![]() |
Cevap: Alttakine soru sor... İçim sıkılıyor çalışmak istemiyorum , dışarı çıkıp bu güzel havanın tadını çıkarmak istiyorum... Akşama nerde ve ne yemek yiyeceksin? |
Cevap: Alttakine soru sor... bugün öğlen çook yedim, ve de güzelll yedim :) akşam yemek yemem sanırsam:)..spor kahve falı baktırır mısın? |
Cevap: Alttakine soru sor... Evet kahve falı baktırırım. Hatta iki gün önce bir arkadaşım falıma baktı. Rüyalarını yazıyor musun günlük olarak? |
Cevap: Alttakine soru sor... Hayır yazmıyorum En son ne zaman resim çektirdin? |
Cevap: Alttakine soru sor... ekim 2010-da En cok görmek istediğin ülke hangisi? |
Cevap: Alttakine soru sor... hmmm çok zor soru aklımda pek çok üllke var. Gariptir, eskiden hiiiç böyle bir isteğim yoktu ama bu aralar sanırım ABD... New York çok iyi gelirdi bana =) kafanı boşaltmak için yaptığın ve sana keyif veren şeyler neler? =) |
Cevap: Alttakine soru sor... ark larımla yada sevdıkelrımle bırlıkte olup bol bol gulmek..yada sarhoş olmak.ıkısıde super oluo..:) kendını huzursuz hısseddınce ne yaparsın? |
Cevap: Alttakine soru sor... istediğim şeyi... çiçek sever misinn |
Cevap: Alttakine soru sor... bayılırım ..ozellıkle orkıdeyi.:) canın şu anda ne yapmak ıstıo? |
Cevap: Alttakine soru sor... ders çalışmak ama can dostumu okeyde yalnız bırakamıyorum :D :D diyaframa nefes alıyor musun?? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:35 AM. |