![]() |
Ynt: hangisini seçerdin ev :P (ohh rahat rahat uyuyarak :P) bungle jumping - rafting |
Ynt: hangisini seçerdin rafting, bungee hiç işim olmazzzzz para-aşk |
Ynt: hangisini seçerdin para dermişim ortamı gerermişim smil56 tabiiki aşk istanbul - küçükbir kasaba |
Ynt: hangisini seçerdin istanbula yakın küçük bir kasaba diyorum aa34 kablolu mause-dokunmatik mause(notebokkların üstündeki yani) |
Ynt: hangisini seçerdin kablosu olmayan her şey harika.. wave yaşasın özgürlük... thumbsanim mum ışığı.. ay ışığı.. |
Ynt: hangisini seçerdin mum ışığında dolunay seyretmekkk khkh56 olmaz tabi mum ışığı diyorum 44 karakalem -pastel (tablo) |
Ynt: hangisini seçerdin karakalem tablo apartman dairesi - villa |
Ynt: hangisini seçerdin apartman dairesi.. şöyle boğazı rumeli kavağının tepesinden gören.. wink77 benim alt üst yan komşum olcak.. komşuculuk oynamayı sevdiğimden değil ama.. bileyim etrafımda birileri var.. ark5 http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...melikavagi.jpg Alıntı:
ah canım aynı ben.. ben de diyom niye seviyom bu arkadaşımı... ark5 girlhaha sıcaktan kavrulan toprağa yağan yaz yağmurundan sonra ortaya çıkan o miss koku... ttli3 fazla tarife gerek yok.. yeni doğan bebeğin kokusu.. (yıkansın ama önce ) girlhaha |
Ynt: hangisini seçerdin ben sıcaktan kavrulan toprağa yağan yaz yağmurundan sonra ortaya çıkan o miss koku seçiom dansöz seyretmek -tango izlemek |
Ynt: hangisini seçerdin Alıntı:
tango izlemek (dansözde güzel oynuyosa seyrine doyum olmaz ama çok gördük ondan heralde bıkkınlık geldi.. ) közde pişen türk kahvesi... kızkulesinde içilen türk kahvesi.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:08 AM. |