![]() |
Sevdiğiniz Geri Dönmeyecek..... Sevgiliniz sizi terketti... sadanim Çok üzülseniz yaptıklarınızdan pişmanda olsanız o asla geri dönmeyecek.... Bu durumda ne yaparsınız??? |
Ynt: Sevdiğiniz Geri Dönmeyecek..... yolu izi açık olsun... hismiley bende bu yürek olduktan sonra daha neler görür neler severim... |
Ynt: Sevdiğiniz Geri Dönmeyecek..... Alırım sırtıma yollar benimdir. |
Ynt: Sevdiğiniz Geri Dönmeyecek..... Alıntı:
|
Ynt: Sevdiğiniz Geri Dönmeyecek..... hani bir söz vardır ve doğruluk payıda oldukça yüksek nasıldı hımm gidiyorsa bırak gitsin dönerse senindir , dönmezse o zaten hiç senin olmamıştır super |
Ynt: Sevdiğiniz Geri Dönmeyecek..... salya sümük ağlarımmmmm bi kaç günn. sad456 sonra alışırım. sonra daha bi alışırım..... sonra başkasını bulurum smil56 |
Ynt: Sevdiğiniz Geri Dönmeyecek..... beyza ben sana bayıldım tam içimi dökecek sorular soruon meraklı melahat soruna gelelim şuanki yaptıım gibi depresif depresif otururdum |
Ynt: Sevdiğiniz Geri Dönmeyecek..... çok ta meraklı değilim ya neyse öyle olim..melaklı melahatta olim smil56 ben sevdiğimin dönmesi için elimden geleni yapardım..bundan iki sene öncesine kadar heralde dönmüyor diye hayata küserdim..yaşamak istemezdim... ancak şimdi sanırım bir iki gün üzülürüm...(yaşadıklarımızın hatrına oda ) onayi sonra hayatımı daha güzel nasıl yaparım onu düşünürdüm smiliyface blissy blissy(bide böyle zıplardım) |
Ynt: Sevdiğiniz Geri Dönmeyecek..... Aşkı Ayaklar altına aldınız. |
Ynt: Sevdiğiniz Geri Dönmeyecek..... Nasıl sadanim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:54 PM. |