![]() |
Cevap: Alttakine soru sor... evet... bütün insanlık yararına bi buluş yapmak.. profesör olmak :D hedefim bu zaten en çok beğendiğin kitap? |
Cevap: Alttakine soru sor... tarzıma uyan tum kıtapları beğenırım... hayal kırıklığına uğradığında naparsın? |
Cevap: Alttakine soru sor... Eskiden hüngür hüngür ağlardım... Ama sizden sonra daha çok hayal kurmama rağmen kırılmıyorum... İyiki sizleri tanıdım.... Hangi amaçla yaşadığını öğrendin mi? Neden bu dünyaya geldin ?......... |
Cevap: Alttakine soru sor... birinci görevim mutlu olmak mutlu etmek ..dünyanın hayrına bir yararım olsun diye ,içimdeki bana ulaşmak tüm yeteneklerimi keşvetmek için geldim.. kendimize olaşmanın en kolay yolu nedir..oturup kendimizi dinlemek mi yoksa deneyimlemek mi(yetenekelerimizi keşvetmemizin)? |
Cevap: Alttakine soru sor... bana göre en kolay yolu oturup kendimi dinlemek. deneyimlemek biraz daha zor ona kıyasla. Fatmagül'ün suçu ne? |
Cevap: Alttakine soru sor... hahaha ilahi:))Bihter olmak herhalde:)) Çevirine başladın mı?:) |
Cevap: Alttakine soru sor... Alıntı:
Başladım çevirime çok şükür. İnşallah daha iyi olacak. |
Cevap: Alttakine soru sor... dalından elma kopardınmı? |
Cevap: Alttakine soru sor... evet..........ama sora pişman oldum nıye kopardım die:) dut topladınmı altına çarşaf serip:) |
Cevap: Alttakine soru sor... toplamayı çok isterdim ama olmadı. kitap okur musun? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:01 PM. |