22-07-2007, 04:23 PM
|
#23 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
23 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. Alıntı: 25emel Nickli Üyeden Alıntı
bugün kendimi çok gereksiz akla zarar işe yaramaz saf salak hissediyorum....
her şeyi bilen benden hiç bir şeyi bilmeyen söyleyeceğim tek cümle;ben yüreğimi kaybettim!!güvenimi!! nerden mi biliyorum?! gözyaşımın tenimde soğumasıyla aldığım hali görmeliydiniz.... | seni ilk tanıdığımda çok enerjik ve hayat dolu görmüştüm seni..bu çok hoşuma gitmişti..ancak hayatımızda dönem dönem illaki yaşıyoruz bu tip duygular...çok fazla tanımıorum hatta hiç tanımıyorum buna rağman, inanıyorumki çok güçlüsün ve çevrendeki herkese yetecek kadarsın..İnsanların sen ve senin gibi pozitif düşünen hayat dolu kişilere ihtiacı var...ağlamalıyızki gülmenin değerini bilelim,hasta olalımki (çok hasta değil tabi) sağlığımızın kymetini bilelim,parasız kalalımki paramızın kıymetini bilelim,işsiz kalalımki işimizin kıymetini bilelim vs ..vs...bu çok uzayacak sanki yaşadığımız her an bişeyler öğreniyoruz...sağlımızı kaybetmeyelim bu hayatta herşey olur..yeterki ayaklarımız yere bassın.. Bir Ben Değilim Bedende
İçimde bir his.Dünya içimde..Acılar,sevgiler,aşklar.Hepsi küçücük kalbimde..Herkesin acısını ve yanısıra kendi acılarımı yaşıyorum,bedenimde..Herkes mutlu olsun..Herkes sevsin sevilsin...
Bir ben değilim bedende...
Hepiniz benimle...
Yükselmek semalara Hep birlikte....
Acı,sevinç,umut...
Bitmesin yüreklerde...
Yaradanın ışığı..
Hepimizin içinde...
Yardanın ateşi...
İçimizde.....
Ölüme kadar bizimle...
Öldükten sonra bizimle...
BeyzA-14/09/2004/Salı Benden sana olsun güzel forum arkadaşım...Yüzün hep gülsün
bu arada kendimi çok bilmiş gördüm bugün |
| |