| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Adam Olacak Çocuk [ Bal Böceği ] - YouTube Barış Manço - Bal Böceğim - YouTube Barış Manço - Olmaya Devlet Cihanda - YouTube http://youtu.be/rhE0vbGbIAU Barış Manço - Little Darlin' (We'll Be Kissing) 1976 HQ (Turkish Rock Music) - YouTube ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
31-03-2013, 12:11 PM | #151 (permalink) |
Üsteğmen Üyelik tarihi: Jul 2010 Bulunduğu yer: cennet
Tesekkür: 2,195
311 Mesajinıza toplam 914 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Adam Olacak Çocuk [ Bal Böceği ] - YouTube Barış Manço - Bal Böceğim - YouTube Barış Manço - Olmaya Devlet Cihanda - YouTube http://youtu.be/rhE0vbGbIAU Barış Manço - Little Darlin' (We'll Be Kissing) 1976 HQ (Turkish Rock Music) - YouTube barış manço,baris manco-anlıyorsun değil mi - YouTube Barış için Kendinizle barışın Keşke Olmasaydı: "Barış Manço" Adına Yapılmış En İyi Belgesel! "Kanal 24 - 2009" - YouTube Barış Manço - Gibi Gibi - YouTube en sevdiğim parçası Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası ( Yeni Kayıt, Kaliteli ) - YouTube Barış Manço-Ne Ola Yar Ola ( 1979 ) - YouTube Barış Manço - Ahmet beyin çeketi - YouTube Paylaşırsan sevaba girersin Barış Manço - Dıral Dedenin Düdüğü - YouTube birbirinden güzel parçaları var hepsi özden yazılmış, hangisini paylaşsam bilemedim, eşsiz insan mekanın cennet olsun,
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ yarimistanbul |
Offline |
31-03-2013, 02:29 PM | #152 (permalink) |
Super Moderator Üyelik tarihi: Jan 2013
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Dıral Dedenin Düdüğü ilk kez dinliyorum. Ne harika sözleri varmış. Çok teşekkür ederim paylaşımın için. Acaba dıral dedenin düdüğü ne demek ki diye araştırdım. dıral dede..> israfil kıyamet alametlerinden ; "sur" adli boruyu üfleyerek kıyametin kopmasını başlatacak olan meleğe verilen ad : yani israfil... aynı zamanda ortada kalıvermek anlamında da kullanılır, "herkes gidince dıral dedenin düdüğü gibi kalıverdim" gibi. Merak etmesem olmazdı zaten :) |
Offline |
31-03-2013, 08:59 PM | #153 (permalink) |
311 Mesajinıza toplam 914 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Geçmiş dünden bahsetmek lezzetsiz Gelmemiş yarından hep mi şikayetçiyiz biz ? Bugün ömür yarım gün, serbest kalsın fikrim Senin tozlarını silemez tenimden ellerim Varlık ruhu terk eder; gözüm gözünden ayrılınca Bendeki Aşk Altın Misâli AĞIRLIĞINCA Sensiz benlik yokluk demek, kalbim sana emekçi Aşk denen illet; çorak arazide tilki misal kurnaz bekçi Saniyeler dakikalarla yapar alışverişi Saatler seni alır benden korkarım olamaz gelişi Bir tek bu hüznü sen boğarsın, ipek tenin derime batsın "Odamın Hayaletisin Sessizliğine Aşığım" Dengeme destek tut ki durayım Kafamı duvara yasladım, omuzların yanımda yok Sessizliğinle gelir hüznüm, yokluğunda gömülü ölüyüm.. Seni içeren masallarım anlatılacak kadar kısa değiller ...
Offline |
01-04-2013, 09:30 PM | #154 (permalink) |
Üsteğmen Üyelik tarihi: Jan 2013
Tesekkür: 662
197 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Bilge adam dedi ki: "Bu yolda yürü Işığın şafağına doğru Rüzgar yüzüne esecek Geçip giden yıllar gibi" "Derinlerinden gelen bu sesi duy Kalbinin seslenişi bu Kapat gözlerini ve bulacaksın Karanlıktan çıkan geçişi" Buradayım Bana bir melek gönderecek misin? Buradayım Sabah yıldızının diyarında...
__________________ "Bütün cevaplarınıza karşı sorularım var." -Woody Allen |
Offline |
01-04-2013, 10:28 PM | #155 (permalink) |
| Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI çok kaliteli bir parça, enfes teşekkür ederim annie hall...
Offline |
02-04-2013, 01:19 AM | #156 (permalink) |
Üsteğmen Üyelik tarihi: Jan 2013
Tesekkür: 662
197 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Ee scorpions abilerimiz sonucta :) Begenmene sevindim yarimistanbul. Bu arada baris manco sarkilarini paylasman super olmus. Arkadasim essek'te benim icin cok ozel bi sarkidir. Acaba bi tek ben mi o sarkida hungur hungur agliyorum? :D
__________________ "Bütün cevaplarınıza karşı sorularım var." -Woody Allen |
Offline |
02-04-2013, 10:03 AM | #157 (permalink) |
| Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI evet sağlam bir grup, pink floyd da iyi bir grup severim, güzelmiş hep hüzünlü parçalarda ağlanır diye bir şey yok normal bir durum
Offline |
02-04-2013, 07:43 PM | #158 (permalink) |
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Kal (Atiye) - YouTube Daha çok küçücüksün Yeni bir hayat var önünde Birgün herşey değişir Anlamak zor gelir bazen Birgün herkes değişir Yenilmek zor gelir zaten Benim hayallerim var Benim bitmeyen umutlarım Ama bazen yanlızım Sessiz, solgun sokaklarda Bazen sıkılırsın Bazen bunalırsın hayattan Biliyorum ben böyleyim Yeter ki iste sakın korkma hayattan Farkındayım seninleyim Kal kal kal Hep yanımda kal Kal kal kal Hep hayatta kal Tut elimi Duy sesimi Belki zor olacak İçini yakacak düşsen bile Kalk yeniden bana sarılarak göster sevdiğini Kal Ne kadar zor gelsede bazen Ağlamak gelsede içinden En karanlık günde bile Sakın korkma güneş doğsun içinde Kal Kendini bilirsen Yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek Yeni açm?? bir çiçek gibi Bir ömür var önümde Ya?arım istediğim gibi Bazen sıkılırsın Bazen bunalırsın hayattan Biliyorum ben böyleyim Yeter ki iste sakın korkma hayattan Farkındayım seninleyim Kal kal kal Hep yanımda kal Kal kal kal Hep hayatta kal Tut elimi Duy sesimi Belki zor olacak İçini yakacak düşsen bile Kalk yeniden bana sarılarak göster sevdiğini Kal |
Offline |
02-04-2013, 07:52 PM | #159 (permalink) |
| Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Don Bak Dunyaya Pinhani - YouTube Yalnız kaldıysan , kalkıp pencerenden bir bak Güneş açmış mı , yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya Herkes gitmişse , sakince arkana dön bir bak Dostun kalmış mı , aşkın solmuş mu Dön bak dünyaya , dön bak dünyaya Yalnız kaldıysan , kalkıp pencerenden bir bak Güneş açmış mı , yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya Bir sonbahar kadar yalnız , bir kış kadar savunmasız Ya da ilkbaharsan , yolun başındaysan Asla vazgeçme , kalkıp da pencerenden bir bak Güneş açmış mı , yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya |
Offline |
04-04-2013, 12:46 AM | #160 (permalink) |
| Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Taşkın diz dize 2011 - YouTube ennnnn sevdiklerimden |
Offline |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Adam Olacak Çocuk [ Bal Böceği ] - YouTube Barış Manço - Bal Böceğim - YouTube Barış Manço - Olmaya Devlet Cihanda - YouTube http://youtu.be/rhE0vbGbIAU Barış Manço - Little Darlin' (We'll Be Kissing) 1976 HQ (Turkish Rock Music) - YouTube ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi