanessa, Lily-Rose ve Jacke bana hergün sundukları sevgi, destek ve katıksız mutluluk için içten minnetimi sunmak isterim. Genel olarak emeği geçen herkes için guırun verici bir başarı olduğuna inanıyorum ve hepimiz adına teşekkür ediyorum." dedi.
Filmi Altın Küre ödülünü alan yönetmen Tim Burton ise haberi aldığında çok mutlu olduğunu belirterek, "Bu ödüller sayesinde bir çok yetenekli oyuncu ve ekibin emeği fark ediliyor. Ümit ederim ki bu ödül sayesinde böylesine sıradışı bir film, daha büyük bir izleyici kitlesine ulaşır" dedi.
Efsanevi söz yazarı-besteci Stephen Sondheimın ödüllü müzikal başyapıtına dayanan film, zorlayıcı ve orijinal bir vizyona sahip. Filmde Depp, haksız yere hapse gönderilen, ve sadece bu acımasız ceza için değil, karısı ile kızına olanların üzücü sonuçları için de intikam yemini eden Benjamin Barker/Sweeney Toddu, Helena Bonham Carter ise onun saplantılı ölçüde kararlı suç ortağı Bayan Nellie Lovettı canlandırıyor.
Filmin başrollerinde Johnny Depp ve Helena Bonham Carterın yanısıra Alan Rickman, Timothy Spall ve Sacha Baron Cohen yer alıyorlar. Film ülkemizde 15 Şubatta vizyona girecek.
Kaynak: intersinema.com Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |