| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Başda ağırlık hissi...Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Geçici Baş Ağrısı Başda ağırlık hissi... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız zamanla normale dönücektir süphen olmasin güzel paylasimlarini bekliyoruz....... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geçici Baş Ağrısı telkin cd indir izle İstanbul Geçici Baş Ağrısı nerededir kimdir Geçici Baş Ağrısı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geçici Baş Ağrısı hipnoz Geçici Baş Ağrısı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geçici Baş Ağrısı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geçici Baş Ağrısı kuantum düşünce kitap haberi
|
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #161 (permalink) |
Guest
| ![]() zamanla normale dönücektir süphen olmasin güzel paylasimlarini bekliyoruz....
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() |
![]() | #162 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 5
10 Mesajinıza toplam 44 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() merhaba. ben yaklaşık bir aydır dinliyorum telkinleri ve üç gündür başımda müthiş ağırlık hissi kulaklarımda dolgunluk hissetmeye başladım. telkinlerden olabilecdeğini aklıma bile getirmezken hemen KBB uzmanına gittim tabiki birşey çıkmadı. bugün aklıma geldi acaba bu telkinlerden olabilir mi diye... ama herkeste ilk başlarda başlamış baş ağrısı ve sonra geçmiş. acaba bir ay sonra başlaması normal mi? yani bu baş ağrıların telkinlerden mş acaba??? |
![]() | ![]() |
![]() | #163 (permalink) |
10 Mesajinıza toplam 44 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() kimse cevap yazmamış :( |
![]() | ![]() |
![]() | #164 (permalink) |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bu dinlediğiniz telkinlerle ilgili olabilir.Eğer listenizi değiştirdiyseniz baş ağrısı daha sonra ortaya çıkabilir. Ben telkinleri ilk dinlediğimde baş ağrısı yoktu.Daha sonra mutluluk telkini dinlediğimde baş ağrısı olmuş bir süre sonra geçmişti.
__________________ http://www.hayatimdegisti.com Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0 Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ |
![]() | ![]() |
![]() | #165 (permalink) |
![]() | ![]() cevabınız için teşekkür ederim adminim. uzun süre cevapsız kalmak hoş olmuyor gerçekten. :D |
![]() | ![]() |
![]() | #166 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 1,567
183 Mesajinıza toplam 930 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() telkinleri dinlemeye başlıyalı 2 gün oldu,1.gün bişey hissetmedim,2.gün başağrısı ve mide bulantısı başladı (tabii 2.gün ego+suçluluğa ek olarak mutluluk telkinide ekledim)acaip başım ağrıyo ensemde bir ağırlık hissediyorum,hiç bişey düşünemiyorum,mide bulantımda arttı bu arada umarım bu etkiler çabuk geçer,bu arada 2.gün 24 saat telkin dinledim gece uyurkende dinlemeye devam ediyorum,daha çok etki göstermesini istiyorum çünkü,yılların birikimi var,onları yıkmak için bu ağrı ve bulantıya seve seve dayanıyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #167 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tesekkür: 1
3 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bugün ilk kez bu telkin mp3 lerini dinlemeye başladım, 2 ayrı telkini 1-2 saat dönüşümlü dinlerim diye düşünüyorum Şu anda 2. telkine geçtim ve sanırım 3 saattir dinliyorum Başımda ağrı yok ama ağırlık var Kafamda sürekli tekrarlayan aynı ses başta güzel gelmişti ama şu anda rahatsız etmeye başladı. Halbuki su sesi dilendirir Pes etmek yok tabi :))) |
![]() | ![]() |
![]() | #168 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tesekkür: 4,406
83 Mesajinıza toplam 629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() evet bende de ilk zamanlar oldu.ama geçti :)) |
![]() | ![]() |
![]() | #169 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 1
1 Mesajina 4 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() Merhabalar öncelikle bu sitenin yapımında emeği geçen,telkinleri ve daha birçok faydalı bilgileri bizlerle ücretsiz ve hiçbir çıkar sağlamaksızın paylaşan,bizim dertlerimize ortak olan ve herzaman yanımızda olan saygıdeğer yöneticilere ve üyelere sonsuz teşekkürü bir borç bilir ve başarılarınızın devamını dilerim,ben bu siteye 1 yılı aşkın zamandır üye olup ara takip eden biriyim telkin dinleme konusunda hep ikilemde kalmıştım fakat 3 gün önce kesin bir karar vererek telkinleri dinlemeye başladım ilk olarak suçluluk ve ego güçlendirici telkinleriyle başladım,talimatlar ile telkinleri zaman içerisinde artırıp diğer telkinleride ekliycem listeme fakat herkesin söylediği gibi bendede sabah uyandığımda şiddetli baş ağrısı olmaya başladı ama bunun geçici olduğunu biliyorum inşallah bundan sonra kendimi çok daha iyi hissedicem hepinize çok teşekkür ederim saygılarımla |
![]() | ![]() |
![]() | #170 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tesekkür: 11
12 Mesajinıza toplam 82 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() telkinleri dinledğim ilk iki gün baş ağrım yoktu gündüzleri dinliyordum sonra 3. günden başağrım çok şiddetlendi dinleme zamanını azalttım ağrı geçmedi 4 gündür gece dinlemeye başlamıştım ağrılar kesildi bugun tekrar gündüz dinlemek istedim baş ağrım dayanılmaz olmaya başladı dinler dinlemez gece dinlemekle gündüz dinlemek baş ağrısının oluşmasını etkiler mi acaba ? |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Geçici Baş Ağrısı Başda ağırlık hissi... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız zamanla normale dönücektir süphen olmasin güzel paylasimlarini bekliyoruz.......
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geçici Baş Ağrısı telkin cd indir izle İstanbul Geçici Baş Ağrısı nerededir kimdir Geçici Baş Ağrısı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geçici Baş Ağrısı hipnoz Geçici Baş Ağrısı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geçici Baş Ağrısı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geçici Baş Ağrısı kuantum düşünce kitap haberi