Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Forum Oyunları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/)
-   -   Avatarınız Sizi Anlatıyormu? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/614460-avatariniz-sizi-anlatiyormu.html)

silviya 25-11-2007 06:15 PM

Ynt: Avatarınız ve nick seçiminiz sizimi yansıtıyor?

benim nickimde yaşadığım yerin eski adı ve buraya adını veren prensesin adı.bu ismi seviyorum ama prensesin öyküsü biraz hazin..yıllardır bu nicki kullanırım sanki başka bişey kullanrısam insanlara sahte kimlik göstermiş gibi hissederim kendimi buyüzden bu benim sanal kimliğim :) avatarım iste ruh halime göre geğişir yani kullandığım özle bi avatar olmadı bu güne kadar ve buradada bi avatarım yok şimdilik!bu arda suzzy avatarını çaldım haberin olsun biyerlerde kullanıcam ama burda diil :)

cyber_shoot 28-01-2008 07:16 PM

şimdi benim nickim sitemin adı ile ilgili cyber shoot ama profilimi düzenleyemiyorum avatar bile koyamadım profil bölümü acılmıyorkine bu ara sitemde sizden bahsedicem y789 süper bişiymiş bu site avatar neden koyamıyorumkine ben 88a

shamanic 29-01-2008 12:03 AM

Alıntı:

cyber_shoot Nickli Üyeden Alıntı
şimdi benim nickim sitemin adı ile ilgili cyber shoot ama profilimi düzenleyemiyorum avatar bile koyamadım profil bölümü acılmıyorkine bu ara sitemde sizden bahsedicem y789 süper bişiymiş bu site avatar neden koyamıyorumkine ben 88a

merhabalar..

profil için direkt link ile ilgili geçici bir problem yaşıyoruz ...
aşağıda vereceğim bilgiler size yardımcı olacaktır..

sevgiler..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-t4463.0.html

nurhanza 26-03-2008 12:53 AM

cent kelimesi bana para birimini çağrıştırdı, ve aşıkların karşılıklı atışmaları olur ya senle forumda cümle kurmaca oynamak çok hoşuma gitti dusun
bence hoş bir nickin var akılda kalıcı mesela

benim nikimde oğlum hamza ve kızım ayşenur ve adım nurhanı karıştırmaya çalışırken taaa 2002 de ortaya çıktı sülalede herkesin ismi bir kafiye oluşturur, süleyman, perihan, leman, neriman, ilhan, canan, gökhan, serkan, erhan, vb devam eder ben kafiyeyi bozdum ama ilk harflerimizden han çıkıyor gene
hamza ayşenur nurhan
nurhanzay
avatarımda taaa orta okuldan, barış işaretini hep boyumda taşıdım,
peace işareti, barış ve doğa, kadınlar ve çocuklar için huzurlu bir hayat temennisi.........

cent 30-03-2008 08:00 PM

Alıntı:

nurhanza Nickli Üyeden Alıntı
cent kelimesi bana para birimini çağrıştırdı, ve aşıkların karşılıklı atışmaları olur ya senle forumda cümle kurmaca oynamak çok hoşuma gitti dusun
bence hoş bir nickin var akılda kalıcı mesela

benim nikimde oğlum hamza ve kızım ayşenur ve adım nurhanı karıştırmaya çalışırken taaa 2002 de ortaya çıktı sülalede herkesin ismi bir kafiye oluşturur, süleyman, perihan, leman, neriman, ilhan, canan, gökhan, serkan, erhan, vb devam eder ben kafiyeyi bozdum ama ilk harflerimizden han çıkıyor gene
hamza ayşenur nurhan
nurhanzay
avatarımda taaa orta okuldan, barış işaretini hep boyumda taşıdım,
peace işareti, barış ve doğa, kadınlar ve çocuklar için huzurlu bir hayat temennisi.........

teşekkür ederim nurhanza

sevgiyle kal kiss3

tatlıcadı 15-04-2008 05:32 PM

yıllarca mistik konulara ilgi duydum kabalayı hafızladım yuttum yıllar önce reenkarnasyonla ilgili bir olay yaşadım benim geçmişte salemde cadı olduğum söylenmişti rt67 tabi gerçekliği tartışılırda arkadaşlarla aramızda benim adım cadı kaldı tatlıyıda arkadaş eklemişti avatarımdaki resme ise kendimi yakın buluyorum uzun zamandır bunu kullanıyorum biraz andırıyor beni krz56

RenaC 05-08-2010 02:23 PM

Ben Merak ettim.Avatarınız sizi ne kadar anlatıyor neden bu avatarı seçtiniz.

Mesela ben Çok duygusalımdır.Avatarımın kalp olması benim için duygusallığı her zaman ifade etmesi hatırlatması için.

Ya sizinki?

bigokyanus 05-08-2010 02:48 PM

Cevap: Avatarınız Sizi Anlatıyormu?

Avatarım beni çok ifade etmiyor sadece bi yanımı yansıtıyor, çocuksuluğumu, bir de renkli kişiliğimi... ... Hepsi o... Önceki avatarımda bir tabloydu o da resim sevgimi yansıtıyordu...

eski 05-08-2010 03:08 PM

benim avatarıma bakınca mutluluk, huzur geliyor aklıma... huzur dolu bir nefes :) tam benlik
iç halimi anlatıyor bence

planner 04-09-2010 12:30 PM

Dikiz aynası: Yol boyunca arkama ve kendime bakarım.
Zar: Kontrol her zaman bende değil, olayları akışına bırakırım.

Zar: Hayat ne çok ciddiye alınacak kadar elimizde ne de;
Dikiz aynası: Sadece önümüze bakacak kadar değersiz değil.

Böyle bir şeyler işte. Bu resmi çok seviyorum. :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:43 AM.