01-01-2011, 04:40 PM
|
#14 (permalink)
|
Dolphin
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: hoopo ' no Alıntı: _roxie_ Nickli Üyeden Alıntı
Seni seviyorum.... Sen mükemmel bir insansın.... Bana bir sürü şey kattın, başka bakış açıları kazandırdın, zor dönemlerimde yanımda oldun, gözyaşlarımı senden saklamak zorunda kalmadım... hayat arkadaşı oldun bana... ilk defa kendini herşeyiyle bu denli açan, vermeyi, paylaşmayı seven bir erkek tanıdım...
Özür dilerim.. İşlerin buraya varacağını tahmin edemedim, vardığını gördüğümde de hiç bir şey yapamadım... Kalbini kırmaktan korktum... Kendimi yeni bir ilişkiye hazır hissetmiyorum ve ilişki içerisinde şu an olduğum halimde olacabileceğimi ve sana aynı şekilde yaklaşabileceğimi düşünmüyorum... Beni başkasıyla görmeni istemezdim...Kalbini kırmayı hiç hiç hiç istemezdim... Ama bi yolunu bulup umutlarına son vermem gerekiyordu... Lütfen beni affet...
Teşekkür ederim... varlığın bana kattıkların için... beni anla ve beraber özgürleşelim... özgürce güzellikler paylaşmaya devam edelim...
Seni seviyorum,
Özür dilerim,
Lütfen beni affet..
Teşekkür ederim... | sanırım zor bir deneyimden çıktın.ondan özür dilerken kendinden de özzür dilemeni öneririmm..ilk önce kendimizi affetmeliyiz özgürleşmek için..güzel deneyimlerinizi paylaşırsanız tüm okuyanlar çok mutlu olacaktır..sevgiler..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. |
| |