Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Geliştiren Yazılar

Uyarılar

Sinirliyim, kırıcıyım ne yapmalıyım?

Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar Sinirliyim, kırıcıyım ne yapmalıyım? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Öfke ortamlarındaki davranışlarımız Sevinç mutsuzluk öfke durgunluk umutsuzluk hepsi elimizle tutup gözümüzle göremediğimiz, kişilere göre boyutları farklılaşan duygu biçimleridir. Öfke : Ahmet haklıydı çünkü en sevdiği gömleğini kardeşi giymiş üzerine de mürekkep dökmüştü. Oysa ki o gömleği alabilmek için iki ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi

Sinirliyim, kırıcıyım ne yapmalıyım?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-01-2010, 09:20 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen

muraturkom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
muraturkom is an unknown quantity at this point
Standart Sinirliyim, kırıcıyım ne yapmalıyım?

Öfke ortamlarındaki davranışlarımız Sevinç mutsuzluk öfke durgunluk umutsuzluk hepsi elimizle tutup gözümüzle göremediğimiz, kişilere göre boyutları farklılaşan duygu biçimleridir. Öfke : Ahmet haklıydı çünkü en sevdiği gömleğini kardeşi giymiş üzerine de mürekkep dökmüştü. Oysa ki o gömleği alabilmek için iki ay boyunca harçlıklarından biriktirerek alabilmişti. Gördüğü anda deliye döndü. Kardeşine yüksek sesle seni geri zekalı ne yaptın gömleğimi mahvetmişsin diye haykırdı. Kardeşi çok korkmuştu, kendisini savunmuyordu, yere bakarak hiç kıpırdamadan olduğu yerde dona kalmıştı. Ahmet kardeşine olan öfkesini yenemedi, üzerine atladı. Onu yumruklamaya tekmelemeye başladı. Kardeşi ağlıyor, yapma ne olur diye bağırıyordu. Odaya anneleri gelince Ahmet duruldu. Kapıyı çarparak odadan çıkıp sokağa fırlarken, bir yandan da homurdanıyordu. Hikayemize o haklıydı diye başladım, sizin de haklı olup zarara uğrayacağınız haller değişik şekillerde yaşamınızda karşılaşacağınız gerçeklerdir. Şimdi senaryoyu değiştirelim. Konu aynı, Ahmet ve kardeşi arasında farklı biçimde gelişsin. Ahmet gömleği lekelenmiş halde gördü, çok üzüldü, ayaktayken birden en yakın koltuğa oturdu, kardeşi ayakta sessizce duruyor hiç sesi çıkmıyordu, yere bakıyor, dudaklarını ısırıyordu. Ahmet şaşkınlık içindeydi, o gömleği almak için iki ay boyunca harçlıklarından birikmişti, ayrıca ilk giydiği gün arkadaşları nereden aldın bu ne kadar güzelmiş dediklerini hatırladı. Kardeşine biraz kızgınca ses tonuyla otur karşıma dedi. Kardeşi de suçluluk duygusuyla sessizce ağabeyinin dediğini yaptı. Ahmet bu gömleği neden bu hale getirdin hiç mi dikkat etmedin diye sordu. Kardeşi diğer odadan bir şey getireceğim izin verir misin dedi. Ahmet de ne getirecekmişsin bakalım dedi al gel hadi. Kardeşi hızla oturduğu yerden kalktı. Mürekkep anlaşılan sadece gömleğe değil birazı yazılmış bir kağıda da dökülmüştü. Kardeşi ağabeyine kağıdı uzattı, oku lütfen dedi. Ahmet kağıda baktığında şaşkınlık ve pişmanlık belirdi yüzünde, şöyle yazıyordu; başlık canım abim benim diye başlayan ilk mısralarından anlaşılabilen bir doğum günü şiiriydi ağabeyine hitaben yazılmıştı, alt tarafında da kocaman mavi bir bulut gibi mürekkep lekesi. Sarıldılar birbirlerine, Ahmet kardeşine teşekkür etti. İki hikaye arasındaki belirgin farklar kızgın abi ilkinde ayakta ikincisinde kızınca oturması davranışıdır. İlkinde kardeşine hiç soru sormadan tekme tokat onu dövdü, diğerinde ise nedenini sordu, kardeşine kendisini savunması için söz hakkı verdi. İlk hikayede belki Ahmet kendisine yazılan şiiri ömür boyunca bilemeyecekti. Öfke baldan tatlı, bizi daima yanıltan duygu biçimidir. İnsan elbette kızar öfkelenir. Toplumun efendisi ve en kabadayısı öfkesini yenebilenlerdir. Öfkesini yenemeyenler mi? Onlar herkesin haklı ve suçsuz olduğuna inanlarla dolu ama özgürlükleri olmayan kapalı toplumdan uzakta bir binada birlikte gün sayıyorlar. Sizce neredeler bay yada bayan öfkeler hadi siz bulun. Öfkelendiğinizi fark ettiğinizde ayaktaysan otur oturuyorsan uzan kendine gel öncelikle. Olay yerini terk et başka bir ortama git. Bu kaçış korkunuzdan kaçış değil öfkenizden kaçıştır. Ertesi gün ise muhatabınızla mutlaka görüşün, ona dün neden böyle davrandığını sorun, onunla konuşurken kendinizi onun yerine koyun. Belki de kültür ve eğitim birikimi az olan bir ortamdan çıkagelmiş birisi de olabilir. O yine de haklı olduğunu da iddia edebilir. İkinizi de tanıyan bir hakem bulun, hakeme de fikirlerini sorun. Daha da ileri gider çözüm de bulunamazsa devletin mahkemeleri nasıl olsa çözecektir. Size bağırıp çağıran insan şunu söyleyemiyor size, ben bu konuda acizim çözümsüzüm diyemez. Duyguları budur işte ona bu kızgınlığına karşı acıma duygularınızı geliştirin. Yol yordam bilemeyen, kelime hazinesi eksik anlatmak istediklerini belki de küfürlü süslemelerle çerçeveliyor da olabilir. Kötü söz her zaman sahibinindir unutmayın. Güzel sözlerden biri vardı şöyle diyor. Suskunluğum asaletimdendir. Sanmayın ki her lafa verecek bir cevabım vardır. Ancak önce lafa bakarım laf mı diye, Sonrada adama bakarım adam mı diye. Sevgi hoşgörü pozitif hayata bakabilmek Sizleri öfke batağından çeker çıkarır. Siz de belalardan uzaklaşmış olursunuz. Nasıl olsa size kötü davranan bunu başkalarına da yapacak ve cezasını zaten bulacaktır. Kuyrukta sıra bekliyorsunuz adamın biri arkanızda olmasına rağmen sizin çaktırmadan önünüze geçmeye çalışıyor, bırakın arkadaşlar geçsin iki dakika sonra da sizin işleriniz yine olacak. Şöyle kurgulayın belki de çok acil bir durumu var, belki hastanede yatan çocuğu var. Böyle kurguları dilediğimiz kadar belki bulabiliriz. İşte size bir mutluluk anahtarı, o kişiye belki de bilmeden sıranızda iyilik yaptınız. Sözlerim hakkınızı herkese yedirin kendinizi savunmayın anlamına yorumlanmamalı , hakkını ne yedir ne de hak ye. Küçük ufak tefek açıkgözler sıranızda trafikte araç kullanırken, yemek kuyruğunda her yerde vardır. Onlara gülümseyin ve o an sözlerimi hatırlayın, bırakın onlar en hızlısı, en uyanığı olsunlar nasıl olsa onları ileride karayolunda takla atacakları daha çok viraj var siz siz olun evinize yavaş sakin hoşgörülü pozitifliğinizi bozmadan ailenize ulaşın.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

https://skydrive.live.com/?cid=2232b...4&sc=documents

hayat hiç bir zaman adil değildir.
muraturkom isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-01-2010, 08:33 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen

353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Standart Cevap: Sinirliyim, kırıcıyım ne yapmalıyım?

Vitamin61 özellikle okumalı.

muraturkom isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-01-2010, 08:37 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen

vitamin61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 10,239
838 Mesajinıza toplam 4,815 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vitamin61 is on a distinguished road

Bi arkadaşıma öfkeliyim evet ama kırıcı değilim:D
vitamin61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-01-2010, 09:48 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen

kızıpta ömrünü mü kısaltacaksın.

Alt 30-01-2010, 10:40 PM   #5 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 1,324
178 Mesajinıza toplam 770 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
abcçde has a spectacular aura aboutabcçde has a spectacular aura aboutabcçde has a spectacular aura about

çok öfkeliyim hemde çook,az önce öfkli bi arkadaşım beni kırdığı için.senelerdir tanırım kendisini ,aslında hep bu şekilde ezmiştir ,yani eziyomuş ki bu günde böyle davrandı,ama şimdi ilk defa fark ediyorum sanki,ben nasıl olmuş da bu kadar taviz vermişim ki bu insan bana bu şekilde davranıyo ben onun şoku içindeyim? kendime yapıtğım,yapılmasına göz yumduğum muamelenin,şimdilerde unutmuşum,bu gün yüzüme vurulması sarstı beni,,şu saatten sonra ipleri koparıcam kendime bunu yapamam çünkü,hazır burasıda telkin sitesi ,vardır daha önce başına gelen anlarsınız belki beni,aslında başlığada pek uygun değil ama buraya yazageldim afbuyrun:)insan kendine bu kötülüğü edermi arkadaşlar? acı çekiyorum resmn şu anda kendime yaptığım haksızlıktan dolayı,ama şunu da öğrendim kırmakda ne kadar kötüymüş,hele sevdiğinin canını yakmak,kırıldım ama daha dikkatli olucam bundan sonra bi insanı kırmak gibi bi yükümlülüğü taşıyamam yoksa..
abcçde isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-01-2010, 10:46 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
abcçde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok öfkeliyim hemde çook,az önce öfkli bi arkadaşım beni kırdığı için.senelerdir tanırım kendisini ,aslında hep bu şekilde ezmiştir ,yani eziyomuş ki bu günde böyle davrandı,ama şimdi ilk defa fark ediyorum sanki,ben nasıl olmuş da bu kadar taviz vermişim ki bu insan bana bu şekilde davranıyo ben onun şoku içindeyim? kendime yapıtğım,yapılmasına göz yumduğum muamelenin,şimdilerde unutmuşum,bu gün yüzüme vurulması sarstı beni,,şu saatten sonra ipleri koparıcam kendime bunu yapamam çünkü,hazır burasıda telkin sitesi ,vardır daha önce başına gelen anlarsınız belki beni,aslında başlığada pek uygun değil ama buraya yazageldim afbuyrun:)insan kendine bu kötülüğü edermi arkadaşlar? acı çekiyorum resmn şu anda kendime yaptığım haksızlıktan dolayı,ama şunu da öğrendim kırmakda ne kadar kötüymüş,hele sevdiğinin canını yakmak,kırıldım ama daha dikkatli olucam bundan sonra bi insanı kırmak gibi bi yükümlülüğü taşıyamam yoksa..
Kimi zaman karşımızdaki kişiyi kırdıktan sonra öyle bir pişman oluyoruz ki, keşke keşke diyoruz.

Alt 30-01-2010, 10:59 PM   #7 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 13
95 Mesajinıza toplam 384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
commonbabyss is an unknown quantity at this point

bence kırmak öfkelenmek sinirlerini boşaltmak ,ezik ezik laf yemekten daha güzel bi duygu
commonbabyss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-01-2010, 11:15 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen

Commonbaby ;

Bir* tartışan kişi kim?
İki * tartışılan konu çok önemli mi?
üç* tartışma nedenlerinin içinde siz neredesiniz? %100 haklılık hiç bir zaman olmaz.
dört*tartışmak sizin yaşam enerjinizden de bir şeyler alıp götürmüyor mu?
beş* Karşınızdaki kişinin kalbini daha sonra tamir edebilmek için daha çok emek harcayacağınızın farkındamısız.
altı* Orhan gazinin sözünü duydunuz mu? bir lafa bakarım laf mı, bir de adama bakarım söyleyen adammı?

Alt 31-01-2010, 02:09 AM   #9 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 13
95 Mesajinıza toplam 384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
commonbabyss is an unknown quantity at this point

tartışan kişiler 2 kişi yani karşılıklı yapılıyor,konu önemli değil her konuda olabilir,tartışma nedenleri dalga geçilme,kırıcı laf söyleme veya başka bir sürü neden olabilir,keşke tartışmasak bencede ama olmuyor yani biri bişey deyince altta kalamam kişiliğime ters,karşımdaki kişinin kalbini tamir etmek umrumda değil,bidaha hiç görüşmeyiz gerekirse,ben her lafa bakarım ona göre cevap bulurum zaten onda bi problemim yok,
commonbabyss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2010, 01:54 AM   #10 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
commonbabyss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tartışan kişiler 2 kişi yani karşılıklı yapılıyor,konu önemli değil her konuda olabilir,tartışma nedenleri dalga geçilme,kırıcı laf söyleme veya başka bir sürü neden olabilir,keşke tartışmasak bencede ama olmuyor yani biri bişey deyince altta kalamam kişiliğime ters,karşımdaki kişinin kalbini tamir etmek umrumda değil,bidaha hiç görüşmeyiz gerekirse,ben her lafa bakarım ona göre cevap bulurum zaten onda bi problemim yok,
Dalga geçilme derken, seninle dalga geçen kişi kendisini gözden geçirmiş mi? Seninle bir deneme yapalım, bir kaç kez tartışma ortamında suskunluğunu korumaya zorla kendini, Karşındakş kişi seni tanıyorsa tarışma konusunda senden karşılık göremediği için bakalım, hangi farklı tepkileri verecek. Dilersen dene tabi, madem bu tür sitelerdeki paylaşımlarımız kendimizde değişiklik yapabilmek ise bu tavsiyede farklı bir metot.

Sevgi ve hoşgörü daima seninle özdeşleşsin.

Bookmarks