| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sözler de söyleyenler de özel ;)) Bülent Ortaçgil & Zuhal Olcay - Konser ? Oyuna Devam - YouTube...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #31 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2011
Tesekkür: 156
103 Mesajinıza toplam 175 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #32 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2012
Tesekkür: 17
7 Mesajinıza toplam 23 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #33 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2012
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Hiçbirşey ülkesinde, hiçbirşey herşeymiş Herşey hiçbirşey hiçbirşey, herşey hiçbirşey Aşklar dostluklar arkadaşlık, hiçbirşey hiçbirşey Dağlar nehirler ağaçlar, hiçbirşeymiş, hiçbirşey Anılar, yarınlar, görüntüler hiçbirşey hiçbirşey Hiçbirşey herşey herşeymiş, herşey hiçbirşey Dev Bir Çiçek Sonsuz bir yokluk, kıpırtısız, sessiz alabildiğine, karanlık susuz havasız, hiçbirşeysiz yokluk işte. Olmayan zamanların, olmayan bir yerinde ilk kez kıpırdadı, bir çift dudak, bir çift göz, bir çift el ve ilk varlığın tohumları atıldı yokluğun ortasına. Ve bir çiçek büyüdü, renksiz, kokusuz, dikensiz, yapraksız, yalnızca bir çiçek ve büyüdü hiçbirşey istemeyerek, susuz, havasız, ışıksız, topraksız büyüdü, büyüdü, büyüdü, düşüncelere sığabilen bütün büyüklükleri aştı ve bütün güzelliklerin gerçeğine ulaştı. Su istedi, toprak istedi, hava istedi, ışık istedi. Böcekler, başka çiçekler, güzellikler ve en çok onu koklayabilecek insan, bir can istedi, sevgisini güzelliğini görecek bir can, yalnızca bir can ve bu arzuyla yanıp tutuştu durmadan. Isındı, ısındı tutuştu. Kızarmış dev yapraklar sıcacık bir doğumun mutluluğuyla kıvrıldı ve milyonlarca yanardağı gibi patladı. Dağıldı, paramparça yokluğun ortasına. Ve şimdi görünce, yalnızca sevgiden oluşan kendi parçacıklarının sevgisizlikten kuruduklarını, birbirine düşman olduklarını, o dev çiçek ağlıyor, ağlıyor, güleceği günü bekkliyor, bekliyor, bekliyor...
__________________ sen neye hazırsan o da sana hazırdır... |
![]() | ![]() |
![]() | #34 (permalink) |
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Ah o yazlık sinemalar, kapı önü akşamları Saksıda son sardunyalar, avluda el yazmaları Ah ne kahraman ne cesur, ne güzel çocuklardık Her yeni günü ümitle nasıl kucaklardık Ah kaldırımlar biliyor, bi devir muhteşemdik Güz güneşinden hüzünlü, ilk yazdan şendik Hem utangaç, hem hevesli mektepli sevgililerdik Pek kırılgan pek acemi, bi söyler bin gülerdik Hem utangaç, hem hevesli mektepli sevgililerdik Pek kırılgan pek acemi, bi söyler bin gülerdik O pürtelaş piyasalar, ilk sevda ilk gözyaşları Yolları hep gurbete bağlar, ah o gönül şarkıları Ah ne kahraman ne cesur, ne güzel çocuklardık Her yeni günü ümitle nasıl kucaklardık Ah kaldırımlar biliyor, bi devir muhteşemdik Güz güneşinden hüzünlü, ilk yazdan şendik Ah kaldırımlar biliyor, bi devir muhteşemdik Güz güneşinden hüzünlü, ilk yazdan şendik Hem utangaç, hem hevesli mektepli sevgililerdik Pek kırılgan pek acemi, bi söyler bin gülerdik Hem utangaç, hem hevesli mektepli sevgililerdik Pek kırılgan pek acemi, bi söyler bin gülerdik bi devir muhteşemdik....biten bi devir mi? bidaha diktik mi sardunyaları saksıya? içimizdeki çocuğun uyandığı bir gün diliyorum hepimize..
![]() | ![]() |
![]() | #35 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bekle kar altında kalan buğday tanesi Yine onun sularıyla yeşereceksin Gözyaşların çare değil ağlama büyü Başını dik tutabilirsen boy vereceksin Her yanında allı morlu Güller açar türlü türlü Bu fırtına dünden belli Baş edeceksin Korku kar eylemez bir kez yola düşene Sen bir aşkın içindesin yaşayacaksın Dört yanını börtü böcek sarsa ne çıkar Toprağa sıkı sarıl boy vereceksin
![]() | ![]() |
![]() | #36 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ben bir mülteciyim kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok yurdum yok ben bir mülteciyim yüreğime sığındım burda savaş çıksa bile ölen yok tüm hayallerin sonsuzluğa ve sona erebildiği yerdeyim tüm niyetlerin bedenleri varmışçasına görülebildiği bir yerdeyim ben bir mülteciyim yüreğimde yaşıyorum esir değil kul hiç değil kendimde yaşıyorum ben bir mülteciyim burda aslında sınır yok kazanmak kaybetmek yok bu yüzden daha büyük güç yok artık eminim herşey içimde filizlenip, istersem büyüyor bakmazsam çürüyor aşil topuğum aşktı başka yüreklerde mutlu olmadım, yaşayamadım oysa içimde ne ok var ne de atan ne yön ne arka ön
![]() | ![]() |
![]() | #37 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Gözünde bir iz bulur Aydınlanır genişler ufuk Bir gün kapanır bütün kapılar Öksüz bir dünyada Yalnız bir dünyada Bakar kalırsın çaresiz İşte böyle hüzün dolu İşte böyle kırık bir şey yaşamak Tanıdık geceler bildik kaygılar Kentler köprüler uzayan yollar Kendi düşlerinden yorgun bir ozan Direnir acıya tek başına İşte böyle onurlu bir şey yaşamak Damarda akan kanın hışırtısı Penceremin dışında tomurcuk bahar Havada taze somun kokusu Her şeye rağmen ayakta kalmanın mutluluğu İşte böyle delicesine İşte böyle coşkulu bir şey yaşamak İŞTE BÖYLE.. COŞKULU BİŞEY.. YAŞAMAKKK...
![]() | ![]() |
![]() | #38 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bir çocuk gördüm uzaklarda Gözleri kederli hatta korkulu Her seye ragmen biraz gülümsedi çocuk Sicak sade ama biraz kuskulu Bir çocuk sevdim uzaklarda Saniyordum ki onun özlemi de buydu O ise bir bakista beni örtülerimden Yalnizca ve yalnizca duygulariyla soydu Ben böyle yürek görmedim böyle sevgi Simdi çocuk büyümekte günbegün Bütün hüzünleri oksadi birer birer Gizli bir ümide sarilarak biraz küskün Bir çocuk gördüm uzaklarda Biraz çocuk biraz adam biraz hiçti Ellerinde yasli zaman demetleri Daha önce denenmemis yeni bir yol seçti Bir çocuk sevdim uzaklarda Bir elinde yarin öbür elinde dün Erken ihtiyarlamaktan sanki biraz üzgün Dünyanin haline bakip güldü geçti
![]() | ![]() |
![]() | #39 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Gül renginde gün doğarken Boğazdan gemiler usulca geçerken Gel çıkalım bu şehirden Ağaçlar,gökyüzü ve toprak uyurken Dolaşalım kumsallarda Çılgın kalabalık artık uzaklarda Yorulursan yaslan bana Sarılıp uyuyalım gün batımında Belki üstümüzden bir kuş geçer Kanadından bir tüy düşer İner döne döne gökyüzünden Hiç bir yüz güzel değil senin yüzünden Haydi kalk gidelim bu şehirden Gün doğarken ya da güneş batarken Belki kuşlar geçer üstümüzden Kanatlanır senin ellerinden... Ellerinden... gül renginde gün doğarken, ya da batarken, kuşlar geçsin hep kendi gökyüzümüzden...
![]() | ![]() |
![]() | #40 (permalink) |
Banned Üyelik tarihi: Apr 2012 Bulunduğu yer: üsküdar
Tesekkür: 7
199 Mesajinıza toplam 303 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() çok güzel bi konuymuş aslında çok var var ama bu şarkı gerçekten beni ateşler senelerdir |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sözler de söyleyenler de özel ;)) Bülent Ortaçgil & Zuhal Olcay - Konser ? Oyuna Devam - YouTube...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi