![]() |
Avatarınız ve nick seçiminiz sizimi yansıtıyor? efm şimdi aklımı kurcalayan bir konu var ,hepimiz bir kullanıcı adı( nick) ve avatar kullanıyoruz nick ve avatar seçimlerinizi neyi göz önüne alarak bunları seçtiniz,sizim yansıtıyor,öylesinemi bir seçimdi?. benim avatarım kedden başka bişi olmaz zaten çünki beni yansıtıyor ,nick seçimimde kedilerimden birisinin adı simbat ehh pisi demek zaten pisidir ben her ikisini birleştirdim yani pisi+simbat =pisimbat oldum yaklaşık 3 yıldır bunu kulanıyorum . hadi şimdi sıra sizde sevincli yazın yoksa tırmalarım heeee 44 |
Ynt: Avatarınız ve nick seçiminiz sizimi yansıtıyor? ben öylesine seçtim yani o anda o geldi aklıma öyle seçtim |
Ynt: Avatarınız ve nick seçiminiz sizimi yansıtıyor? ne güzel bir konu başlatmışsın... çok beğendim... cat56 seçimlerimizin bizi yansıttığı doğru... evrensel şifa enerjilerinin bir çoğuna kanal oldum.. ve şifacılıkla ilgili de araştırmalar yapıyorum... kanal olduğum enerjilerde reikinin yeri ayrı ilk gözağrım diye.. ttli3 ama şaman şifa sının yeride başka dır.. ritüel çalışmalarımın bir çoğunu bu sayede öğrendim.. ve bu benim hayata bakış açımı oluşturmamda yön belirlememe yardımcı oldu sahamanic burdan geliyor... avatarımda şaman bir kadını yansıtıyor... siteye ilk üye olduğum günlerde ying yang sembolünü kullanıyordum.. o zamanlar dengeleme çalışmalarına ağırlık verdiğim için olsa gerek.. işte bölee ohh çok şükür yrl78 bu günüde tırmalanmadan geçirdim.. sevincli |
Ynt: Avatarınız ve nick seçiminiz sizimi yansıtıyor? Ben Friends dizisindeki Phoebe'ye kararkter olarak çok benziyorum. Uçuk kaçık. O yüzden resim o, Regina ise Phoebe'nin sürekli takma ad olarak kullandığı bir isim. Regina Phalangi der ya hep adını yanlış söyleyeceği zaman :) Bu arada Friends kadar beni mutlu eden, pozitif bir ruh haline sokan ve gülmemei sağlayan başka birşey yok. Herkese tavsiye ederim. |
Ynt: Avatarınız ve nick seçiminiz sizimi yansıtıyor? evet regina çok güzel bir diziydi ama bittiii. sad456.. şimdi eski bölümlerini tekrar seyrediyorum.... yine güzel yine keyifli... sevincli |
Ynt: Avatarınız ve nick seçiminiz sizimi yansıtıyor? Ben baştan sona üç tur yaptım :) |
Ynt: Avatarınız ve nick seçiminiz sizimi yansıtıyor? ben de avatarımı çok aradım. benimkisi secret felsefesinden geliyor. resimdeki adam benim dünyayı ellerimde tutuyorum. " olmak ya da olmamak" der gibi duruyorum. bu dünyada ne istersem sahip olabileceğime inanıyorum. ve zaten dünya ya da evren de bana itaat ediyor. dünya benim için alaaddinin sihirli lambası gibi ve dile benden ne dilersen diyor. csk danışmanlık ise kurmayı istediğim danışmanlık şirketini simgeliyor. |
Ynt: Avatarınız ve nick seçiminiz sizimi yansıtıyor? csk seninkisi hakikaten çok güzel 25889 benim ismim pınar : japonca pınar izumi demek wave eeee kedilerim de 2 tane olunca cat3500 cat3500 bakmaya doyamıyorum şu iki kediye cat3500 |
Ynt: Avatarınız ve nick seçiminiz sizimi yansıtıyor? merabalar tekrardan... evet hepinizin resim ve isim anlamlarınız çok güzel... ben isim için çok düşünmeden,kızımın en sevdiği bebeği olan, suzzy'yi seçtim bu isim le gün içinde işteyken de ona yakın hissediyorum kendimi.. avatar resmi ise çok hoşuma gittiği için koydum, bana 3.göz olayını hatırlatıyor,bu olay her zaman ilgimi çekmiştir. sevgiler hepinize..... ttli3 ttli3 |
Ynt: Avatarınız ve nick seçiminiz sizimi yansıtıyor? Hiç düşünmedim :) Adımı soyadımı nic olarak seçmişim farklı olmasını isteseydiiiiiiiim ne olmasını isterdim acaba?du düşünm:) Aklıma bişe gelmiyor:)) Ordan bakınca nasıl görünüyo acaba?:))Zeynep Ay..:) Bazı nicler gerçekten kişiye çok yakışıyo özdeşleşiyor:) Burda en çok dikkatimi çeken pisimbat,shamanic.PSİKO bideee zirdeli:)) He bide bi türlü bulamadığım dert ortağım fatma:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:15 PM. |