![]() |
Ynt: hangisini seçerdin topuklu ayakkabı.. b456 iran halısı... yörük kilimi.. |
Ynt: hangisini seçerdin İran halısı ipek-yün |
Ynt: hangisini seçerdin ipek (daha kadınsı :P) çalışmak - gezmek |
Ynt: hangisini seçerdin gezerek çalışmak süper olurdu... girlhaha çalışmak diyeyim bari.. wave yünsü kadın olmuyomu.. aa34 guguklu saat / dijital (zilli ) saat 44 |
Ynt: hangisini seçerdin guguklu saatle uyanmam biraz zor be shamanım sevincli bu yüzden teknolojinin nimetlerinden faydalanıcam..dijital saat beni anca kaldırır.. 44 topuksuz ayakkabı....topuklu ayakkabı(sanırım bu soru bayanlara özel oldu) ttli3 |
Ynt: hangisini seçerdin yandın yandınnn... khkh56 bu soru sorulmuştuuuu aa34 aa34 hemde daha yeni bu sayfanın başında.. sevincli sevincli Alıntı:
|
Ynt: hangisini seçerdin Alıntı:
tühhhhh yandımmm demek..cezam ne olcak şimdi?ay bak görüyomusun durduk yere ceza yedim şimdi.. khkh56 khkh56 kız insan bi tiyo verirdi önceden.. sevincli düzelteyim bari 44 uçak seyehatimi-gemi mi?(ay buda sorulduysa bana bir ayva gönderiver shamanım..yada ben bir tatile gideyim) tatilsmiley |
Ynt: hangisini seçerdin herikisinide yapmadım ama gemi seyyahatini seçerim ohhhhhhhhhhhh siyah beyaz foto-renkli foto |
Ynt: hangisini seçerdin siyah beyaz foto (nostaljik olur ) kır gezisi - çarşı/pazar gezisi ( pek olmadı galiba ama ) yazdım bi kere geri dönüşü yok....... |
Ynt: hangisini seçerdin olmuş olmuuşşşşş kır gezisi! karışık dondurma - sade dondurma? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:11 AM. |