![]() |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... En zor şey, karanlık bir odada bir kara kediyi bulmaktır, özellikle odada kedi yoksa. KONFÜÇYÜS |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... İnsanın kaderi böyledir işte: Bu gün umudun körpe yaprakları açar, ertesi gün çiçeklenir, üzerini bütün ihtişamıyla açılmış çiçekler kaplar; üçüncü gün öldürücü bir don çıkagelir; o zaman da çiçekler dökülür. Yaradılışı böyledir onun... Shakespeare VIII Henry, III. perde. |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Oğullarım büyüdüğünde dostlarım, onları cezalandırmanızı istiyorum sizden, eğer serveti veya herhangi bir şeyi erdemden daha çok önemserlerse veya aslında hiçbir şey değilken bir şeymiş gibi davranırlarsa… Platon’dan Sokrates’in savunması |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Dünyayı tutmak için insana anlayış gerek Halka egemen olmak için hem akıl hem yürek gerek Bilgiliyi büyük kıl, anlayışı da ulu Bu iki şey yükseltir, seçkin kulu Çok konuşma sözü az ve birer birer söyle Yüz bin sözün düğümünü bu bir sözde çöz Kutadgu Bilig- Beyitlerden seçmeler |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Brooklyn'de yalnız bir gecede Sonsuza kadar benim olacağını söyledin Bu kez kalbini kırdığın Newyork'lu kadınım ben Nasıl hissettiğimi hayal edebiliyormusun? Pekala şefkatli bir dokunuş azad eder beni Devam, devam etmek güç veriyor bana Sevgi dolu kollarında asla yalnız değilim Doğrusu tamamlıyorsun beni sen Bin yıl yaşasam bile her zaman yanımda ve yakınımda olmana ihtiyacım var Beni sevdiğini söylediğinde bu bana tekrar devam etme gücü vweriyor. Brooklyn Şarkı, Disappearing Acts filminden |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Alıntı:
|
|
|
Cevap: Her yeni güne 1 tane... "Harikulade şeyler ancak içlerindeki bir şeyin koşulların üzerinde olduğuna inanma cesaretini gösterenler tarafından yapılmıştır." Bruce Barton |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Mohaç Savaşı kazanıldıktan sonra; Kanuni: - Çok kibirlendim Pargalı, bu hissi yenmem gerek, Vicdanım benim kıble'm olmalı, Yokluktan gelip, yokluğa gidiyoruz... Muhteşem Yüzyıl (Kanuni Sultan Süleyman) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:51 AM. |