Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Filmlerin Konuları

Uyarılar

Filmlerin Konuları Filmlerin konuları hakkında bilgiler,filmin konusu

X-Men 2 Filminin Konusu

Serbest Kürsü ve Filmlerin Konuları X-Men 2 Filminin Konusu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * X-Men 2 Filminin Konusu Onlar evrimin ir sonraki halkasıydılar. Her iri doğuştan eşi enzeri ulunmayan farklı ir genetik mutasyona uğramış, unun sonucu olarak olağan dışı güçler elde etmiştir. Nefret ve önyargı ile kaplı u dünyada onlar ilimsel acaiplikler....doğanın ucueleri ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Filmlerin Konuları telkin cd indir izle İstanbul Filmlerin Konuları nerededir kimdir Filmlerin Konuları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Filmlerin Konuları hipnoz Filmlerin Konuları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Filmlerin Konuları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Filmlerin Konuları kuantum düşünce kitap haberi

X-Men 2 Filminin Konusu

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-04-2010, 09:34 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart X-Men 2 Filminin Konusu

* X-Men 2 Filminin Konusu



Onlar evrimin ir sonraki halkasıydılar. Her iri doğuştan eşi enzeri ulunmayan farklı ir genetik mutasyona uğramış, unun sonucu olarak olağan dışı güçler elde etmiştir. Nefret ve önyargı ile kaplı u dünyada onlar ilimsel acaiplikler....doğanın ucueleri ... farklılıklarını kaullenemeyenler tarafından toplumdan dışlanmış varlıklar. Her ne kadar sosyal çevreleri onları şiddetle reddetse de X-Men ve inlerce mutant dünya üzerindeki varlıklarını sürdürmektedirler.







Dünyanın en güçlü telepati yeteneğine sahip insanlarından iri olan Profesör Charles Xavier'ın koruması ve otoritesi altında ,u özel donatılmış öğrenciler kendilerine ahşedilen gücü nasıl kontrol altına almaları gerektiğini ve insanlığın iyiliği için nasıl kullanaileceklerini öğrenmektedirler. Onları aslında korkutan ir dünya vardır karşılarında.







"X-Men" i sinema perdesine taşıyan ekip u kez tüm sinema seyircileri için ir efsaneye dönüşen kahramanların hikayelerinin yeni ölümü için ir araya geldi.... X2... Gelmiş geçmiş en çok satan çizgi roman kahramanlarından uyarlanan hikayenin ilk ölümü Amerika'da 2000 yılı yazında vizyona çıktı.







EVRİMSEL SIÇRAMA







Daha üyük. Daha iyi. Daha çok. "X-Men"in yönetmeni ryan Singer tüm u özellikleri X2 yakalamak istediğini ve daha iyi ve daha çoğa doğru yol almak istdiğini söylüyor. Singerın yeni film isteği filmin yapımcıları ve stüdyosu için ir sürpriz olmamış. Onun çizgi karakterlere karşı gösterdiği saygı, ciddiyet ve yaklaşımı milyonlarca sadık "X-Men" okuru ve sinema izleyicisi tarafından memnuniyetle karşılanmıştı.







Singer üzerine düşen görevi "X-Men"e üç oyutlu ir ton kazandırarak ve stili ozmayarak yerine getirmeye çalışmış. "ryan X-Men karakterlerini ve onların dünyasını gerçekten severek üyümüştü. u yüzden X2'yi yönetmen konusunda hiç ir sorgulaması olmadı" diyor undan on yıl önce ilk X-Men filminin için kolları sıvayan yapımcı Lauren Shuler Donner. Filmin diğer yapımcısı Ralph Winter ise: "u filmin ve karakterlerin öylesine popüler olması ryan'ın muhteşem akış açısı sayesindedir. O tüm karakterlere gerçek oldukları hissi ile yaklaşıp sanki kapı komşunuzmuş gii hissettirmeyi aşarmıştır. Her ne kadar azen inanılmaz ve olağanüstü güçlü ve ir o kadar da tehliklei olsalarda onlar olağandışılıklarının yanında gerçekçi karakterler."







X2 için Singer devasa kanvaslar oyayıp üyük stüdyolar kiralayarak daha geniş ir çekim dönemi içinde daha üyük ütçeler ile çalışailecekken u film için çok daha fazlasını istedi. X2 de aksiyon, efektler, çekim setleri ve yerleri konusunda çok daha geniş ir yelpaze kullanılırken kahramanlar da yepyeni ir fanatik kitlesine sahip oldu.







X2 için Singer'ın aklında geleneksel ir seri film çekmekten çok daha fazlası vardı. Zorlu kaynakları kullanarak karakterleri tanıtmaya ve daha sonra elki de unutulacak görüntüler ortaya koymaktansa X-MEN mitolojisinin daha derinlerine inerek onların güçlerinden ve irirleriyle olan ilişkilerinden faydalanmayı seçmiş. "X2 ir devam filmi değil. u ilk filmde anlatılan evrim efsanesinin yeni ir macerası. Yalnızca irinci filmdeki karakterleri kullanarak onların yeni maceralarına ve irirleri ile olan ilişkilerine yer vermeyi seçmiş. Ve taii ki yepyeni kötü karakterler..."







"Her iyi çizgi romanda olduğu gii X-Men evreni de gün geçtikçe üyüyüp gelişmek üzere yaratılmıştı. u hikayeler sonsuza dek süreilirdi. İşte u devamlılık hissi ana efsaneyi, hikayeleri, karakterleri ile çok daha karanlık, daha esprili, daha romantik yapma özgürlüğünü verdi."







X2 dünyası Stan Lee'nin X-Men'i 40 yıl önce yarattığı çizgi romanındaki gii ilinmezden korkma ve dayanıklılık temalarını işlemeye devam ediyor. "Ve hala anlaşılamadıkları ve toplumdan dışlandıkları için zarar verici olmaya devam edenleri anlatıyor." Diye ekliyor Lauren Shuler Donner. ryan Singer ise hikaye için şunu söylüyor: " ‘X-Men filmleri hepimizin eninde sonunda karşılaşaileceği ir soruyu soruyor aslında: u dünyada yapayalnız mıyım? Neden u kadar farklıyım ve nasıl uyum sağlayacağım?u sorular evrenseldir ve elli ir zamana ağımlı değildir. Hepimiz hayatımızın ir döneminde özellikle de ergenlik çağında mutantlar gii hissedeiliriz."







X2 'de kullanılan yeni tema iki jenerasyonun insanlardan gelen ir tehdit üzerine ir araya gelmesi. Hikaye mutantların kendilerine güvenmeyen ve çekinenlere karşı verdikleri çaayı anlatmaya devam ederek aşlıyor. irleşik Devletler aşkanına düzenlenen ir suikastın detayları incelenince ir mutantın elinden çıkmış gözükmesi onların ir araya gelerek kendilerini korumaları gerektiği durumunu daha da acilleştirir.







Şok edici u gelişme politikacıların ve halkın mutantlara karşı protestosunu güçlendirir. Anti mutant hareketin aşında eski ir ordu komutanı ve mutantlar üzerinde yaptığı deneylerle tanınan William Stryker vardır.







Strykerın mutantlarla ilgili yaptığı u deneyler ir şekilde Wolverinein unutulmuş geçmişi ile ağlantılıdır. Wolverine nereden geldiğine dair detaylar toplamay çalışırken, Stryker anti-mutant programını yürülüğe koyarak Xavierın koruması altındaki okulu hedefleyerek askeri saldırıya geçmiştir ile... Plastik duvarlı kendisini durduran hücresinden kaçan Magneto, X-Men ile irlik olarak ortak düşmanlarına karşı koymaya karar vermiştir. Onlar ugüne kadar karşılarına çıkan en üyük tehlikeye karşı görev aşına geçeceklerdir.







Ü







"X-Men" filminden sonra X2'de de ir araya gelen Patrick Stewart (Professor Xavier, dünyanın en güçlü telepatı), Hugh Jackman (Wolverine, iyileştirici güçleri, geri çekileilir pençeleri ve ir hayvan gii kürkü olan ir yaratığa dönüşeilen yalnız ir dövüş ustası), Ian McKellen (Magneto, metalleri kontrol edeilen güçlü ir mutant), Halle erry (Storm, havayı kontrol edeilen mutant), Famke Janssen (telepathic ve telekinetik güçlerle donanmış Jean Grey), James Marsden (Cyclops, gözlerinde üyük ir enerji taşıyan ir akışı ile dağlarda delikler açailen mutant ), Anna Paquin (Rogue, dokunduğu herkesin ve her varlığın güçlerini asore eden ve hafızasını alailen mutant), Reecca Romijn-Stamos (Mystique, herkesin şekline gireilen mutant) ve ruce Davison (Senator Kelly, anti-mutant hareketinin eski aşkanı).







Oyuncu Shawn Ashmore, Iceman -oy Drake karakteri ile X-Men seyircisinin yeni tanıştığı vücut ısısını düşüreilen Rouge'un sınıf arkadaşı olarak kendini tanıtacak. X2 ile geri dönen X kuşağına X-Men çizgi romanından yeni karakterler eklenmiş.







unların azıları Alan Cumming ("The Anniversary Party") Nightcrawler, rian Cox ("The ourne Identity") Stryker, Kelly Hu ("The Scorpion King") Deathstrike, Aaron Stanford ("Tadpole) Pyro.







YENİ NESİL







Yeni filmde "Junior X-Men", X-Men toluluğu ile irlik olup Stryker ve Deathstrike'a karşı koyuyor. "u filmde üç nesil var ve her iri u savaşta sağ kalmak için hazırlar. İlk filmindeki olgun X-Men topluluğunun Wolverine, Cyclops ve Storm gii üyelerinin tümüne u filmde de sahip olmak ve onları da u yeni jenerasyonla tanıştırmak oldukça eğlenceliydi. Olağan dışı yeteneklerle dolu ir okul dolusu öğrenci hikayede keşfedilmesi gereken yepyeni karakterler ve heyecanlar demek . "diye açıklıyor Singer.







Çizgi romanın fanatiklerinin , film yapımcılarının ve senaryo yazarlarının aşında gelen Dan Harris & Michael Dougherty, genç X-Men'ler için filmde çok özel görüntüler hazırlamış. Colossus, Siryn, Kitty Pryde, Juilee, Jones ve Artie sayılailir.







Junior X-Men'lerin üçü üyük takımın irer üyesi olurlar .Oscar Ödüllü Anna Paquin'in anlandırdığı Rogue,yeni jenerasyonun kali ve ruhu oluyor. İkinci filmde en az irinci filmde olduğu kadar romantik ir karakter olan Rogue ilk filmde Wolverine ile yakınlaşırken ikinci filmde oy Drake ile gerçek aşkı yakalıyor."







X-MEN KİTAPLARI







X-Men Renkli,Nisan 2002 tarihinde yayınlanmaya aşladı.Şu anda ayilerde 13. sayısı satışta.u 13. sayı, ir tanıtım sayısı niteliğinde olup,1.5 Milyon Liralık özel fiyatı ile satılıyor.Derginin normal satış fiyatı ise 3.3 Milyon Lira.







Ultimate X-Men ,daha genç okuru hedefleyen, farklı çizgide ir dergi. Olayların diğer X-Men serilerinden farklı seyrettiği u dergi ise Kasım 2002den eri yayınlanıyor.Şu anda ayilerde 6.sayısı satılmakta olan Ultimate X-Menin satış fiyatı ise 2.5 Milyon Lira.







Daha önce 6 sayı yayınlanmış olan X-Men dergisi X-Men Klasik ise 1. sayısından aşlayarak gazete ayilerine tekrar dağıtılmaya aşlandı.Özellikle klasik çizgilerden hoşlanan çizgi roman okurlarının keyifle okuyacakları X-Men Klasik, 96 sayfa siyah-eyaz.







Dergilerin tümü, kitapevlerinde, üyük oyuncakçılarda, hoidükkanlarında ve tüm gazete ayilerinde ulunailiyor.







YAPIM HAKKINDA







Yapım ekiinin elki de vermesi en zor kararı ikinci filmin nerede çekileceğiydi. 1999'da , "X-Men" eş aylık ir süre içinde Toronto'da çekilmişti. u kez çekimlerin Vancouver'da yapılmasına karar verildi. "Vancouver'ı seçmemizdeki en üyük seep çok geniş çekim alanına sahip olması ve çekimlerde kara ihtiyaç duymamızdı. Ve urada kar çok fazlaydı. " diye açıklıyor yapımcı Ralph Winter. "Kanada'nın Rocky dağları Vancouver'dan çok uzak değildi ve ulaşılması kolaydı." Çekimler İngiliz Kolomiyasının en üyük kenti olan Victoria'da aşladı. Royal Roads Üniversitesinde Hatley House Profesör Xavier'ın öğrencilerinin eğitim gördüğü okul olarak kullanıldı. Her ne kadar çekimler Vancouver'ın içinde ve etrefında set dışı olarak aşladıysa da üyük ir ölümü Vancouver Film Stüdyolarında ve Mammoth Stüdyolarında yapıldı. X2 Kanada'da çekilen en yüksek ütçeli film olmanın yanında aynı en uzun sürede ve en çok çalışanla çekilen ve en üyük setlerin kullanıldığı film olma özelliğini de taşıyordu.







u üyük filmin u çok özel sorumluluğu ise yapım amiri Guy Hendrix Dyas, 'ın omuzlarındaydı. Toplam yirmi ayrı setin inşası ve u çok özel topluluğa uygun gözükmesinden de Dyas sorumluydu.







"u filmin tasarımlarını yapmak ilk X-Men'in taasrımlarını yapmaktan ir şekilde daha kolaydı. Çünkü o film için zaten ir çok öge kurgulanmış hazır izi ekliyordu. X-Men 'in yapım tasarımcısı John Myhre'ın hazırladı ve yarattığı Xavier'ın okulundaki görüntülerde ir çok muhteşem lue-ox çekimi yaptık." Diyor Dyas. Eski ir illüstrasyon ustası olan Dyas çekimler öncesinde 2000den fazla ilgisayar çizimi yapmış. "ryan ona ir saha ve akış açısı hazırlamamı istemişti. Daha farklı ve daha geniş hareketli ir şeyler yapmak istiyordu. Filmin akışı hikayenin ayılmasına izin vermeliydi. İlkinden daha üyük ve görsel zenginlikte ir film yapmak istiyordu. ir filmin ikincisini yapmak için oturup üç yıl önce kaldığınız yerden devam etmemelisiniz. Seyirciye neden ikinci filmi yaptığınızı, onlara anlatacak daha çok şeyiniz olduğunu ve yol katettiğinizi göstermelisiniz."







Dyasın yarattığı görseller arasında Gothic ir kilise , camla kaplı ir ina (çekimleri Vancouver Ulusal Plazasında yapıldı), tarih öncesinden kalma dinazor kemikleri ve Viktorya zamanından kalma ir okul inası, Strykerın Üssü sayılailir.







Stryker 'ın üssünde düzenlenen korkutucu karanlık ve uzun kordiorlar ve loş ışıkların tam aksine Magneto'nun evi diyeileceğimiz hiç ir ögesinde metal kullanılmamış olan plastik hapishane daha çok temiz ve rahatlatıcı ir ışığın izlerini taşıyor. "Magneto'nun gözetim odasındaki kameraların ile transparan plastikten dizayn ettik."diyor Dyas.







Dyas ve ekii eyaz Saray'a ait ir çok görüntü üzerinde de uzun çalışmalar yapmışlar. Özellikle oval ofisin yeniden çizilmesi yeni aşkan eşi tarafından dizayn edilmiş ve elde yapılmış halılar ve avizeler de u detayların arasında. Ayrıca gelmiş geçmiş tüm aşkanların ve eşlerinin yağlı oya taloları da Dyas'ın eseri.







Dyasın ir aşka kreatif çalışması ise X-Jet'in tekrar dizayn edilmesi. Yeniden ve geliştirilmiş ir jetin dizayn edilmesi şarttı . Çünkü X2 ilk filmdekinden çok daha farklı ve hızlı ir aksiyona sahip.Eski Jet 60 feet oyunda iken yenisi 85 feet oyunda , daha hızlı ve daha modern görünüşlü inşa edildi. Üç kompartmandan oluşan jet daha geniş, daha çok insan için oturma alanına sahip olarak tasarlandı..







X2nin ir diğer özelliği ise daha çok ve detaylı görsel efektlere sahip olması. Görsel efektleri Michael Fink üstlenmiş...







Filmde ir diğer kamera arkası ustası ise makyaj efektlerinden sorumlu olan Gordon Smith. Filmin kahramanlarının ilginç kimliklerinden ise Smith sorumlu olmuş. Nightcrawlerın görüntüsü, Mystique'in inanılmaz makyajı ve Fink'in u makyajlara ilgisayar efektleri ile ulunduğu katkılar sonucu film inanılmaz karakterlere sahip olmuş.







Dört uçuk aylık Vancouver'daki çekim süresinin sonunda ekip Kanada'nın karlı dağlarına çıkarak 6 günlük dış çekimleri yapmış.Toplam 225 kişilik ekip her gün ir uçuk saatlik yolculuktan sonra Peter Lougheed Provincial Park'ına giderek urada günlük setlerini kurmuşlar.







Dağda ulunan alt ve üst Kananaskis Göllerinin arasında oluşan doğal rüzgar panelleri yüzünden 80 km hızla esen rüzgarda çekim yapmak zorunda kalmışlar. Dağın doğal ir park olması ve her türlü vahşi hayvanı arındırması ise 6000 feet yükseklikteki ekiin u dağları Wolverine'in memleketi olarak adlandırmasına seep olmuş.



Yönetmen :

ryan Singer





Senaryo :

Michael Dougherty, Daniel P. Harris





Oyuncular :

Patrick Stewart, Hugh Jackman, Ian McKellen, Halle erry, Famke JanssenFilmin Türü :



Aksiyon, Heyecan





Orijinal Adı :

X2





Yapımcı Firma :

0





Yapım Yılı :

2003





Yapım Ülkesi :

AD





Orijinal Dili :

İngilizce





Filmin Süresi :

120 dakika





Resmi Sitesi :





http:www.x2-movie.comDağıtıcı Firma :

0



Kaynak: intersinema.com

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


X-Men 2 Filminin Konusu

Serbest Kürsü ve Filmlerin Konuları X-Men 2 Filminin Konusu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * X-Men 2 Filminin Konusu Onlar evrimin ir sonraki halkasıydılar. Her iri doğuştan eşi enzeri ulunmayan farklı ir genetik mutasyona uğramış, unun sonucu olarak olağan dışı güçler elde etmiştir. Nefret ve önyargı ile kaplı u dünyada onlar ilimsel acaiplikler....doğanın ucueleri ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Filmlerin Konuları telkin cd indir izle İstanbul Filmlerin Konuları nerededir kimdir Filmlerin Konuları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Filmlerin Konuları hipnoz Filmlerin Konuları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Filmlerin Konuları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Filmlerin Konuları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.