Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Geliştiren Yazılar

Uyarılar

daha iyi bir iletişim için

Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar daha iyi bir iletişim için Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız DAHA İYİ BİR İLETİŞİM İÇİN Günde 3000-3500 kez etkileşim içindeyiz. Bazen bir saniye bazen dakikalarca sürüyor bu etkileşim. İşte, trafikte, ailede, okulda kısa yada uzun etkileşimlerimiz var. Bu anlar var oluş anlarıdır. (bir birimizi kırma yada yapma anları) · Dinlerken ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi

daha iyi bir iletişim için

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-06-2010, 04:40 PM   #1 (permalink)
Banned

Tesekkür: 17
92 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
:angel: is an unknown quantity at this point
Smile daha iyi bir iletişim için

DAHA İYİ BİR İLETİŞİM İÇİN
Günde 3000-3500 kez etkileşim içindeyiz. Bazen bir saniye bazen dakikalarca sürüyor bu etkileşim. İşte, trafikte, ailede, okulda kısa yada uzun etkileşimlerimiz var. Bu anlar var oluş anlarıdır. (bir birimizi kırma yada yapma anları)
· Dinlerken eşlerin oturma durumu
a-Yakın (yeni evli ya da nişanlı ya da flört)
b-Normal (Birkaç yıllık eli)
c-Uzak ( on, on beş yıllık evli)
Nedir bu duruma getiren. “Hiç kimse hayatı birbirimize zehir edelim diye evlenmemiştir.”
Mesajlarınızdan sorumluluk alın
Yüz ifadenizin sorumluluğunu alın
Oluşturduğunuz ortamın sorumluluğunu alın. Çünkü kişiler oluşturdukları ortamla da size masaj verirler. (Beyoğlu’nda kaldırımda yürürken ne mesaj alıyorum, Kalifornia’ da yürürken ne mesaj alıyorum.
1-KORKU VE DENETİM KÜLTÜRÜ:
Kimin dediği olacak kavgası var. Güç kimdeyse onun dediği olur. Bilinç güce odaklanır.
İlişkilerde eşitlik yok.
Asık surat : benden korkun .
Konuşma sana konuş dedim mi?
Ne derler etkindir. Çevrenin ne dediği çok önemlidir. Kaynanam ne der? Babam ne der? Komşum ne der?
Ölmüşsünüz kabrinizin başındasınız “Bu yaşantım kendi hayatım mıydı, yoksa başkalarının benden beklediği hayat mıydı?”
Aile kuruldu çocuk nerede en altta.
A sınıfı en üstte ve en üstün olan
B sınıfı ortada (A ya bakınca yalaka olur, C ye bakınca zalim olur. Yukarıya ne kadar yalakaysa aşağıya o kadar zalim olur.
C sınıfı en altta
“Çocuklarınızın korkularına değil akıllarına ve vicdanlarına konuşun.”
2-İLKE VE DEĞERLER KÜLTÜRÜ ( VAR OLUŞ KÜLTÜRÜ)
Bilinç doğru olanın yapılmasına odaklanır. Değer parayla satın alınamayan şeydir. Çuvalla para koysanız ekmeğe basılmaz.
A)Mutlu olmak için bir aradayız
B)Sürekli iletişim içindeyiz
C)5 var oluş boyutunun farkındayız
D)Doğru olanı yapmalıyız.
BEŞ VAROLUŞ BOYUTU
1-BEN VAR MIYIM? Tanınmak, kale alınmak,adam yerine konulmak isteriz. İnsanlardan boyna sen varsın yada yoksun mesajı alırız.
“Ben varım mücadelesi”
· Çocuk televizyonun önüne duruyor ve ellerini kaldırıyor neden?
· Gazete okuyorsunuz. Çocuk geliyor gazetenize alttan vuruyor. Ne demek istiyor?
· Çocuk bir yerden bir yere atlıyor ona göre muazzam olan bir iş yapmış ve “Anne! Anne!” diye yaptığı bu alayı anlatıyor ama cevap veren yok ne hisseder?
· Eşin akşama kadar uğraşmış ve muazzam bir yemek yapmış. “Nerede annemin yemekleri?” De bakalım ne oluyor.
Bir birimizi var ediyor muyuz?
2-KABUL EDİLİYOR MUYUM? Beni olduğum gibi kabul ediyor musun? Ben doğal mıyım? Ben de bir bozukluk var mı?
· Lakaplar sizde bir bozukluk var demektir.
Leylek gibi boyunla ne arıyorsun en arkaya geç. (boyunun uzunluğu problemli)
Doğru dürüst yürü lan (yürüyüşün problemli) Ne güzel yürüyüşün var? Bayıldım yürüyüşüne
· Mutlaka sen de bir problem var mesajını vermemiz lazım yoksa rahat edemeyiz.
Ne biçim öksürüyorsun öyle?
3-SEVİLİYOR MUYUM? Ben özlenir miyim? Benimle konuşmak ister misiniz?
· Adam eve giriyor. Kadın bulaşık yıkıyor. Adamdan da kadından da ses yok.
· “Amcası oğlum hep aferin alıyor biz de çok seviniyoruz ve onu da çok seviyoruz. (koşullu)
· Nur köyü ve Köylü anamız; göbekli ve sümüklü çocuğuna seslenirken: “Göbeklim, sümüklüm, canım. Gel seni bir öpeyim.
4-DEĞERLİ MİYİM? Kendinden daha büyük bir bütünün parçası olmak Aile, iş yeri, gibi
· Her kez oturmadan yemeğe başlanmaz.(Biz bir aileyiz bilinci vermek için)Dört yaşındaki Kemal banyoda elini yıkar. Her kez Kemal’i bekliyor. Kendini değerli hisseder mi?
· Aile toplantısı yapın ve herkesin toplantıda söz hakkı olsun.(Haftalık ya da aylık)
· Sınıfta öğrencinin biri yok. Öğretmen telefon ediyor. Başka bir öğretmen onun yokluğunun farkına bile varmıyor. Arkadaşları ziyaret ediyor o öğrenci ne hisseder?
· Bir şirket ki ne oldu hastaydın? diye soruluyor. Patron işçilerini gördüğünde hal hatır soruyor. Çocuklarının, eşinin nasıl olduğunu soruyor...
Bir şirket ki gelmedi diye bir daha böyle yaparsan koyarız kapının önüne beklemeyen yüzlerce insan var girmek için. Çalışın, yoksa gidin diye tehdide maruzlar.
5-YAPABİLİR MİYİM? Siz ona güvenirseniz oda kendine güven duygusu kazanır.
· Anne tabakları ben getireyim mi? Dokunma kırarsın. Kırmam valla! (ama kırar diyorsanız; eğitim zayiatı sayın)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

:angel: isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks