15-08-2008, 10:28 PM
|
#12 (permalink)
|
Binbaşı
Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden
Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bakalım kim ne kadar dedektif çöde bir adam var ! [ bilenler atlamasın!] Alıntı: azizsgpkjmer Nickli Üyeden Alıntı
bu çırıl çıplak arkadaş fakir ama gururlu bir gençtir.fakir olduğu için çırıl çıplaktır elbise alacak parası hiç bir zaman olmamıştır.organize sanayide oto yedek parça satan bu arkadaş,bir gün dükkana aracına yedek parça taktırmak için dükkana gelen nalan ismindeki kıza aşık olur.kızın babası fabirakatör tahsin bey'dir.kız heybelide bir yalıda yaşamaktadır ve eş zamanlı olarak her akşam mehtaba çıkmaktadır.kız ve çocuk dükkanda birbilerini ilk gördükleri andan itibaren libidolarında bir yükselme,nirvanaya ulaşma isteği,adrenalin salgısı hissetmektedirler.evet açık ve net bir şekilde aşık olmuşturlar.
ve bir gün çıplak genç kıza açılmaya karar verir.(neyse uzatmaya gerek yok sonuçta sevgili olurlar işte)
fabrikatör tahsin bey bu birlikteliğe karşıdır.çocuk fakir ve çıplak,kız ise zengin ve elbiselidir.çıplak genç kafaya koyar bu kızı babasından isteyecektir.kapalı çarşıdan aldığı nane şekeri ve gülhane parkından çaldığı bir demet çiçek ile tahsin beylerin yalısına doğru yola çıkar.yalının önüne geldiğinde kapıda bir bmw x5 görür.''ala ala kimin bu cip acaba'der kendi kendine.neyse zile basar ve hizmetçi kapıyı açar.kapıyı açan hizmetçi hiç bir şey söylemeden bu fakir ama gururlu gence cebinden çıkardığı bozuklukları verir.bizim çıplak şaşırır.''abla sen nabion ya,ben dilenci değilim kız istemeye geldim''der.hizmetçide ''haaa desene olum,geç içeri''der.
çocuk salona girdiğinde birde ne görsün ondan önce başkalarıda kızı istemeye gitmiş.''noluyo burda'' die bağıran genç dışardaki bmw x5 in yeni damat adayına ait olduğunu öğrenince yıkılmış,kahrolmuş,ağlamış.kıza demiş ki''hani lan benimle evlenicektin''.kız da demiş ki'' lan senin niye evleneyim,bak muratın x5 i var senin neyin var?''.çocuk ta ''ben fakirim ama gururluyum'' diyerek ortamı terk etmiş.günlerce yürümüş,yürümüş yürümüş.sonunda kendini arabistanın uçsuz bucaksız çöllerinde bulmuş.
bi an arkasına bakmış ''lan ne kadr çok yürümüşüm ben yav'' demiş.tabi üzüntüyle ne kadar çok yürüdüğünü fark etmemiş bizim çıplak genç.artık dayanacak gücü kalmamış.bu arada fonda ibrahim tatlısesten ''sabuha'' şarkısı çalıyormuş.
sonra bu çocuk kumların üstünde bi vinston light bide kibrit bulmuş.öleceğini anlayan genç ölmeden önce bi sigara yakayım demiş.vinston light ı ağzına koyan genç sigarayı yakamadan sıcaktan ölmüş.kibritte elinde kalmış.kibritin markası da kav'mış.ortalama 40 çöp varmış içinde.
|
hocam yeminle harcanıyosun sen senarist ol bence .
ama cinayetle uzakdan yakından alakası yok dogru cevap degil malesef
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! |
| |