Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Geliştiren Yazılar

Uyarılar

KALP TESTİ

Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar KALP TESTİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız KALP TESTİ Okulun ilk gününde 5 nci sinifin önünde dururken, ögretmen çocuklara bir yalan söyledi. Çogu ögretmen gibi, ögrencilerine bakti ve hepsini ayni derecede sevdigini söyledi. Ancak, bu imkansiz idi, çünkü ön sirada, oturdugu yerde bir yana kaykilmis, ismi Teddy ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi

KALP TESTİ

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-03-2010, 03:20 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 96
221 Mesajinıza toplam 1,301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
master8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura about
Smile KALP TESTİ

KALP TESTİ

Okulun ilk gününde 5 nci sinifin önünde dururken, ögretmen çocuklara bir yalan söyledi. Çogu ögretmen gibi, ögrencilerine bakti ve hepsini ayni derecede sevdigini söyledi. Ancak, bu imkansiz idi, çünkü ön sirada, oturdugu yerde bir yana kaykilmis, ismi Teddy Stoddard olan küçük bir oglan vardi.

Bayan Thompson bir yil önce Teddy’yi izlemisti ve diger çocuklarla iyi oynamadigini, elbiselerinin kirli oldugunu ve sürekli olarak kirli dolastigini gözlemisti. Ilave olarak, Teddy tatsiz olabiliyordu. Bu öyle bir noktaya geldi ki, bayan Thompson onun kagitlarini büyük kirmizi bir kalemle isaretlemekten, kalin çarpilar (X) yapmaktan ve kagidinin üstüne büyük “F” (en düsük derece) koymaktan zevk alir oldu.

Bayan Thompson’un okulunda, her çocugun geçmis kayitlarini incelemesi gerekiyordu ve Teddy’nin kayitlarini en sona birakti. Ancak, onun hayatini gözden geçirdiginde, bir sürpriz ile karsilasti.

Teddy’nin birinci sinif ögretmeni söyle yazmisti, “Teddy gülmeye hazir parlak bir çocuk. Ödevlerini derli toplu ve temiz yapiyor ve çok terbiyeli… Onun etrafta olmasi çok eglenceli.

Ikinci sinif ögretmeni söyle yazmisti, “Teddy mükemmel bir örgenci, sinif arkadaslari tarafindan çok seviliyor, ama annesinin ölümcül bir hastaligi oldugu için sikinti içinde ve evdeki yasami mücadele içinde geçiyor.”

Üçüncü sinif ögretmeni söyle yazmisti, “Teddy’nin annesinin ölümü onun için çok zor oldu. Teddy elinden gelenin en iyisini yapmaya çalisiyor, ama babasi ona ilgi göstermiyor ve eger bazi adimlar atilmazsa evdeki yasami yakinda onu etkileyecek.”

Teddy’nin dördüncü sinif ögretmeni söyle yazmisti, “Teddy içine kapanik ve okulda derslere çok fazla ilgi göstermiyor. Çok fazla arkadasi yok ve bazen sinifta uyuyor.”

Simdiye kadar, Bayan Thompson problemi kavradi ve kendinden utandi. Ögrencileri ona güzel kurdelelerle ve parlak kagitlarla sarilmis Noel hediyeleri getirdiginde bile çok kötü hissetti, Teddy’nin ki hariç. Teddy’nin hediyesi bir marketten aldigi kalin, kahverengi ambalaj kagidi ile beceriksizce sarilmisti, Bayan Thompson onu diger hediyelerin ortasinda açmaktan aci duydu. Bayan Thompson paketten taslarindan bazilari düsmüs yapma elmas tasli bir bilezik ve çeyregi dolu olan bir parfüm sisesi çikarinca çocuklardan bazilari gülmeye basladi…Ama o bilezigin ne kadar güzel oldugunu haykirdiginda çocuklarin gülmesini engelledi, bilezigi takti ve parfümü bileklerine sürdü. Teddy Stoddard o gün okuldan sonra ögretmenine sunu söylemek için kaldi, “Bayan Thompson, bugün ayni annem gibi kokuyordunuz”. Çocuklar gittikten sonra, bayan Thompson en az bir saat agladi.

O günden sonra, okuma, yazma ve aritmetik ögretmeyi birakti. Bunun yerine, çocuklari egitmeye basladi. Bayan Thompson Teddy’e özel dikkat gösterdi. Onunla çalisirken, zihni canlanmaya basliyor görünüyordu. Onu daha fazla tesvik ettikçe, daha hizli karsilik veriyordu. Yilin sonuna kadar, Teddy siniftaki en zeki çocuklardan biri oldu ve tüm çocuklari ayni derecede sevdigi yalanina ragmen, Teddy onun gözdelerinden biri idi.

Bir sene sonra, Bayan Thompson kapisinin altinda Teddy’den bir not buldu, ona hala tüm yasaminda sahip oldugu en iyi ögretmen oldugunu söylüyordu.

Alti yil sonra Teddy’den bir not daha aldi. Liseyi bitirdigini, sinifinda üçüncü oldugunu ve onun hala hayatindaki en iyi ögretmen oldugunu yazmisti.

Bundan dört yil sonra, bazi zamanlar zor geçmesine ragmen okulda kaldigini, sebatla çalismaya devam ettigini ve yakinda kolejden en yüksek derece ile mezun olacagini yazan baska bir mektup aldi. Yine Bayan Thompson’un tüm yasamindaki en iyi ve ne favori ögretmen oldugunu yazmisti.

Sonra dört yil daha geçti ve baska bir mektup geldi. Bu kez fakülte diplomasini aldiktan sonra, biraz daha ilerlemeye karar verdigini açikliyordu. Mektup onun hala karsilastigi en iyi ve en favori ögretmen oldugunu açikliyordu. Ama simdi ismi biraz daha uzundu…Mektup söyle imzalanmisti, Theodore F. Stoddard, MD. (tip doktoru).

Öykü burada bitmiyor. Görüyorsunuz, ortaya çikan baska bir mektup var. Teddy bir kizla tanistigini ve onunla evlenecegini söylüyordu. Babasinin birkaç hafta önce vefat ettigini açikliyordu ve evlenme töreninde Bayan Thompson’un damadin annesine ayrilan yere oturup oturamayacagini soruyordu.

Süphesiz Bayan Thompson bunu kabul etti. Ve tahmin edin ne oldu ? Taslari düsmüs olan o bilezigi takti. Dahasi, Teddy’nin annesinin süründügü parfümden sürdü.

Birbirlerini kucakladilar ve Dr. Stoddard, Bayan Thompson’un kulagina söyle fisildadi, “Bana inandiginiz için tesekkür ederim Bayan Thompson. Bana önemli oldugumu hissettirdiginiz ve bir fark yaratabilecegimi gösterdiginiz için çok tesekkür ederim”

Bayan Thompson, gözlerinde yaslarla fisildadi, söyle dedi, “Teddy, yanlis seylere sahiptin. Bir fark yaratabilecegimi bana ögreten sensin. Seninle tanisincaya dek, nasil ögretecegimi bilmiyordum”.

(Bilmeyenler için, Teddy Stoddard, Des Moines’teki Stoddard Kanser Binasi olan Iowa Methodist’te doktordur.)

Bugün birinin yüregini isitin …. Bunu iletin. Bugün birinin hayatinda bir fark yaratmaya çalisin, sadece “onu yapin”

(www.kosulsuz-sevgi.com sitesinden alıntıdır.Değerli ışık işçisi dostumuz Saffet Güler'in çeviri ve emeğiyle bizlere ulaşmıştır.Kendisine teşekkür ederiz).

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

master8566 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2010, 03:52 PM   #2 (permalink)
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: KALP TESTİ

Çok duygulandım.Teşekkürler.
Alt 12-03-2010, 03:56 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen

suyahapsettim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,303
366 Mesajinıza toplam 1,481 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suyahapsettim will become famous soon enoughsuyahapsettim will become famous soon enough

çok güzel bi hikaye tskler
Alt 12-03-2010, 09:19 PM   #4 (permalink)
Teğmen

ZEYNEP16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 189
66 Mesajinıza toplam 474 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ZEYNEP16 will become famous soon enoughZEYNEP16 will become famous soon enough

Bu hikayeyi her okuduğumda dayanamayıp ağlıyorum.Çevirisi için Saffet Güler' e ve tekrar hatırlattığınız için size teşekkür ederim...
Alt 23-03-2010, 11:03 PM   #5 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 476
33 Mesajinıza toplam 123 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
çizelgE is an unknown quantity at this point

zaten telkinlerin etkisinden ağlıyorum buda tuz biber oldu
çok güzel emeğine sağlık
çizelgE isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-03-2010, 02:22 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen

Megavolt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,972
212 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Megavolt has a spectacular aura aboutMegavolt has a spectacular aura about

İlkokulda ilk 3 sene aynı öğretmenimleydim ve çok mutluydum , okuldaki sayılı başarılı öğrenciler arasındaydım, 4 . sınıfta yeni bir öğretmenim vardı başlarda zorlandım çünki ilk öğretmenimi daha çok seviyordum ilk bir kaç hafta sürekli ağlamıştım,daha sonra yeni öğretmenimi de çok sevdim o da elinden geleni yaptı ve tekrar çalışmaya başladım, 5. sınıfta yine yeni bir öğretmenim oldu ilk yazılılarımın hepsi 0 dı çünki çalışamıyordum ve dahsı sınıfım da değişmişti ve eski arkadaşlarımdan sadece ikisiyle aynı sınıftaydık ve toparlanamıyordum. Bu öğretmenim benden çok güzel şeyler beklediğini söylemişti ve bir kaç çalışkan öğrencisine okul sonrası özel ders veriyordu , ne mutlu ki ben de onlar arasındaydım .Maddi manevi çok büyük desteklerini gördüm, okuldaki en başarılı iki öğrenciden biriydim ve o sene 7 yıl boyunca okuyacağım anadolu lisesini kazandım. Canlarım benim gördüğüm her öğretmene onları anlatıyorum bana ne kadar inandıklarını benim için neden vazgeçilmez olduklarını anlatıyorum, ne kadar anlatsam az gelir , haklarını ödeyemem. Öğretmen ikinci anne derler ya tam da ondan işte , aşk gibi birşey bu sadece öğretmen ve öğrencisine ait özel bir duygu , ilkokul öğretmenlerinin yeriyse çok ayrı. Bu konuyu tekrar hatırlatan phidiasa teşekür ederim.
Megavolt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-03-2010, 02:42 PM   #7 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 58
16 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
basak_cigdem is an unknown quantity at this point

Öğretmenlerin insan hayatındaki öneminin ispatı...Sevgili öğretmenler lütfen masterphidias ve megavolt un yazılarını dikkate alın öğretmen demek, ders anlatıp maaşı cep'e atmak değil, sevgi, sabır ve özveride gerektiriyor çünkü topluma insan kazandırıyorsunuz Türkiiyenin geleceği sizin ellerinizde...
basak_cigdem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-04-2010, 09:09 PM   #8 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 58
16 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
basak_cigdem is an unknown quantity at this point

bütün meslekler meşakkat ister ama özellikle öğretmenlik,doktorluk ve hemşirelik dahaçok fedaklık ve sevgyle yapılmayı gerektirentiren meslekler işini sevgi ve fedakarlıkla yapan öğretmenlerimiz, doktorlarımız ve hemşirelerimiz iyiki varsınız size sonsuz teşekkürler...
basak_cigdem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2010, 06:00 PM   #9 (permalink)
Teğmen

blbck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 320
74 Mesajinıza toplam 338 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
blbck will become famous soon enoughblbck will become famous soon enough

hoş bir hikaye, okurken ağlamaklı oldum. bizler için neden öğretmenlerimiz bu kadar önemli bilmiyorum. 28 yaşımdayım hala bazı öğretmenlerimin sözlerini ve anlattıkları birçok şeyi hatırlıyorum.
blbck isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2010, 06:06 PM   #10 (permalink)
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all

Ben de bazı öğretmenlerimin yaptıklarını unutamıyorum :D
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks