![]() |
Cevap: Alttakine soru sor... Dua bazı durumlarda ederim. Yani sıkıştığım zamanlarda. Erkekler mi daha zor kadınlar mı? |
Cevap: Alttakine soru sor... daha duygusal olan daha zor.. bazıları neden sevemez |
Cevap: Alttakine soru sor... Korktukları için... Yarınki planın ne? |
Cevap: Alttakine soru sor... bugunku planım sakın huzurlu bır gun:) acaba bışıle rolcakmı onunla aramızda? |
Cevap: Alttakine soru sor... bazı şeylere göze alarak olur bence neden olmasın.. kaç diziyi hiç kaçırmazsın? |
Cevap: Alttakine soru sor... valla hiç dizi izlemiyorum. o yüzden hepsini kaçırıyorum girlhaha Alice Harikalar Diyarında kitabında/filminde sence felsefi bir anlam var mı? |
Cevap: Alttakine soru sor... yok ama millet saçma sapan şeylere mana yüklemeye bayılıyor :/ aşık olmak istiyorum, napayım?? |
Cevap: Alttakine soru sor... gönül kapını sonuna kadar aç... yaşlı doğup genç ölmek istermiydin? |
Cevap: Alttakine soru sor... Genç doğup genç ölmek isterdim, Size bugüne kadar en çok değer veren,sizi önemseyen kişi kim? |
Cevap: Alttakine soru sor... (bugüne kadar diyorsun)annem ve babam.. şunu yapmadan ölmek istemem dediğin birşey varmı? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:48 AM. |