![]() |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Yalnızca yüreği olan yollarda yürürüm ben, yürek taşıyan Herhangi bir yolda. O yolda ilerlerim; ve inanırım ki uğruna baş koymaya değer tek uğraş bir yolu bütünüyle aşmaktır. Ve soluğum tutulmuş bakarak, ilerlerim o yolda! Don Juan (Don Juan’ın öğretileri- Carlos Castaneda) |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Her gün kendimi üç nokta üzerinde yoklarım: Başkaları için bir iş görürken, acaba onlara gerçekten bağlı mıyım? Arkadaşlarla konuşurken, içten miyim? Derslerden yeteri derecede bilgi edinebildim mi?" Filozof Tsang |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Kimse pahalidan satmasin kendini, ben bilirim kerkesin indirimli günlerini, gidene üzülme baskasina gitmistir, gelene sevinme baskasindan gelmistir, biz 3 kisiyiz BEN,KEYFIM ve KAHYASI beni taniyan bilir, bilen anlar anlayan susar anlamayan UZAR. |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Başkalarının bilgisiyle bilgin olsak bile ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz. Michel de Montaigne |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... "Birbirimizi anlamamız için aynı dili konuşmamıza gerek yok, ezildikten sonra hepimiz aynı şarabız." Kazım Koyuncu |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Işığa şarkı söylüyorum Gelecekteki ben’i kutluyorum Kendime kadeh kaldırıyorum Güneşle bir olduğumda Venüs’den uzağa bakacağım Mars’tan ötesini göreceğim Milyonlarca yıldızın ışığını yakacağım Günü gelince hepimiz yıldız olacağız… Fame adlı film’den… |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... "Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline bile hakim olamıyorsan, başkalarının söylediklerini önemsememelisin." B. Franklin |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Geriye baktığım zaman şaşırtıcı bir teknik ilerleme, Yanı başında ise korkunç bir manevi çöküntü görüyorum. Thomas Mann (1875-1955 -Alman Edebiyatının büyük yazarı) |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Alıntı:
|
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Tek kahramanım, bütün ruhumla sevdiğim, bütün güzelliğiyle çizmeye çalıştığım kahramanım Gerçek’tir. Dün de en güzeli oydu, bu gün de; daima da en güzel olarak kalacaktır. Lev Tolstoy (1828-1910) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:46 PM. |