06-04-2011, 12:38 PM
|
#164 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 134
66 Mesajinıza toplam 216 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Her yeni güne 1 tane... Uzun süredir şiir yazmıyordum.Şu an yazdığım bir şiirde benden. Ne gri çelik kalkanlar umurumdaydı, ruhuma doğru şahlanan, Ne de öfke dolacağını düşündüğüm siyah yüzler. Bir tek saniyelere yalvarmaktaydı gözlerim,sesim,sessizliğim. Günahlarımı soğuk bir yılan gibi sarıp boynuma, Sırtımda küfelerce vicdanla ,o kapıdan usulca çıkıp gitmekteyim. Duvarlara sıçrayan her bir kelimelerin izlerine boyun eğmekte cümlelerim. Ardı kesilmeyen beklentisizliğin acı bekleyişinde içim. Onca ürküntünün içinde ben ölümü seçerken hayatımın kalanına, seni ekledim, seni bekledim ,seni ektim. Gidersin ,kalırsın ,çoğalırsın her başka ruhta ,sana bıraktım kalanları Ben bana ait olanı sakladım,çaldım belki de bile bile. Avucuma koyup hayallerimi ,sunduklarını ve kendimi ardımda hep bilebileceğin bir tebessüm,gönlümde hep bileceğim bir kuvvetle ama hala sırtımda küfelerce vicdan ama hala bilevlenmiş kılıçların gölgesinde duvarlardan sıyrılıp gitmekteyim…. |
| |